Connect with us

ACTUALITATE

Pensiunea Lin Cota 1000, un loc potrivit pentru odihnă și relaxare

Publicat

pe

La granița montană a două guri de rai – Dâmboviţa și Prahova, undeva sus, prinsă ca un giuvaier într-o mare de pădure de deasupra căreia ies, împingând cerul, vârfurile colțuroase ale Bucegilor, se află Pensiunea „Lin Cota 1000”. O oază de confort și relaxare în mijlocul unui ocean de liniște colorat acum tomnatic.

Atmosferă de rustic și tradițional, combinată cu modernul și cu arome fine ale artei plastice. Interiorul cabanei îți fură imediat privirile. Ochii îți joacă fascinați, ca într-un muzeu unde, în fiecare colț, întâlnești un element care să te emoționeze vizual. Îți revii din starea de uimire și realizezi, cu plăcere, că te afli într-un loc dedicat odihnei și relaxării. Un spațiu conceput pentru iubitorii de natură, de liniște, de confort și de creație artistică.


Pe lângă toate acestea, Pensiunea „Lin Cota 1000” îi așteaptă pe toți cei care îi trec pragul cu specialități culinare tradiționale, dar și cu preparate sofisticate care să corespundă tuturor gusturilor. De asemenea, camerele sunt spațioase, mobilate modern și dispun, pe lângă finețea unor originale lucrări de artă ce decorează încăperile, de cablu TV și internet.

Hotelul are pregătite în permanență pentru oaspeți restaurantul, sala de conferințe și un spațiu pentru petrecerea timpului liber unde se pot desfășura activități creative sau sportive, respectiv tenis de masă, șah etc. Totodată, dispune și de un minibazin cu hidromasaj.

Pensiunea „Lin Cota 1000” este deschisă, 24 de ore din 24, turiștilor, grupurilor organizate, diferitelor entități care vor să organizeze întâlniri, conferințe, simpozioane sau chiar tabere de creație. Relații și rezervări puteți obține la numerele de telefon: 0373 550 045 sau 0737 036 393.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Spectacol extraordinar, de Ziua Națională, la Turnul Chindiei

Publicat

pe

Dâmbovițenii sunt invitați să sărbătorească „Ziua Naţională a României” la Turnul Chindiei din Târgoviște. Consiliul Județean organizează aici, prin Centrul de Cultură, joi – 1 Decembrie 2022, de la ora 17:00, un spectacol extraordinar susținut de Diana Matei & Taraful Cleante, Zavera și Trupa Distinto.

De reținut și faptul că, pe parcursul lunii decembrie, la Curtea Domnească din Târgoviște se exista un patinoar și căsuțe cu dulciuri și decorațiuni de Crăciun, ciocolată, ceaiuri și alte băuturi calde. Totodată, locația va fi ornată cu mii de beculețe, iar colindătorii din județ îi vor încânta pe vizitatori – spune președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Muzeele din județul Dâmbovița sunt deschise în minivacanța de 1 Decembrie

Publicat

pe

de

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, cu ocazia sărbătorii Sfântului Apostol Andrei şi a Zilei Naționale a României, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște anunță un program special de vizitare pentru toate muzeele din Târgoviște, Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi şi Peştera Ialomiţei.

Astfel, programul de vizitare al muzeelor deschise în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, este următorul:
– Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”, Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti, Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic, Muzeul „Casa Romanţei”, Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni, Muzeul „Vasile Blendea”, Casa – Atelier „Gheorghe Petraşcu”, Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei” și Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi vor fi deschise în intervalul orar 9:00 – 17:00;
– Peștera Ialomiței va putea fi vizitată între orele 9:00 și 16:00.

Vă aşteptăm cu drag!

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliul Județean Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats