Connect with us

ACTUALITATE

Continuă protestele de solidaritate cu soții Furdui, cărora statul german le-a luat copiii

Publicat

pe

Senatorul PSD Titus Corlățean este unul dintre politicienii români care s-a implicat total în rezolvarea cazului familiei Furdui din Germania. Demnitarul român, alături de reprezentanți ai Diasporei, a solicitat statului german să repare nedreptatea care li s-a făcut soților Camelia și Petru Furdui prin luarea abuzivă de către autoritățile germane a celor șapte copii, sub motivația unor comportamente neadecvate ale părinților în relația cu cei mici.

A trecut de atunci o jumătate de an, iar problema încă trenează. Camelia și Petru Furdui își vor copiii acasă. Statul german nu dă semne că este dispus să reunească această familie de români.

„Exact același tip de acțiune al unor instituții secularizate de tip Barnevernet, din Norvegia, care consideră statul drept „proprietar” al copiilor și nu recunosc prioritatea drepturilor parentale.

Am fost în Germania în august, am stat îndelung de vorbă cu părinții, am clarificat o serie de aspecte ce trebuiau lămurite, am discutat cu autorități locale, de land sau centrale, la Berlin, și pot să spun, fără ezitare, că asistăm la un abuz îngrozitor.

Solidaritatea românească și creștină trebuie să se manifeste! După protestele de la Hanovra și de la Viena, urmează pe 6 noiembrie proteste în fața ambasadelor Germaniei la Londra și Roma, iar apoi în SUA, Australia și multe alte țări. Și, evident, în România.

Până acum am privilegiat canalul politico-diplomatic și demersurile discrete. Se pare că autoritățile germane ignoră însă realitățile legate de acest caz, inclusiv elementele grave pe care le-am descoperit în vizita mea în Germania (alături de deputatul PNL Ben Oni Ardelean și de o delegație din România și alte state europene-organizatii neguvernamentale și culte) și pe care le-am pus la dispoziție autorităților MAE german la Berlin.

În această situație, este de așteptat ca protestele și demersurile să se extindă, pentru că românii din țară și din diaspora știu să fie solidari la greu.

Intenționez să dau curs invitației organizatorilor protestului de la Roma și să fiu prezent acolo la 6 noiembrie 2021. Îi aștept pe românii din Italia să fie prezenți în număr cât mai mare. Sunt convins că Dumnezeu nu va îngădui acest abuz împotriva familiei Furdui”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul Titus Corlățean.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Clarvăzătoarea Georgeta Florea îi roagă pe românii din străinătate să revină acasă până nu va fi prea târziu!

Publicat

pe

Georgeta Florea, din Drajna de Sus, județul Prahova, cea care a pus în paginile a zeci de volume mesajele pe care le-a primit de la îngerul său de lumină, credință și coroană, îi îndeamnă încă o dată pe românii care sunt plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă. Vremurile sunt din ce în ce mai grele, mai dificile. Timpul pe care românii l-ar mai avea la dispoziție pentru a reveni în țară, i-a comunicat îngerul Georgetei Florea, s-a scurtat.

„Dacă veți vrea să veniți când timpul a trecut, nu veți mai putea să intrați în țară. Dacă într-o mașină vor fi patru persoane, din care trei sunt din diverse țări și unul român, acesta va vedea foc la graniță și nu va trece. Se va întoarce, dar va muri la prima cumpănă. Ceilalți trei străini vor intra în România”, a povestit Georgeta Florea ceea ce i-a comunicat îngerul de lumină, credință și coroană.

I-a mai sfătuit clarvăzătoarea din Drajna de Sus pe conaționalii noștri risipiți prin Europa să vină în România, să trudească acasă că este de lucru și aici.

„Cine dorește să muncească va găsi de muncă. Nu trebuie să vă fie rușine de muncă! Fiul lui Dumnezeu a lucrat tâmplărie. Și voi în străinătate faceți munca de jos. Aceeași muncă să o faceți și în țara voastră. Judecați cum sunteți văzuți în țară străină? Faceți treburile cele mai grele pentru banii care vor veni și vor pleca de la voi. Aflați că acei bani nu vă vor ține de cald. Casele vor cădea, copiii le vor pierde, focul va arde și multe rele se vor abate asupra lor. Spor la bani veți avea în țara voastră. Veniți români acasă, nu lăsați străinii să cotropească această țară”, este mesajul transmis drept credincioasei Georgeta Florea de îngerul cu care comunică de ani și ani.

Răsfoind cărțile pe care Georgeta Florea le-a scris la inspirația ființei celeste de la care a primit informații uluitoare pe care le-a pus în pagină într-o formă simplă care să nu altereze deloc mesajul, am constatat că textele sunt pline de adevăruri, de lucruri care se împlinesc.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

PucFast, șase zile de distracție și teatru pentru copii la Pucioasa

Publicat

pe

Ca un preambul al Zilei de 1 iunie, sărbătoarea internațională a copilăriei, dar și al „Zilelor județului Dâmbovița”, la Pucioasa se desfășoară, în intervalul 27 mai – 1 iunie, cea de-a patra ediție a Festivalului de Animație „PucFast”. Manifestarea cultural-distractivă este organizată de Primăria Pucioasa și Centrul Cultural European din localitate.

Pe parcursul a șase zile, în Parcul Central al orașului se va consuma un maraton al distracției și bunei dispoziții dedicat, în primul rând, celor mai tinere vlăstare ale Pucioasei. Directorul festivalului este cunoscutul om de cultură Dan Țopa.

La această manifestare artistică participă trupe de la Teatrul de Vest Reșița, Teatrul „Arabella” din București, Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, Teatrul Național București și de la Teatrul Republican „Licurici” din Chișinău, Republica Moldova.

Astăzi – 28 mai 2022, manifestările au fost deschise în sunet de fanfară, dar fără paradă așa cum era planificat, fiindcă micuții din Pucioasa s-au trezit mai târzior. Apoi, pe scena special amenajată la intrarea în parc, copiii și nu numai ei, au putut urmări piesa „Capra cu trei iezi”, o viziune modernă a celebrei povești a lui Ion Creangă montată de artiștii Teatrului de Vest din Reșița. Au urmat atelierele de creație și un spectacol coregrafic prezentat de dansatorii cercului de balet din cadrul Centrului European de Cultură.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Pucioasa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT