Connect with us

ACTUALITATE

Evoluția sloturilor de la Liberty Bell la sloturi online

Publicat

pe

Păcănele clasice

Sloturile sau păcănelele, așa cum le știm în România, sunt printre cele mai practicate jocuri de noroc din cazinourile tradiționale și online. Cu toate că nu excelează la rata de câștig, sloturile au ajuns extrem de populare în rândul oamenilor.

Jocurile mecanice de tip slots au evoluat și continuă să evolueze și să revoluționeze industria jocurilor de noroc. În fiecare an apar noi jocuri cu diferite tematici, apar noi reguli sau scheme de joc. Odată cu eliminarea barierei fizice și tehnologice, practic nu mai există limite în dezvoltarea acestei industrii. Fie că vorbim de sloturi clasice sau online, producătorii se confruntă anual cu noi cerințe din partea operatorilor, dar și din partea jucătorilor.

Nu există nicio îndoială că, pe măsură ce tehnologia progresează, acest joc de cazinou îndrăgit va suferi noi modificări. Mulți experți sunt de acord cu ideea că această capacitate de adaptare la tendințele tehnologice a ajutat industria sloturilor să prospere.

Istoria acestor jocuri datează încă din 1891, an în care a apărut prima formă a unu slot machine. Erau folosite simbolurile din pachetul de cărți și se câștiga în funcție de alinierea cărților conform regulilor de poker. Jocul avea cinci tamburi cu câte 10 simboluri, iar acestea erau puse în mișcare prin tragerea unei manete. Augustus Fey este considerat părintele sloturilor.

Ulterior, simbolurile cărților de joc au fost înlocuite cu altele, printre care Liberty Bell și potcoava. Noul joc avea doar trei tamburi și rata de câștig a casei era mai mare. Ultersior, sloturile au fost scoase în afara legii în SUA, ceea ce a dus la o nouă modificare.

În perioada 1902-1908, jocul a suferit câteva transformări importante. Simbolurile au fost schimbate din nou în simboluri cu fructe, iar premiile constau în bomboane.

În 1964 a apărut primul slot machine electric. Versiunea mecanică anterioară folosea o pârghie care acționa tamburii. Deși apăruse versiunile electrice, maneta a fost folosită în continuare. Putem spune că sunt aparate de jocuri mecanice și slot machines care încă mai sunt acționate prin intermediul acestei manete, cu toate că afișajul este electronic. Au apărut pacanele cu bani reali.

În prezent, sloturile mecanice s-au mutat în mediul online, unde s-au bucurat de o popularitate și mai mare. Fiind jocuri fără reguli, ușor de practicate și la mize acceptabile, oamenii le-au adoptat imediat și continuă să le practice.

Cu siguranță sloturile vor suferi transformări și pe viitor. Este puțin probabil să dispară din industria jocurilor de noroc, dar cu siguranță vom asista la noi inovații. Realitatea augmentată și virtuală vor juca un rol esențial în dezvoltarea cazinourilor clasice și online.

Păcănelele au supraviețuit schimbărilor tehnologice și putem spune că sunt printre puținele jocuri care nu s-au schimbat la nivel fundamental. În continuare totul stă în acționarea mecanică sau electronică a unei manete ce pune în mișcare niște tamburi prevăzuți cu simboluri. Câștigurile sunt stabilite în funcție de alinierea acestor simboluri.

Noile tehnologii vor duce cu siguranță la noi adaptări și, sperăm noi, la prosperitate. În continuare vor fi practicate pentru relaxare și divertisment.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Marșul luminilor, sâmbătă – 25 martie 2023, în orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu organizează, sâmbătă – 25 martie 2023, de la ora 20:00, evenimentul “Dăruiește Pământului din ENERGIA TA!”. Manifestarea cuprinde un „Marș al luminilor”, cu plecare la ora 20:30, din fața Hotelului Modern către Parcul Orășenesc, unde va fi format un ceas uman. În timpul acestei acțiuni, iluminatul public va fi stins.

PARTENERI:
Biblioteca Orășenească
Casa de Cultură
Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
Școala Gimnazială Nr.2 Titu Târg
Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”
Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

20.000 de puieți forestieri vor fi plantați la Moreni, în zona Sângeriș-Cazemată

Publicat

pe

La inițiativa primarului municipiului Moreni – Constantin Dinu, Asociația EcoAssist, în parteneriat cu municipalitatea, va desfășura duminică, 26 martie 2023, începând de la ora 09:30, în zona Sângeriș – Cazemată, o acțiune de plantare a 20.000 de puieți forestieri.

Cei care vor să participe la această activitate civică se pot înscrie și pot solicita detalii, accesâd link-ul: https://forms.gle/VtpFrvNYgRLUi8v28

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats