Connect with us

ACTUALITATE

Cele mai mari firme de cazinouri online din întreaga lume

Publicat

pe

Cazinourile online se bucura de un real succes

Când vorbim de cazinouri online, ne imaginăm companii cu cifre de afaceri de ordinul sutelor de milioane de dolari. Industria cazinourilor a crescut foarte mult în ultimii ani, odată cu dezvoltarea tehnologiei și a internetului. Multe dintre cazinourile clasice au evoluat și în mediul virtual.

Însă există sute de alte cazinouri care și-au făcut debutul doar pe online. Prin spargerea barierei fizice și tehnologice, tot mai mulți pasionați de jocuri de noroc au început să-și încerce norocul pe platformele cazinourilor online.

În România sunt autorizate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc sute de site-uri ce găzduiesc cazinouri online, pariuri sportive și alte tipuri de jocuri de noroc. Majoritatea dintre acestea s-au dezvoltat la nivel global. Puteți consulta lista cazinouri internaționale pentru a vă face o idee despre cele existente și pe piața din România.

Sunt țări care au restricționat cazinourile online, altele au o legislație mai permisivă. Dar chiar și așa, cele mai mari companii deținătoare de cazinouri online se pot mândri cu cifre de afaceri de ordinul sutelor de milioane de dolari.
Grupul Flutter Stars a raportat venituri de peste 3.8 miliarde de dolari în 2019. Succesul a venit în urma unor fuziuni și a reușit să integreze branduri ca Paddy Power, Betfair, Sky Bet, PokerStars. Aceste fuziuni s-au dovedit benefice pentru toate părțile implicate, iar cooperarea lor le-a propulsat în fruntea listei cu cele mai mari companii de jocuri de noroc.

Au acoperire la nivel global, iar platformele lor de jocuri de noroc sunt destul de diverse, acestea fiind unele dintre avantajele acestor fuziuni.

Pe locul secund, cu ”doar” 3.7 miliarde de dolari raportati în 2019, se află GVC Holdings. Compania a fost înființată în 2004 și de atunci a obținut proprietatea altor companii de jocuri de noroc de top din Marea Britanie și din alte țări, precum Ladbrokes și Coral. GVC Holdings are și peste 30 000 de angajați.

GVC operează și alte mărci precum sporting bet, partypoker, Gala, Foxy și Bwin. Conform statisticilor, compania are cei mai mulți jucători și pariori online.

Podiumul este încheiat de Bet365, cu venituri de 3 miliarde de dolari raportate în 2019. Acesta este un gigant britanic al jocurilor de noroc online, fiind în top 100 firme de pariuri din lume. Firma a fost fondată în 2000 și de atunci a cunoscut doar creștere exponențială, grație progresului tehnologic.

Are peste 5000 de angajați și generează venituri de aproximativ 3 miliarde de dolari. În prezent, Bet365 sponsorizează 10 echipe de fotbal din La Liga, Premier League și alte campionate europene. Platformele online Bet365 pot fi accesate din peste 200 de țări, fiind una dintre firmele cu cei mai mulți jucători la nivel global.

În topul fruntaș se regăsește și Grupul Stars cu ale sale branduri: Poker Casino, Poker Sport, BestStars și Full Tilt Poker. A raportat 2.05 miliarde de dolari în 2019. Compania a fost fondată în 2001, iar în cei 19 ani de activitate a generat unele dintre cele mai mari profituri din industria jocurilor de noroc.

Multe dintre brandurile menționate mai sus se regăsesc și în România, aducând un aport considerabil la economia locală. Sunt printre cazinourile online de top, care oferă experiențe unice jucătorilor. Este uimitor cât de mult a crescut această industrie. Este pur și simplu o nebunie. Jucați cumpătat și responsabil.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT