Connect with us

SOCIAL

Beneficiile Amanet de acasă – serviciu online de creditare cu garanții

Publicat

pe

Pe fondul dificultăților generate de pandemia de coronavirus, trebuie remarcat faptul că mii de românii apreciază în continuare împrumuturile nebancare urgente, cum sunt serviciile de amanet de acasă ale companiei TEZAUR.

Cu o experiență de peste 11 ani pe piața serviciilor financiare, acest brand a devenit lider al pieței de amanet din capitala țării noastre.

TEZAUR Investment Group are mai mult de 50 de agenții active, deschise în București și face parte din cel mai important grup financiar nonbancar din acest oraș – Grupul TEZAUR. În prezent, are o echipă formată din mai mult de 120 de specialiști experți în evaluarea precisă a bunurilor din aur – și oferă serviciile de schimb valutar, apreciate pentru cel mai bun curs valutar și comision 0% și servicii de vânzare bijuterii.

TEZAUR Investment Group a lansat la începutul acestui an primul serviciu online de creditare din România, cu garanții din aur (bijuterii, monede, ceasuri, bijuterii cu diamante): TEZAUR Amanet de Acasă.

Românii care vor un credit nebancar ori să împrumute o sumă de bani pentru acoperirea unor nevoi financiare urgente fără prea multe complicații (fără drumuri la agenția fizică din oraș, explicații privind folosirea banilor și dosar cu documente financiare ca la bancă), pot opta pentru acest serviciu sigur, eficient și rapid, prin care pot primi banii imediat, chiar din confortul casei sau de la birou.

 

Serviciul Amanet de acasă se poate accesa online de pe computer, tabletă, laptop sau telefon. Clienții au nevoie doar de o conexiune la Internet și să aibă vârsta minimă de 18 ani, pentru a accesa serviciul TEZAUR online. Pe site-ul casei de amanet clienții au posibilitatea de a estima valoarea împrumutului pentru diferite obiecte și bijuterii din aur, dar și pentru bijuterii cu diamante. Ei trebuie să completeze o serie de date generale (adresă de domiciliu de la care se vor ridica bunurile pentru amanet, nume și prenume, email, cont IBAN în care se vor vira banii) ca să-și creeze astfel un cont de client, pentru a accesa toate serviciile online.

Beneficiile Amanet de acasă

Prin serviciul online Amanet de acasă de la TEZAUR, clienții pot programa ora și ziua când doresc să fie ridicate garanțiile din aur de firma de curierat parteneră a companiei. Transportul bunurilor din aur la sediu agenției se face GRATUIT, iar în plus, ei pot beneficia și de o asigurare gratuită, în limita sumei de 1.000 lei.

La TEZAUR, bijuteriile din aur pentru amanet sunt expertizate de specialiști, în funcție de greutate și de caratajul aurului (14K, 18K sau 22K) sau caracteristicile diamantelor (carataj, claritate, culoare etc), iar apoi valoarea împrumutului acordat va fi comunicată clientului pe email și în contul său de client. După acceptarea împrumutului, clientul va primi banii imediat în contul bancar.

Gestionarea contractelor de amanet se va face pe site, în contul de client, prin care se obțin și alte beneficii importante:

– Se pot vizualiza toate contractele realizate cu agenția;

– Se poate afla data scadentă pentru contracte;

– Se pot prelungi online unul sau chiar toate contractele în același timp, astfel acestea vor avea aceeași dată scadentă;

– Se pot achita contractele parțial sau integral online, direct cu cardul sau folosind banii disponibili din alte contracte;

– Se poate verifica dacă există posibilitatea de a lua bani în plus, verificând sumele disponibile din contractele active;

– Se pot păstra bunurile din aur în siguranță în seiful agenției, fără costuri suplimentare, iar dacă suma rămasă împrumutată este mai mică de 2 lei, contractele se prelungesc automat, fără a avea de achitat alte costuri suplimentare. Oricând își dorești ulterior, poți solicita online suplimentarea împrumutului și primești banii direct în cont.

În perioada 01-31 Octombrie 2021, clienții au și alte avantaje oferite de agenție, dacă încheie contracte prin serviciul amanet online. Ei beneficiază de un preț mai mare la gramul de aur, de asigurare, preluarea gratuită a bunurilor de aur pentru amanet și primesc un Voucher Cadou cu 10% reducere la achiziționarea de bijuterii de pe tezaurshop.ro.

Agenția pune la dispoziția clienților săi gratuit și noua aplicație mobilă TEZAUR ONLINE (care funcționează perfect pe smartphone și tabletă) și este disponibilă pe iOS și Android.

Clienții pot amaneta bijuterii din aur contra unei sume de bani, pe care le vor recupera la finele contractului, după ce au plătit suma convenită în acesta. Un alt avantaj oferit de firma TEZAUR este că, pe baza unui contract de o zi, clienții își pot vinde bijuteriile din aur (indiferent de starea lor) la un preț competitiv în orice agenție TEZAUR, pentru că TEZAUR oferă cel mai bun preț de pe piață.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Donează un strop de sânge pentru un tânăr polițist care se luptă cu boala!

Publicat

pe

Tânărul polițist Cristian Ionuț Amuză, în vârstă de 36 de ani, de fel din comuna Raciu, județul Dâmbovița, are nevoie urgent de trombocite și sânge, după ce, săptămâna trecută, a suferit un transplant de celule stem. Nu contează grupa, doar să mergeți să donați la orice Centru de Transfuzii din țară! Specificați că donați sânge pentru Cristian Ionuț Amuză, care este internat la Spitalul Fundeni.

„Cristi a fost diagnosticat prima dată în luna iunie 2020 cu limfom malign non-Hodkin anaplazic cu celula mare T stadiul III B, în august 2021 a făcut un autotransplant, a fost ok până în octombrie anul trecut, când la analize s-a constatat că a recidivat mult mai agresiv, de atunci a făcut iar tratament, chimioterapie, iar acum este internat la Institutul Clinic Fundeni. Un strop de sânge poate fi un strop de viață!”, este mesajul pe care l-au postat colegii săi pe Facebook.

Cristian Ionuț Amuză își desfășura serviciul în București.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Interfonul care blochează bătrânii și bolnavii în apartamente. Litigiu pe scara unui bloc din Târgoviște

Publicat

pe

Tehnologia reprezintă acum un domeniu indispensabil vieții de zi cu zi. Nu putem să ne ducem existența, mai ales în comunitate, fără să apelăm la telefoane, televizoare, camere video, carduri, cititoare de carduri și lista poate continua. Dar, atunci când tehnica de vârf este implementată cum nu trebuie, fără să se țină cont de toate amănuntele, de interesul fiecărei persoane în parte, apar probleme. Unii sunt fericiți, racordați la nou, la ceea ce se cheamă confort, civilizație, alții au constatat că sunt nefericiți să nu zicem prejudiciați. Infuzia de tehnologie, așa, fără să fie analizate toate situațiile, pune viața unora dintre noi în pericol.

Poate că nu vă vine să credeți, dar am întâlnit o astfel de cazuistică. Aici, în Târgoviște, într-un bloc de locuințe de pe strada Boerescu Zaharia, din Micro 8. Totul a plecat de la un interfon de scară. Dorit de unii, mai tineri, mai sănătoși, mai dispuși la nou, dezavuat de alții, mai în vârstă, care viețuiesc singuri, loviți de boli, dependenți de tratamente, mereu pregătiți să ceară sprijin medical, fie zi, fie noapte. Problema care ne-a atras atenția și pe care am considerat-o pertinentă și dătătoare de posibile situații de criză ne-a fost relatată de Aurora Dumitrache, locatară a imobilului respectiv.

Doamna Dumitrache nu are nimic împotriva tehnicii, împotriva instalării unor mijloace de siguranță electronice la intrarea în bloc, mai ales în vremurile acestea nesigure, dar nu este de acord cu un anumit tip de sistem, care, spune dumneaei, îi pune viața în pericol. Au hotărât o parte a vecinilor să schimbe interfonul vechi care s-a defectat și nu a mai existat posibilitatea de a fi reparat. Doamna Aurora ne-a spus că era mulțumită de sistemul respectiv, întrucât putea fi controlat din locuință. Erai sunat de prieteni, rude, echipaje de intervenție medicală de la intrare și puteai deschide ușa rapid, printr-o apăsare de buton. Acum, se plânge că lucrurile sunt schimbate în rău. S-au adunat bani pentru a fi montat un interfon nou de scară. De toate diligențile, relația cu firma care efectuează instalarea sistemului s-a ocupat un vecin.

Aurora Dumitrache a aflat, cu stupoare, că interfonul care va fi montat nu îi mai permite să acționeze din apartament deschiderea ușii de la intrare pe scară. Ar trebui, atunci când apare un musafir, o urgență medicală, poștașul, polițistul, pompierul să coboare și să deschidă ușa de la intrare. Situația este într-adevăr ciudată pentru un om care are probleme de sănătate. Aurora Dumitrache ne-a mărturisit, aproape cu lacrimi în ochi, că acest tip de interfon îi va pune viața în pericol. Atunci când i se va face rău și nu se va putea deplasa, ce face în condițiile în care, singură în casă fiind, solicită un echipaj medical la domiciliu? Cum va intra personalul sanitar în bloc, la două noaptea spre exemplu? Cine deschide ușa de la intrarea în bloc?

„Consider că, prin dorința unora de a fi instalat pe scara noastră un astfel de tip de interfon care nu îmi mai permite să deschid rapid, din apartament, ușa de la intrarea pe scară, așa cum am procedat până acum, îmi este pusă viața în pericol, îmi sunt încălcate drepturile de proprietar.

Am zis, nu am nimic împotriva montării unor astfel de dispozitive, dar să fie conforme cu situația noastră, cu problemele de sănătate cu care mă confrunt. Îmi vine rău în casă, sun la Ambulanță. Vin oamenii și stau în fața blocului fiindcă eu, pacient, nu pot coborî să le deschid ușa și nici nu am pe cine să rog să meargă jos. Nu mi se pare corect. Nu este normal”, ne-a spus, cu mâhnire, Aurora Dumitrache.

Am mers la fața locului. Am văzut despre ce este vorba. Interfonul vechi, defect, nu fusese schimbat încă. Urma să vină echipa de tehnicieni de la firma specializată pentru a purcede la instalarea noului sistem de siguranță. Auzind discuții a ieșit afară din apartament și vecinul care s-a ocupat de strângerea banilor de la proprietarii de apartamente, de relația cu firma care trebuie să execute lucrarea. Deloc politicos. Nervos, nevoie mare! Ne-a înjurat și pe nou, și pe toți vecinii din bloc, folosind cuvinte urâte. Nu a vrut să discute cu noi despre situația ivită. Ne-a adus un act prin care dovedea că a plătit avans societății care se ocupă cu instalarea, ne-a spus să îl băgăm în cur, apoi a plecat înjurând așa, la general, la nivel de scară.

Despre interfonul cu probleme, care nu prea pare fi indicat pentru a fi montat într-un imobil în care trăiesc și persoane singure, bătrâni, oameni cu probleme medicale, am discutat și cu profesoara Daniela Popescu. Împărtășește aceeași opinie cu Aurora Dumitrache. Nu este de acord cu montarea unui astfel de model de interfon. Ne-a mai spus că lucrurile astea ar fi trebuit făcute urmând anumiți pași, că ar fi trebuit consultați toți proprietarii de apartamente, să li se spună exact ce și cum și fiecare să semneze dacă este sau nu de acord.

Am vorbit și cu reprezentanții firmei care a fost solicitată să instaleze noul sistem de acces în scara blocului. Au recunoscut că, într-adevăr, dacă îți vine un musafir, o cunoștință, echipaj medical trebuie să coborî din apartament și să le deschizi ușa de întrare. Altfel nu se poate. Nu pot intra decât cei care dețin cartelă de acces. Oamenii ne-au spus că nu este nicio problemă, renunță la lucrare dacă nu este înțelegere pe scară. Returnează avansul primit. Au mai precizat, de asemenea, că pot monta și sistem de siguranță cu control și permitere a accesului din apartament, așa cum dorește Aurora Dumitrache, dar este mai scump.

Rămâne de văzut cum se va rezolva această situație acceptată de unii locatarii, respinsă de alții, cu argumente pertinente. Până la urmă, trebuie să ținem cont de problemele fiecăruia atunci când trăim într-o comunitate, într-un spațiu oarecum comun.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite