Connect with us

ACTUALITATE

Se redeschide Centrul de vaccinare anti-COVID din comuna Corbii Mari

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Joi – 28 octombrie 2021, se va redeschide Centrul de vaccinare anti-COVID din comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița. Doritorii se vor putea imuniza aici cu serul Pfizer. Programul de funcționare va fi zilnic, câte șase ore. De luni până vineri, între 14:00 și 20:00, iar sâmbăta și duminica, de la 09:00 la 15:00. Persoanele care doresc să se vaccineze pot merge direct la centru (Sat Corbii Mari, strada Principală, Nr. 23) sau se pot programa fie accesând platforma online rovaccinare.ro, fie la numărul de telefon 0731.231.531.

Având în vedere că au început să apară discuții între oameni, în contextul noilor restricții, primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică, face apel la toleranță și respect față de decizia celuilalt.

„Eu cred că vaccinarea este opțiunea voluntară a fiecărei persoane și nu vreau să cădem în capcana unei învrăjbiri fără sens. Nu vreau să împărțim comuna în vaccinați și nevaccinați, pentru că eu trebuie să fiu primarul tuturor. Vă respect pe fiecare dintre dumneavoastră și sunt la dispoziția oricui, oricând, în orice condiții.

Da, pot să vă spun că eu, familia mea și prietenii mei ne-am vaccinat încă din primăvară; suntem bine, sănătoși, fără nicio problemă ulterioară, mulțumim lui Dumnezeu. Pe cei hotărâți să facă asta, îi încurajez; pe cei îndoielnici, îi îndemn să se gândească foarte serios și să decidă în cunoștință de cauză. Până la urmă, obiectivul comun al tuturor este să depășim această perioadă urâtă din viața noastră”, este mesajul transmis de primarul Ionuț Bănică.

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT