Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște continuă războiul cu mâncătorii de semințe. 58 de amenzi în acest weekend!

Publicat

pe

Sunt două luni de când primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a cerut toleranță zero față de cei care sunt certați cu bunul simț și distrug patrimoniul public. De atunci, amenzile curg gârlă.

Spre exemplu, în acest weekend, au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, spune edilul, cojile de semințe au fost măturate de cei care le-au aruncat, exact așa cum au sugerat târgoviștenii din primul moment.

Toate acestea în speranța că astfel se vor schimba comportamente. Dacă tot vrem o țară că afară, este cazul să procedăm în același mod. Și dacă nu din proprie inițiativă, era momentul să se treacă la constrângere.

Reacția târgoviștenilor care țin la orașul lor este una pozitivă, după cum reiese din comentariile postate pe pagina de Facebook a primarului Daniel Cristian Stan. Iată doar câteva exemple:

 • Foarte bine! Și amendă pe măsură! Nu o poate plăti atunci să mai măture vreo săptămână!
 • Da, da asa trebuie procedat pana o sa le intre in cap civilizatia!
 • 👏👏👏👏…cand se trece peste metodele de convingere… metodele de constrângere sunt eficiente… fff. bine. așa va arăta curat orașul nostru drag!!!👌👌👌
 • Încet, încet trebuie să ne revenim la normalitate , sa fim un popor civilizat , cu bun simt si respect pentru semenii noștri!
 • Bravooo! Trebuie sā se.obişnuiascā cu ideea de a fi.o natiune cilivizatā!
 • Să facă curat dacă face murdar, mi se pare o metodă bună, poate învață și ei că trebuie să respecți! Bravo pentru atitudine!
 • Foarte bine! Dar nu înțeleg ce lege îi protejează să nu li se vadă fața. Altădată erai dat la gazeta de perete ca exemplu negativ dacă aveai un comportament necivilizat. Amenzi cât mai mari!
 • Bunul simt si educatia, din familie vin, scoala din ce in ce mai putin poate să mai modeleze ! Cu blandete si vorbă bună, la noi nu mai merge ! Sănătate si Doamne ajută tuturor !
 • Dezgustător… nu vrem deloc sa ne integram in societate… dați amenzi cat mai usturătoare… poate le vine mintea la cap…
 • Minunat!!! Asa sa fie peste tot!!! Amenzi mari si sa curete dupa ei…!!!
 • Foarte bine! In Parcul Chindia se mananca seminte la greu la locul de joaca 🙁

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT