Connect with us

ACTUALITATE

Cele mai mari firme de cazinouri online din întreaga lume

Publicat

pe

Cazinourile online se bucura de un real succes

Când vorbim de cazinouri online, ne imaginăm companii cu cifre de afaceri de ordinul sutelor de milioane de dolari. Industria cazinourilor a crescut foarte mult în ultimii ani, odată cu dezvoltarea tehnologiei și a internetului. Multe dintre cazinourile clasice au evoluat și în mediul virtual.

Însă există sute de alte cazinouri care și-au făcut debutul doar pe online. Prin spargerea barierei fizice și tehnologice, tot mai mulți pasionați de jocuri de noroc au început să-și încerce norocul pe platformele cazinourilor online.

În România sunt autorizate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc sute de site-uri ce găzduiesc cazinouri online, pariuri sportive și alte tipuri de jocuri de noroc. Majoritatea dintre acestea s-au dezvoltat la nivel global. Puteți consulta lista cazinouri internaționale pentru a vă face o idee despre cele existente și pe piața din România.

Sunt țări care au restricționat cazinourile online, altele au o legislație mai permisivă. Dar chiar și așa, cele mai mari companii deținătoare de cazinouri online se pot mândri cu cifre de afaceri de ordinul sutelor de milioane de dolari.
Grupul Flutter Stars a raportat venituri de peste 3.8 miliarde de dolari în 2019. Succesul a venit în urma unor fuziuni și a reușit să integreze branduri ca Paddy Power, Betfair, Sky Bet, PokerStars. Aceste fuziuni s-au dovedit benefice pentru toate părțile implicate, iar cooperarea lor le-a propulsat în fruntea listei cu cele mai mari companii de jocuri de noroc.

Au acoperire la nivel global, iar platformele lor de jocuri de noroc sunt destul de diverse, acestea fiind unele dintre avantajele acestor fuziuni.

Pe locul secund, cu ”doar” 3.7 miliarde de dolari raportati în 2019, se află GVC Holdings. Compania a fost înființată în 2004 și de atunci a obținut proprietatea altor companii de jocuri de noroc de top din Marea Britanie și din alte țări, precum Ladbrokes și Coral. GVC Holdings are și peste 30 000 de angajați.

GVC operează și alte mărci precum sporting bet, partypoker, Gala, Foxy și Bwin. Conform statisticilor, compania are cei mai mulți jucători și pariori online.

Podiumul este încheiat de Bet365, cu venituri de 3 miliarde de dolari raportate în 2019. Acesta este un gigant britanic al jocurilor de noroc online, fiind în top 100 firme de pariuri din lume. Firma a fost fondată în 2000 și de atunci a cunoscut doar creștere exponențială, grație progresului tehnologic.

Are peste 5000 de angajați și generează venituri de aproximativ 3 miliarde de dolari. În prezent, Bet365 sponsorizează 10 echipe de fotbal din La Liga, Premier League și alte campionate europene. Platformele online Bet365 pot fi accesate din peste 200 de țări, fiind una dintre firmele cu cei mai mulți jucători la nivel global.

În topul fruntaș se regăsește și Grupul Stars cu ale sale branduri: Poker Casino, Poker Sport, BestStars și Full Tilt Poker. A raportat 2.05 miliarde de dolari în 2019. Compania a fost fondată în 2001, iar în cei 19 ani de activitate a generat unele dintre cele mai mari profituri din industria jocurilor de noroc.

Multe dintre brandurile menționate mai sus se regăsesc și în România, aducând un aport considerabil la economia locală. Sunt printre cazinourile online de top, care oferă experiențe unice jucătorilor. Este uimitor cât de mult a crescut această industrie. Este pur și simplu o nebunie. Jucați cumpătat și responsabil.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Au început „Zilele Municipiului Giurgiu”. Concerte seară de seară până pe 23 aprilie

Publicat

pe

Astăzi – 19 aprilie 2024, au debutat „Zilele Municipiul Giurgiu” – cinci la număr, adică până la Sf. Gheorghe – patronul spiritual al orașului. Activitățile pregătite de autoritățile includ evenimente cultural-artistice și de recreere, precum și concerte în aer liber, susținute de artiști consacrați începând cu ora 19:30. Locul de desfășurare: Parcul Tineretului, adiacent Steaua Dunării.

  • În această seară, vor urca pe scenă soliștii de muzică populară Constantin Bahrin, Elena Mândrescu și Ștefan Enășel.
  • Sâmbătă – 20 aprilie 2024, va fi un concert susținut de Adriana Gavrilă, Emilian și Bibi.
  • Duminică – 21 aprilie 2024, urmează Cristina Ene, Cabron și Lora.
  • Luni – 22 aprilie 2024: Dan Cernăvodeanu, Iuliana Zlatov, Shondy și Jean de la Craiova.
  • Marți – 23 aprilie 2024, concertul va fi susținut de Daniel Sima, Selena Mărgean, Iulian Urlea, Mihaela Băbaru, Ioana Lărgeanu, Reta Baltag, Georgeta Vasile Măsură, Mariana Simion, Adelina Găujdeanu, Adina Roșca și Cătălin Doinaș.

Pentru desfășurarea acestor evenimente în condiții de siguranță, jandarmii le recomandă participanților să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine, să nu se implice în acțiuni ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice, să evite consumul de alcool, iar în situații care presupun intervenția forțelor de ordine să solicite sprijin în mod direct sau prin 112.

De asemenea, este strict interzisă folosirea aeronavelor fără pilot la bord (drone) deasupra zonelor dens populate sau a adunărilor de oameni organizate în aer liber la o înălțime mai mică de 300 de metri față de orice obstacol fix situat pe o rază de 600 de metri de la aeronavă, sancțiunea fiind cuprinsă între 25.000 și 50.000 lei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Atenție! Casele de marcat devin obligatorii și la automatele comerciale

Publicat

pe

Foto cu caracter ilustrativ

Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri sau prestări de servicii prin intermediul automatelor comerciale care funcționează pe bază de plăți cu cardul, precum și de acceptatoare de bancnote sau monede au obligația de a le dota cu aparate de marcat electronice fiscale – informează ANAF.

Toți cei care nu se conformează, vor fi sancționați cu amendă de la 8.000 la 10.000 de lei, începând cu data de 1 octombrie 2024. De asemenea, se va dispune confiscarea sumelor nejustificate și suspendarea activității operatorului economic la unitatea de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, până la dotarea cu aparate de marcat electronice fiscale și prezentarea dovezii de plată a amenzii sau a jumătate din cuantumul acesteia, după caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite