Connect with us

ACTUALITATE

Fiica unui fost șef al IPJ Dâmbovița a fost răpusă de COVID

Publicat

pe

Coronavirusul lovește cumplit. Tot mai mulți dâmbovițeni au căzut secerați de cumplitul virus. Astăzi, în Dâmbovița, vor fi înmormântați peste 10 oameni de diferite vârste răpuși de COVID-19.

De dimineață, la Spitalul Județen de Urgență din Târgoviște, a decedat o tânără de 29 de ani, fiica fostului inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, Sorin Păun. Tânăra femeie a dus zile în șir o luptă cumplită cu coronavirusul. Din păcate, organismul său slăbit nu a mai putut ține piept asaltului periculosul dușman nevăzut.

Era însărcinată. Se pare că înainte de a ajunge la spital nu a luat nici un tratament pentru a nu pune în pericol fătul. Medicii i-au salvat copilul, dar nu s-a mai putut face nimic pentru tânăra mamă. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Situația este critică. În Spitalul Județen de Urgență din Târgoviște nu mai sunt locuri la secțiile destinate pacienților cu COVID. La morga unității medicale, spun cei care lucrează la spital, nu au văzut niciodată atâția oameni decedați.

„Este cumplit. Nu mă așteptam să vină peste noi astfel de vremuri. Este ca la război. Moartea lovește cumplit, imprevizibil. Cu virusul ăsta nu este de glumit. Mulți l-au tratat cu neseriozitate și acum zac în pământ”, ne-a spus un angajat al spitalului din Târgoviște.

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT