Connect with us

ACTUALITATE

Pensiunea Lin Cota 1000, un loc potrivit pentru odihnă și relaxare

Publicat

pe

La granița montană a două guri de rai – Dâmboviţa și Prahova, undeva sus, prinsă ca un giuvaier într-o mare de pădure de deasupra căreia ies, împingând cerul, vârfurile colțuroase ale Bucegilor, se află Pensiunea „Lin Cota 1000”. O oază de confort și relaxare în mijlocul unui ocean de liniște colorat acum tomnatic.

Atmosferă de rustic și tradițional, combinată cu modernul și cu arome fine ale artei plastice. Interiorul cabanei îți fură imediat privirile. Ochii îți joacă fascinați, ca într-un muzeu unde, în fiecare colț, întâlnești un element care să te emoționeze vizual. Îți revii din starea de uimire și realizezi, cu plăcere, că te afli într-un loc dedicat odihnei și relaxării. Un spațiu conceput pentru iubitorii de natură, de liniște, de confort și de creație artistică.


Pe lângă toate acestea, Pensiunea „Lin Cota 1000” îi așteaptă pe toți cei care îi trec pragul cu specialități culinare tradiționale, dar și cu preparate sofisticate care să corespundă tuturor gusturilor. De asemenea, camerele sunt spațioase, mobilate modern și dispun, pe lângă finețea unor originale lucrări de artă ce decorează încăperile, de cablu TV și internet.

Hotelul are pregătite în permanență pentru oaspeți restaurantul, sala de conferințe și un spațiu pentru petrecerea timpului liber unde se pot desfășura activități creative sau sportive, respectiv tenis de masă, șah etc. Totodată, dispune și de un minibazin cu hidromasaj.

Pensiunea „Lin Cota 1000” este deschisă, 24 de ore din 24, turiștilor, grupurilor organizate, diferitelor entități care vor să organizeze întâlniri, conferințe, simpozioane sau chiar tabere de creație. Relații și rezervări puteți obține la numerele de telefon: 0373 550 045 sau 0737 036 393.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Clarvăzătoarea Georgeta Florea îi roagă pe românii din străinătate să revină acasă până nu va fi prea târziu!

Publicat

pe

Georgeta Florea, din Drajna de Sus, județul Prahova, cea care a pus în paginile a zeci de volume mesajele pe care le-a primit de la îngerul său de lumină, credință și coroană, îi îndeamnă încă o dată pe românii care sunt plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă. Vremurile sunt din ce în ce mai grele, mai dificile. Timpul pe care românii l-ar mai avea la dispoziție pentru a reveni în țară, i-a comunicat îngerul Georgetei Florea, s-a scurtat.

„Dacă veți vrea să veniți când timpul a trecut, nu veți mai putea să intrați în țară. Dacă într-o mașină vor fi patru persoane, din care trei sunt din diverse țări și unul român, acesta va vedea foc la graniță și nu va trece. Se va întoarce, dar va muri la prima cumpănă. Ceilalți trei străini vor intra în România”, a povestit Georgeta Florea ceea ce i-a comunicat îngerul de lumină, credință și coroană.

I-a mai sfătuit clarvăzătoarea din Drajna de Sus pe conaționalii noștri risipiți prin Europa să vină în România, să trudească acasă că este de lucru și aici.

„Cine dorește să muncească va găsi de muncă. Nu trebuie să vă fie rușine de muncă! Fiul lui Dumnezeu a lucrat tâmplărie. Și voi în străinătate faceți munca de jos. Aceeași muncă să o faceți și în țara voastră. Judecați cum sunteți văzuți în țară străină? Faceți treburile cele mai grele pentru banii care vor veni și vor pleca de la voi. Aflați că acei bani nu vă vor ține de cald. Casele vor cădea, copiii le vor pierde, focul va arde și multe rele se vor abate asupra lor. Spor la bani veți avea în țara voastră. Veniți români acasă, nu lăsați străinii să cotropească această țară”, este mesajul transmis drept credincioasei Georgeta Florea de îngerul cu care comunică de ani și ani.

Răsfoind cărțile pe care Georgeta Florea le-a scris la inspirația ființei celeste de la care a primit informații uluitoare pe care le-a pus în pagină într-o formă simplă care să nu altereze deloc mesajul, am constatat că textele sunt pline de adevăruri, de lucruri care se împlinesc.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

PucFast, șase zile de distracție și teatru pentru copii la Pucioasa

Publicat

pe

Ca un preambul al Zilei de 1 iunie, sărbătoarea internațională a copilăriei, dar și al „Zilelor județului Dâmbovița”, la Pucioasa se desfășoară, în intervalul 27 mai – 1 iunie, cea de-a patra ediție a Festivalului de Animație „PucFast”. Manifestarea cultural-distractivă este organizată de Primăria Pucioasa și Centrul Cultural European din localitate.

Pe parcursul a șase zile, în Parcul Central al orașului se va consuma un maraton al distracției și bunei dispoziții dedicat, în primul rând, celor mai tinere vlăstare ale Pucioasei. Directorul festivalului este cunoscutul om de cultură Dan Țopa.

La această manifestare artistică participă trupe de la Teatrul de Vest Reșița, Teatrul „Arabella” din București, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, Teatrul Național București și de la Teatrul Republican „Licurici” din Chișinău, Republica Moldova.

Astăzi – 28 mai 2022, manifestările au fost deschise în sunet de fanfară, dar fără paradă așa cum era planificat, fiindcă micuții din Pucioasa s-au trezit mai târzior. Apoi, pe scena special amenajată la intrarea în parc, copiii și nu numai ei, au putut urmări piesa „Capra cu trei iezi”, o viziune modernă a celebrei povești a lui Ion Creangă montată de artiștii Teatrului de Vest din Reșița. Au urmat atelierele de creație și un spectacol coregrafic prezentat de dansatorii cercului de balet din cadrul Centrului European de Cultură.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Pucioasa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT