Connect with us

ECONOMIE

Atenție! E-mailuri false în numele ANAF. Nu le deschideți!

Publicat

pe

Agenția Națională de Administrare Fiscală atrage atenția că, în această perioadă, persoane rău intenționate au transmis e-mailuri false, purtând însemnele ANAF de la adresa info@anaf.ro.

„Persoanelor juridice, dar și celor fizice, care recepționează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanțe în evidența fiscală, le recomandăm să nu deschidă mesajele și nici documentele atașate acestora”, se precizează într-un comunicat remis de ANAF.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa, o nouă acțiune de sprijinire a tinerilor antreprenori

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, astăzi – 10 aprilie 2024, o întâlnire ntre Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Dâmbovița (PIMM Db), Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud Muntenia (PTIR SM) și mai mulți tineri antreprenori.

„Într-o lume în continuă schimbare și competitivă, este esențial să ne unim eforturile pentru a crea un mediu propice pentru antreprenori și pentru a încuraja dezvoltarea economică durabilă.

Prin cooperare, putem consolida resursele noastre și putem facilita accesul la o varietate de expertize, infrastructură și finanțare. Împreună, putem să ne asigurăm că antreprenorii din județul nostru beneficiază de suportul și resursele necesare pentru a-și dezvolta afacerile”, se precizează într-un comunicat de presă transmis către mass-media.

Camera de Comerț Dâmboviţa a fost reprezentată directorul general Ștefania Stroică, Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Dâmbovița – de președintele Cristian Pușcaru – Președinte, iar Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud Muntenia – de vicepreședintele Dorin Iancu, lector universitar.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Adio, Arctic SA! Numele corporativ va fi Beko România

Publicat

pe

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Arctic S.A. a aprobat, astăzi – 9 aprilie 2024, trecerea la denumirea Beko România. Această transformare face parte din procesul prin care Arçelik își va redenumi toate operațiunile globale sub un singur brand: „Beko”.

Procesul de rebranding corporativ nu va avea consecințe asupra activității de zi cu zi a companiei, ci este menit să îi consolideze poziția pe piața internațională – se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Compania Arçelik deține în România două dintre cele mai mari fabrici de electrocasnice din Europa continentală, fabrica de la Găești unde au fost produse până în prezent peste 44 de milioane de aparate frigorifice și fabrica de mașini de spălat din Ulmi, prima fabrică Industry 4.0 din România, dotată cu cele mai recente tehnologii în materie de robotizare, inteligență artificială, machine learning și automatizare a proceselor, în care au fost produse până în prezent peste 4 milioane de unități.

„Brandul Arctic nu va fi afectat, produsele Arctic continuând tradiția de excelență și inovație, reflectând angajamentul continuu al companiei de a oferi electrocasnice de înaltă calitate la prețuri accesibile care îmbunătățesc viața de zi cu zi”, mai precizează sursa citată.

Arctic a devenit parte din Arçelik din 2002. Cu o istorie de peste jumătate de secol, compania exportă în prezent 84% din producția totală în peste 80 de țări.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite