Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște continuă războiul cu mâncătorii de semințe. 58 de amenzi în acest weekend!

Publicat

pe

Sunt două luni de când primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a cerut toleranță zero față de cei care sunt certați cu bunul simț și distrug patrimoniul public. De atunci, amenzile curg gârlă.

Spre exemplu, în acest weekend, au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, spune edilul, cojile de semințe au fost măturate de cei care le-au aruncat, exact așa cum au sugerat târgoviștenii din primul moment.

Toate acestea în speranța că astfel se vor schimba comportamente. Dacă tot vrem o țară că afară, este cazul să procedăm în același mod. Și dacă nu din proprie inițiativă, era momentul să se treacă la constrângere.

Reacția târgoviștenilor care țin la orașul lor este una pozitivă, după cum reiese din comentariile postate pe pagina de Facebook a primarului Daniel Cristian Stan. Iată doar câteva exemple:

 • Foarte bine! Și amendă pe măsură! Nu o poate plăti atunci să mai măture vreo săptămână!
 • Da, da asa trebuie procedat pana o sa le intre in cap civilizatia!
 • 👏👏👏👏…cand se trece peste metodele de convingere… metodele de constrângere sunt eficiente… fff. bine. așa va arăta curat orașul nostru drag!!!👌👌👌
 • Încet, încet trebuie să ne revenim la normalitate , sa fim un popor civilizat , cu bun simt si respect pentru semenii noștri!
 • Bravooo! Trebuie sā se.obişnuiascā cu ideea de a fi.o natiune cilivizatā!
 • Să facă curat dacă face murdar, mi se pare o metodă bună, poate învață și ei că trebuie să respecți! Bravo pentru atitudine!
 • Foarte bine! Dar nu înțeleg ce lege îi protejează să nu li se vadă fața. Altădată erai dat la gazeta de perete ca exemplu negativ dacă aveai un comportament necivilizat. Amenzi cât mai mari!
 • Bunul simt si educatia, din familie vin, scoala din ce in ce mai putin poate să mai modeleze ! Cu blandete si vorbă bună, la noi nu mai merge ! Sănătate si Doamne ajută tuturor !
 • Dezgustător… nu vrem deloc sa ne integram in societate… dați amenzi cat mai usturătoare… poate le vine mintea la cap…
 • Minunat!!! Asa sa fie peste tot!!! Amenzi mari si sa curete dupa ei…!!!
 • Foarte bine! In Parcul Chindia se mananca seminte la greu la locul de joaca 🙁

ADMINISTRAŢIE

Stagiari la Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Contractele de internship au fost semnate

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat, în data de 29 septembrie 2022, contractele de internship cu cei șase tineri admiși în program, anul acesta, la finalul perioadei de selecție. În total, au fost 18 candidați, doi dintre ei depunând dosare pentru câte două direcții din cadrul administrației județene.

„Să știți că acest program de internship este unul important pentru instituția noastră. Din cei 7 tineri care, anul trecut, au lucrat alături de noi, în cadrul programului de intenship, 6 s-au angajat astfel: 4 în administrația publică și 2, în mediul privat. Acest lucru înseamnă că experiența celor 3 luni petrecute în direcțiile și serviciile Consiliului Județean Dâmbovița le-a fost de folos. Sunt sigur că la fel se va întâmpla cu cei 6 tineri care, din 3 octombrie, vor lucra cot la cot cu noi. Le va fi mult mai ușor să-și găsească un loc de muncă după cele trei luni de activitate în Consiliul Județean Dâmbovița. Ne vedem la serviciu!”, a spus președintele Corneliu Ștefan.

Cei șase stagiari admiși – Georgiana Alexandra Minciunescu, Carmen Vălu, Ioana Pastor, Alexandru Mihai Durlea, Ana Mihaela Radu și Elena Mădălina Stoica – își vor desfășura activitatea în structurile aparatului de lucru al Consiliului Județean Dâmbovița, astfel: Direcția Juridică, Contencios, Administrarea Patrimoniului – 2 posturi, Serviciul Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale – 1 post, Direcția Strategii, Programe și Investiții – 1 post și Direcția Economică – 2 posturi. Timpul de muncă va fi de 20 ore pe săptămână, 4 ore pe zi, pentru care vor beneficia de o indemnizație pentru internship, plătită de Consiliul Județean Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu are în construcție o creșă cu cinci săli de grupă și multe facilități moderne

Publicat

pe

În orașul Titu, din județul Dâmbovița, sunt în desfășurare, în această perioadă, lucrările de construcție a unei creșe cu cinci săli de grupă. Proiectul Primăriei mai cuprinde: două zone de acces cu vestiare, zonă filtru, două săli multifuncționale, zona bucătărie și depozitare alimente, zona îngrijire medicală, gospodărie de apă – construcție subterană, platforme pentru amplasarea grupului electrogen, platformă de gunoi, locuri de joacă, spaţii verzi şi gard pentru împrejmuirea incintei. Capacitatea creșei va fi de 75 de locuri pentru copii cu vârsta între 1 și 3 ani.

„Fiecare sală de grupă va avea grup sanitar propriu și ieșire pe o terasă acoperită, de pe care se va realiza accesul către curtea de joacă în aer liber. Pentru evitarea încălzirii excesive, pe timpul sezonului cald, terasele vor fi prevăzute cu sisteme de umbrire fixe (în copertină acoperitoare) și mobile (panouri glisante – trafor din lemn) amplasate în dreptul ferestrelor, pe terasă”, ne informează Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT