Connect with us

ACTUALITATE

Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România ne recunoaște munca. Mulțumim!

Publicat

pe

Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România, parte a Euro Education Federation – entitate specializată în educația adulților și tinerilor din Uniunea Europeană, trage un semnal de alarmă în vederea revitalizării jurnalismului românesc și cere atenție deosebită în „abordarea și asimilarea de informații”, având în vedere că unele dintre acestea au contribuit, în special în ultimul an, la formarea de opinii eronate.

De asemenea, în semn de apreciere, Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România a dat publicității o listă a gazetarilor care „au demonstrat, în perioada 2020-2021, o bună abordare jurnalistică, respectând și promovând valorile de egalitate, democrație, solidaritate, libertate, justiție și respect”.

Suntem onorați pentru nominalizarea colegei noastre Adriana Răceanu între jurnaliștii din România apreciați pentru „misiunea autentică” pe care o îndeplinesc zi de zi. Este o distincție care ne arată că, într-o lume în care foarte mulți se autointitulează jurnaliști fără a avea vreo legătură cu această profesie, mai există totuși oameni și organizații care reușesc să vadă realitatea, dincolo de aparențe. Adevărul este că, astăzi, sunt mulți cei care scriu, dar foarte puțini dintre ei sunt de fapt gazetari. Mulțumim Uniunea Jurnaliștilor Independenți din România!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” Dâmbovița face parte din „Rețeaua Centrelor Digitale din România”

Publicat

pe

Începând din acest an, Biblioteca Județeană „I.H. Rădulescu” Dâmbovița face parte din „Rețeaua Centrelor Digitale din România”, o platformă informală, dezvoltată de Fundația EOS, care are ca scop reunirea tuturor organizațiilor ce oferă oportunități și programe de dezvoltare a competențelor digitale în rândul populației.

„Printr-o educație digitală de bază ne propunem să reducem gradul de divizare și inegalitate socială și să contribuim la creșterea calității vieții pentru cât mai multe persoane din comunitatea noastră. În acest sens, Biblioteca județeană va oferi acces la tehnologie, internet și activități de formare în sfera competențelor digitale”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, programul spectacolelor din luna octombrie 2021

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT