Connect with us

ACTUALITATE

Parcul Industrial Moreni, exemplu de bună practică pentru stagiarii CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Directorul Parcului Industrial Moreni i-a primit, joi – 18 noiembrie 2021, într-o vizită de documentare, pe cei șapte stagiari acceptați în programul de internship al Consiliului Județean Dâmbovița, aflați sub coordonarea prof. univ. Claudia Gilia.

Gabriel Purcaru le-a vorbit acestora despre modul în care societatea înființată de administrația județeană gestionează resursele materiale și umane de care dispune, despre gradul de ocupare și planul de extindere și, nu în ultimul rând, despre strategia de marketing aplicată pentru atragerea de agenți economici și înființarea de noi locuri de muncă. De altfel, Parcul Industrial Moreni se regăsește în topul celor mai bune unități cu acest profil din România.

Stagiarii de la CJ Dâmbovița au fost conduși apoi în două hale de producție, una unde se realizează cabluri auto și alta pusă la dispoziția unei firme de confecții.

Reamintim că în Parcul Industrial Moreni își desfășoară activitatea 44 de societăți, în cadrul cărora lucrează 900 de angajați. Gradul de ocupare este 100%. În acest moment, se derulează procedura legală de preluare, de la Primăria Moreni, a unei suprafețe de 18.000 mp, teren din vecinătate, pe care urmează să fie construite două hale de producție. De asemenea, conducerea Parcului pregătește un proiect de resistematizare și modernizare a incintei, pe care vrea să-l materializeze cu fonduri europene nerambursabile.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT