Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște continuă războiul cu mâncătorii de semințe. 58 de amenzi în acest weekend!

Publicat

pe

Sunt două luni de când primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a cerut toleranță zero față de cei care sunt certați cu bunul simț și distrug patrimoniul public. De atunci, amenzile curg gârlă.

Spre exemplu, în acest weekend, au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, spune edilul, cojile de semințe au fost măturate de cei care le-au aruncat, exact așa cum au sugerat târgoviștenii din primul moment.

Toate acestea în speranța că astfel se vor schimba comportamente. Dacă tot vrem o țară că afară, este cazul să procedăm în același mod. Și dacă nu din proprie inițiativă, era momentul să se treacă la constrângere.

Reacția târgoviștenilor care țin la orașul lor este una pozitivă, după cum reiese din comentariile postate pe pagina de Facebook a primarului Daniel Cristian Stan. Iată doar câteva exemple:

 • Foarte bine! Și amendă pe măsură! Nu o poate plăti atunci să mai măture vreo săptămână!
 • Da, da asa trebuie procedat pana o sa le intre in cap civilizatia!
 • 👏👏👏👏…cand se trece peste metodele de convingere… metodele de constrângere sunt eficiente… fff. bine. așa va arăta curat orașul nostru drag!!!👌👌👌
 • Încet, încet trebuie să ne revenim la normalitate , sa fim un popor civilizat , cu bun simt si respect pentru semenii noștri!
 • Bravooo! Trebuie sā se.obişnuiascā cu ideea de a fi.o natiune cilivizatā!
 • Să facă curat dacă face murdar, mi se pare o metodă bună, poate învață și ei că trebuie să respecți! Bravo pentru atitudine!
 • Foarte bine! Dar nu înțeleg ce lege îi protejează să nu li se vadă fața. Altădată erai dat la gazeta de perete ca exemplu negativ dacă aveai un comportament necivilizat. Amenzi cât mai mari!
 • Bunul simt si educatia, din familie vin, scoala din ce in ce mai putin poate să mai modeleze ! Cu blandete si vorbă bună, la noi nu mai merge ! Sănătate si Doamne ajută tuturor !
 • Dezgustător… nu vrem deloc sa ne integram in societate… dați amenzi cat mai usturătoare… poate le vine mintea la cap…
 • Minunat!!! Asa sa fie peste tot!!! Amenzi mari si sa curete dupa ei…!!!
 • Foarte bine! In Parcul Chindia se mananca seminte la greu la locul de joaca 🙁
Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Sălcioara: Anunț important pentru utilizatorii de terenuri cu culturi agricole calamitate

Publicat

pe

De

Primăria comunei Sălcioara, din județul Dâmbovița, îi anunță pe utilizatorii de terenuri cu destinație agricolă înscriși în evidențele Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, ale căror suprafețe cu culturi agricole au fost calamitate în procent de peste 30%, că trebuie să depună înștiințări scrise la unitatea administrativ-teritorială pe a cărei rază se află terenul, în format fizic sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, până cel târziu la data de 1 august inclusiv, pentru culturile agricole înființate în toamnă, respectiv până cel târziu la data de 15 octombrie inclusiv, pentru celelalte culturi agricole.

Formular de înștiințare 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Centura orașelor Pucioasa și Fieni, în procedură de consultare publică

Publicat

pe

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a inițiat astăzi procedura de consultare publică cu privire la mai multe proiecte de acte normative. Printre documentele aprobate se află și Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenți obiectivului de investiții ”Drum de legătură la drumul național DN 71 pentru asigurarea optimizării traficului rutier și accesibilității în zonele urbane ale orașelor Pucioasa și Fieni“, județul Dâmbovița.

Practic, vorbim de șoseaua de centură ocolitoare a celor două orașe, proiect susținut și promovat de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, necesar pentru afluirea traficului rutier și decongestionarea circulației în cele două localități urbane.

Acest drum va avea o lungime de 15,13 km, se desprinde din DN 71 în apropiere de Halta Scârlența, comuna Brănești, iar ca suprafață desfășurată are o construcție de peste 540.000 mp. Traseul urmărește cursul râului Ialomița pe aproape toată lungimea, cu excepția porțiunii dintre km 7 și km 11, care ocolește comuna Moțăieni, punctul de reintrare în DN 71 fiind la ieșire din orașul Fieni spre Buciumeni.

La capetele traseului sunt prevăzute două noduri rutiere, cu patru brelete, astfel încât să fie asigurate toate relațiile de deplasare. De asemenea, au fost asigurate și două noduri intermediare, unul care va face legătura cu DC 136, în Pucioasa, și altul care va face legătura cu DN 71, în orașul Fieni.

Platforma drumului are o lățime totală de 21,5 m și este compusă dintr-o bandă mediană de 3 m, parte carosabilă de 7 m, benzi de încadrare de câte 1,5 m și acostamente de 3 m. Drumul de ocolire are prevăzute 17 lucrări de artă – 9 pasaje, 7 poduri și o punte pietonală. Vorbim aici de poduri care vor traversa râul Ialomița și de pasaje care vor traversa DN 71, dar și de un pod peste calea ferată. Pe fiecare dintre acestea se vor amplasa rețele de iluminat.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite