Connect with us

ACTUALITATE

Cele mai mari firme de cazinouri online din întreaga lume

Publicat

pe

Cazinourile online se bucura de un real succes

Când vorbim de cazinouri online, ne imaginăm companii cu cifre de afaceri de ordinul sutelor de milioane de dolari. Industria cazinourilor a crescut foarte mult în ultimii ani, odată cu dezvoltarea tehnologiei și a internetului. Multe dintre cazinourile clasice au evoluat și în mediul virtual.

Însă există sute de alte cazinouri care și-au făcut debutul doar pe online. Prin spargerea barierei fizice și tehnologice, tot mai mulți pasionați de jocuri de noroc au început să-și încerce norocul pe platformele cazinourilor online.

În România sunt autorizate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc sute de site-uri ce găzduiesc cazinouri online, pariuri sportive și alte tipuri de jocuri de noroc. Majoritatea dintre acestea s-au dezvoltat la nivel global. Puteți consulta lista cazinouri internaționale pentru a vă face o idee despre cele existente și pe piața din România.

Sunt țări care au restricționat cazinourile online, altele au o legislație mai permisivă. Dar chiar și așa, cele mai mari companii deținătoare de cazinouri online se pot mândri cu cifre de afaceri de ordinul sutelor de milioane de dolari.
Grupul Flutter Stars a raportat venituri de peste 3.8 miliarde de dolari în 2019. Succesul a venit în urma unor fuziuni și a reușit să integreze branduri ca Paddy Power, Betfair, Sky Bet, PokerStars. Aceste fuziuni s-au dovedit benefice pentru toate părțile implicate, iar cooperarea lor le-a propulsat în fruntea listei cu cele mai mari companii de jocuri de noroc.

Au acoperire la nivel global, iar platformele lor de jocuri de noroc sunt destul de diverse, acestea fiind unele dintre avantajele acestor fuziuni.

Pe locul secund, cu ”doar” 3.7 miliarde de dolari raportati în 2019, se află GVC Holdings. Compania a fost înființată în 2004 și de atunci a obținut proprietatea altor companii de jocuri de noroc de top din Marea Britanie și din alte țări, precum Ladbrokes și Coral. GVC Holdings are și peste 30 000 de angajați.

GVC operează și alte mărci precum sporting bet, partypoker, Gala, Foxy și Bwin. Conform statisticilor, compania are cei mai mulți jucători și pariori online.

Podiumul este încheiat de Bet365, cu venituri de 3 miliarde de dolari raportate în 2019. Acesta este un gigant britanic al jocurilor de noroc online, fiind în top 100 firme de pariuri din lume. Firma a fost fondată în 2000 și de atunci a cunoscut doar creștere exponențială, grație progresului tehnologic.

Are peste 5000 de angajați și generează venituri de aproximativ 3 miliarde de dolari. În prezent, Bet365 sponsorizează 10 echipe de fotbal din La Liga, Premier League și alte campionate europene. Platformele online Bet365 pot fi accesate din peste 200 de țări, fiind una dintre firmele cu cei mai mulți jucători la nivel global.

În topul fruntaș se regăsește și Grupul Stars cu ale sale branduri: Poker Casino, Poker Sport, BestStars și Full Tilt Poker. A raportat 2.05 miliarde de dolari în 2019. Compania a fost fondată în 2001, iar în cei 19 ani de activitate a generat unele dintre cele mai mari profituri din industria jocurilor de noroc.

Multe dintre brandurile menționate mai sus se regăsesc și în România, aducând un aport considerabil la economia locală. Sunt printre cazinourile online de top, care oferă experiențe unice jucătorilor. Este uimitor cât de mult a crescut această industrie. Este pur și simplu o nebunie. Jucați cumpătat și responsabil.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nici Siria nu trebuie uitată! Viețile unor oameni prinși sub dărâmături mai pot fi salvate!

Publicat

pe

Un cutremur de aproape 8 grade pe scara Richter a a făcut prăpăd în Turcia și Siria. Spun martorii acestei catastrofe că parcă ar fi venit peste ei sfârșitul omenirii. Au pierit mii de oameni, iar alte mii de vieți au rămas prinse sub clădirile culcate la pământ de unda telurică. Știrile despre această mega tragedie au făcut înconjurul lumii, arătând cât de mici suntem în fața dezlănțuirii imprevizibile a naturii.

Senatorul Titus Corlățean a avut o intervenție în Parlamentul României, cerând păstrarea unui moment de reculegere față de victimele nevinovate ale acestui cataclism care a răvășit Turcia și Siria și, totodată, a solicitat ca Siria, o țară răvășită în ultimii ani de conflicte sângeroase să fie sprijinită.

06 February 2023, Syria, Idlib: Syrian civilians inspect a destroyed residential building following a magnitude 7.8 earthquake that hit Syria.,Image: 754402118, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

„Nu voi folosi cuvinte speciale, ci pur și simplu spun că plâng în această seară și nu mă pot opri văzând imaginile sau relatările pe care le-am primit de la colegi parlamentari din Turcia sau pe care le urmăresc pe televiziuni. O tragedie îngrozitoare, care înseamnă deocamdată 3.000 de persoane decedate în această țară. Deocamdată.

La fel, aceeași nenorocire în Siria, acolo unde mass-media relatează că se aud de sub dărâmături vocile disperate ale unor oameni, familii încă în viață, iar „salvatorii” locali, într-o țară măcinată de ani de zile de războaie și terorism, sapă cu mâinile goale…

Am intervenit în plenul Senatului după-amiază nu doar pentru a cere un minut de reculegere și a manifesta solidaritate cu popoarele turc și sirian, atât de dramatic lovite de cutremurele repetate de pământ, dar și pentru a încuraja Guvernul României, care s-a mișcat foarte rapid, încă de la 06.00 dimineață, cu trimiterea primelor echipe de salvatori români (am fost prima națiune europeană care a avut în teren, în speță la Adana, echipe trimise pentru a ajuta), de a face un efort suplimentar, pentru că e mare nevoie.

I-am spus secretarului de stat Raed Arafat că nici Siria nu trebuie uitată și că mecanismul de ajutor de urgență al Comisiei Europene, pus la dispoziție de Bruxelles, ar trebui să fie impulsionat, să fie mai puțin birocratic și să se miște debarasat de evaluările prudente legate de situația politico-militară din Siria, pentru că viețile unor oameni sub dărâmături mai pot fi salvate în orele și zilele următoare, dar nu cu mâinile goale. Și nu apelând la „filtrul” intermediar al Națiunilor Unite, care va lua timp. Domnul să aibă milă de acești oameni atât de dur loviți, iar asta e o rugăciune sinceră de creștin”, este mesajul senatorului Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sprijin după cutremur. Echipe românești de cautare-salvare au plecat în misiune în Turcia

Publicat

pe

de

Echipa de sprijin din România, formată din personal specializat de căutare-salvare RO-USAR, medici și asistenți SMURD, personal cu echipe canine din cadrul Clubul Câinilor Utilitari a ajuns în provincia Hatay, într-o localitate apropiată orașului Antakia.

Aceasta este prima zonă pe care autoritățile turce, respectiv Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor și a Situațiilor de Urgență – AFAD, cu responsabilități clare în gestionarea situației generate de cutremure au ales-o pentru echipa din România.

Salvatorii români au început să construiască baza de operații, concomitent, pregătindu-se primul schimb pentru începerea misiunii de sprijin.

Totodată, în această dimineață, înainte de a începe deplasarea către locația bazei de operații stabilite de AFAD, o echipă formată dintr-un ofițer și 2 subofițeri cu 2 câini de căutare-salvare au executat o misiune de recunoaștere în teren, împreună cu o echipă din Turcia, la o zonă rezidențială afectată de cutremur.

Reamintim faptul că salvatorii români se află în permanentă legătură cu autoritățile turce, reprezentanții AFAD fiind cei direct responsabili în a desemna zona de acțiune și intervenție a echipelor venite în sprijin.

Sursa: IGSU

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats