Connect with us

ACTUALITATE

5 ani de activitate competițională de înaltă clasă la Complexul de Natație din Târgoviște

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, aflat în administrarea Primăriei Târgoviște, a devenit un obiectiv cu vizibilitate județeană, națională și europeană, prin implicare, prin multiplicarea activităților desfășurate aici și prin dezvoltarea bazei sportive.

Un merit deosebit în deblocarea acestui obiectiv mamut, dedicat sportului de performanță și pentru amatori, dar și celor dornici de mișcare pur și simplu, l-a avut și primul director al complexului. Prin spiritul managerial de care a dat dovadă, Eugen Pătrașcu a dezvoltat continuu perimetrul și s-a implicat nemijlocit în organizarea unor competiții sportive naționale, care au contribuit din plin la promovarea imaginii Complexului Turistic de Natație din Târgoviște. În cei cinci ani de activitate, la bazinul olimpic din cadrul complexului s-au desfășurat 28 de concursuri de înot locale, regionale, naționale și internaționale. Toate organizate cu aportul nemijlocit al Primăriei Târgoviște și în parteneriat profesional cu Federația Română de Natație și Pentatlon, condusă de maestra Camelia Potec.

Prima competiție de înot de la Complexul Olimpic de Natație din Târgoviște a fost organizată pe 3 decembrie 2016. Fostul director al Complexului, Eugen Pătrașcu, își aduce aminte, cu emoție, de acele zile în care, atât Primăria Târgoviște cât și angajații de la Bazinul Olimpic, au depus toate eforturile pentru reușita acestui eveniment sportiv. A fost poarta deschisă către notorietate, către intrarea în marea familie a centrelor sportive de performanță din România și Europa.

Complexul Turistic de Natație din Târgoviște se află acum sub coordonarea directorului Ciprian Prisăcaru, iar Eugen Pătrașcu a primit misiunea de a se ocupa de societatea de transport înființată de Primăria Târgoviște.

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire. La mulți ani, România!

Publicat

pe

de

Suntem un popor cu o istorie milenară, presărată cu fapte de vitejie, cu eroi, cu martiri care și-au dat viața fără să pregede pentru acest pământ, pentru această națiune. Visul căutării identității noastre, al unității tuturor românilor s-a împlinit acum 103 ani, la Alba-Iulia, când toate provinciile românești s-au contopit. Au devenit una: România.

Astăzi – 1 Decembrie, retrăim emoția trecutului. Izvorul care a țâșnit curajos, demn, drept, la Alba-Iulia, a devenit un fluviu, un rost, un neam ce stă mândru printre alte neamuri.

Suntem datori celor care s-au jertfit pentru unire, celor care, timp de secole, cu arma în mână, cu pieptul dezvelit, cu credință în Dumnezeu, au apărat hotarele acestor plaiuri. Datorită lor, eroilor neamului, cunoscuți și necunoscuți, contopiți cu glia pe fronturile de luptă, putem sta acum cu fruntea sus și putem să privim cu speranță spre un viitor mai bun.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT