Connect with us

ACTUALITATE

Târgoviște: „Artes Mechanicae”, expoziţie de grafică și gravură by Răzvan Dragoș

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, vă invită să vizitați, începând cu data de 2 noiembrie 2021, expoziţia de artă „Artes Mechanicae”, a artistului Răzvan DRAGOȘ, care va fi deschisă la Muzeul de Artă din Târgovişte.

Expoziția prezintă o selecție de 14 lucrări de grafică (desen, gravură și monotip), realizate în ultimii doi ani, și înfăţișează publicului necontenita cercetare creatoare a graficianului Răzvan Dragoș Petrișor. Vizitatorii pot descoperi în această expoziție o continuare a seriei de lucrări Artes mechanicae, inițiată încă din anii de studenție, în care tânărul artist fructifică posibilitățile grafice și compoziționale, în tehnici diverse, însă pe aceeași temă.

Numele acestui artist nu este anunțat publicului târgoviștean pentru întâia dată, el fiind întâlnit și cu alte ocazii pe simezele Muzeului de Artă ori ale Muzeului de Istorie din Târgoviște. Așadar, Răzvan Dragoș a mai fost la Târgoviște în calitate de expozant, dar și premiant la diferitele ediții ale Bienalei Naționale de Gravură „Gabriel Popescu”, organizate de Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște.

Expoziția poate fi vizitată la Muzeul de Artă din Calea Domnească nr. 185, începând de marți 2 noiembrie 2021, ora 08:00. Expoziția este deschisă până la data de 27 noiembrie 2021, de marți până duminică, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT