Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Așa va arăta incinta Colegiului Național Nicolae Titulescu Pucioasa. FOTO

Publicat

pe

Primarul de la Pucioasa, Constantin Ana, le-a dezvăluit locuitorilor orașului, publicând un set de planșe foto din proiect, cum va arăta incinta Colegiului Național Nicolae Titulescu. Investiția este una în completarea proiectului de reabilitare, modernizare și dotare care va fi gata până la sfârșitul acestui an, astfel încât, după vacanța de iarnă, elevii și cadrele didactice să revină într-o clădire care va rivaliza cu cele din vestul Europei.

„Pentru că este păcat ca moderna clădire a Colegiului Național Nicolae Titulescu să rămână încadrată de o curte degradată, prima investiție a anului 2022 va viza amenajarea incintei, a terenurilor de sport și a sălii de sport.

Aceasta este propunerea arhitectului contractat de Primăria Pucioasa, acceptată de către noi, și care va fi pusă în operă în prima parte a anului viitor, în așa fel încât anul școlar 2022-2023 să înceapă având toate investițiile finalizate”, a precizat primarul Constantin Ana.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Alin Dogaru

    noiembrie 4, 2021 at 4:17 pm

    Daca cercetați si investigaţi mai mult,poate aflaţi si cât a fost partea Premarului,din aceasta investitie si nu numai!!!! 20% din ce s a facut la Pucioasa i a revenit primarului!!!Si a tras si el partea!!!Daca intra DNA ul peste el,se angajeaza la Mcdonals sau KFC!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

17,6 milioane de lei pentru modernizare străzi din orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu a obținut o finanțare de 17.654.201,95 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru implementarea unui proiect care vizează modernizarea mai multor străzi din zona peste calea ferată – Atârnați și realizarea unui sistem de evacuare ape pluviale aferent acestora.

Sunt incluse în proiect următoarele străzi: Regiei, Mihai Eminescu, Libertății, Liniștii, Înclinată, George Enescu și Petru Groza, în lungime de 1.507 m și cu o lățime ce variază între 5,70 m și 11,50 m.

„Pe toate cele opt străzi cuprinse în proiect, se vor efectua lucrări de: modernizare a părții carosabile, amenajare trotuare, realizare accese la proprietăți, amenajare spatii verzi, realizare sistem de colectare și evacuare a apelor prin canalizare pluvială, elemente de scurgere a apelor (șanțuri pereate și rigole carosabile), siguranța circulației și amenajare a accesibilității persoanelor cu dizabilități”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT