Connect with us

ECONOMIE

Atenție! E-mailuri false în numele ANAF. Nu le deschideți!

Publicat

pe

Agenția Națională de Administrare Fiscală atrage atenția că, în această perioadă, persoane rău intenționate au transmis e-mailuri false, purtând însemnele ANAF de la adresa info@anaf.ro.

„Persoanelor juridice, dar și celor fizice, care recepționează aceste mesaje, în care sunt informate despre discrepanțe în evidența fiscală, le recomandăm să nu deschidă mesajele și nici documentele atașate acestora”, se precizează într-un comunicat remis de ANAF.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nu rata Conferința „Soluții de finanțare pentru afaceri de succes în 2023”, organizată de CCIA Dâmboviţa!

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița a prelungit, până în data de 17 februarie 2023, perioada de înscriere la Conferința „Soluții de finanțare pentru afaceri de succes în 2023”, care va avea loc miercuri, 22 februarie 2023, între orele 10:00-14:30, la sediul din Târgoviște, Calea Câmpulung, Nr. 6A. Prezentările vor fi susținute de experții GOODWILL CONSULTING și PORSIM BLUE PROJECT.

„În cadrul evenimentului, gazdele vă vor face cunoscute informații actualizate privind actualele și viitoarele programe de finanțare nerambursabilă, menite să sprijine mediul de afaceri dâmbovițean și pe noii antreprenori ce doresc consiliere în demararea unei afaceri.

Pentru identificarea celei mai potrivite surse de finanțare, luând în considerare programele de actualitate și domeniul de interes al beneficiarului, vă propunem abordarea următoarelor teme:
Digitalizarea IMM-urilor prin PNRR
Susținem digitalizarea prin soluții integrate pentru transformarea afacerii tale
Programul Operațional Regional
Sprijin IMM de până la 1 milion de euro pentru domeniile Servicii ,Producție și HORECA
Programul Național de Dezvoltare Regională /Planul Național Strategic
Sprijin pentru sectorul agricol
Fondul de Modernizare-Parcuri Fotovoltaice
Tranziția și digitalizarea către surse regenerabile de energie

Deoarece, este important să te asiguri că proiectul implementat va avea șanse de reușită, introducem în programul conferinței partenerii de la GARANTI BBVA, care vin cu soluții de creditare pentru afacerea ta”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Link înscrieri: https://www.cciadb.ro/evenimente/conferinta-nr-1-de-business-solutii-de-finantare-pentru-afaceri-de-succes-2023/

✉️ info@cciadb.ro
📞0751.153.703
📞0751.153.706

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Consultanții CCIA Dâmboviţa te ajută să accesezi fonduri pentru investiții în pomicultură

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița îi informează pe agricultorii din județ că, în perioada 2023-2027, prin Planul National Strategic, vor fi facilitate intervenții în dezvoltarea rurală pentru investiții în exploatațiile pomicole.

Persoanele interesate să obțină astfel de fonduri pot apela la consultanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița. Persoană de contact: Albert Gagionea – telefon: 0751.153.706, email: albert.gagionea@cciadb.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats