Connect with us

Dâmboviţa

Acte de vandalism în comuna Răzvad, pe șantierul rețelei de canalizare

Publicat

pe

Persoane rămase deocamdată neidentificate au vandalizat, azi-noapte, un utilaj al echipei care lucrează în comuna Răzvad, județul Dâmbovița, la refacerea șanțurilor și a podețelor de acces în gospodării după introducerea rețelei de canalizare. Când au ajuns pe șantier, în această dimineață, muncitorii au găsit geamurile sparte la unul dintre buldoexcavatoare.

Primarul Emanuel Spătaru se declară foarte dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat și speră ca polițiștii să-l prindă cât mai repede pe făptaș, care trebuie să plătească pentru acțiunile sale.

„Constat că nu înțelegem importanța acestei rețele de canalizare și nici dificultatea cu care a fost introdusă! Am fost permanent în teren și am verificat! Din păcate, am găsit oameni supărați că nu am pus branșamentul mai la stânga sau mai la dreapta câțiva centimetri!

Oameni buni, din păcate, zona este extrem de aglomerată și plină de conducte – gaze, apă, curent, sondă omv, apă sărată, fibră optică, drum național etc. De aceea, este foarte greu să poziționăm branșamentul undeva anume!

Sper să înțelegeți acest lucru și să apreciați eforturile care se depun pentru a putea găsi soluții pentru fiecare în parte! De aceea, vă rog să încercăm să ajutăm și nu să distrugem utilajele muncitorilor!”, este mesajul transmis de primarul Emanuel Spătaru.

ADMINISTRAŢIE

Atenție! Se apropie temenul limită pentru scutirea de majorări aplicată de Primăria Poiana

Publicat

pe

20 decembrie 2021 este termenul limită până la care contribuabilii persoane fizice din comuna Poiana pot depune cerere la Primărie pentru scutirea de la plata majorărilor de întârziere.

Pentru a beneficia de această facilitate, este obligatoriu ca, până la același moment – 20 decembrie 2021, să achite toate impozitele și taxele locale restante.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT