Connect with us

Giurgiu

Hainele lui Moș Crăciun nu i-au scăpat de amendă!

Publicat

pe

Mai multe persoane îmbrăcate în haine de Moș Crăciun și echipate cu o boxă portabilă, pe care o foloseau la intensitate maximă, au plecat la colindat, zilele trecute, în zona Spitalului Județean de Urgență Giurgiu. Un bărbat din grup, domiciliat în județul Ialomița, a fost amendat de Poliția Locală Giurgiu cu 200 de lei, pentru perturbarea liniștii și ordinii publice.

Câteva ore mai târziu, o altă „echipă de colindători”, tot din județul Ialomița și tot cu o boxă portabilă la purtător, a fost identificată în zona Bulevardului CFR din oraș. Și în acest caz, polițiștii locali din Giurgiu au aplicat o amendă de 200 de lei.

Atenție! Locuitorii din municipiul Giurgiu pot apela Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu la numerele de telefon: 0246.274.668 și 0372.735.331, pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare. 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Giurgiu: Filtre rutiere în zona orașelor Mihăilești și Bolintin-Vale

Publicat

pe

Polițiștii din Giurgiu au verificat, în această dimineață, în intervalul orar 06:00-09:00, peste 90 de autovehicule pentru transportul public de marfă și persoane. Filtrele rutiere au fost organizate în zona orașelor Mihăilești și Bolintin-Vale.

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 54.220 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale.

Polițiștii rutieri au verificat legalitatea tipului de transport, deținerea și verificarea documentelor necesare efectuării transportului de persoane, respectarea capacității autovehiculului și a traseului stabilit, totodată au fost verificate documentele conducătorilor auto și testarea alcoolscop a acestora.

De asemenea, au fost controlate 93 de autovehicule, 108 persoane legitimate și 59 de testări alcoolscop, 2 dintre acestea fiind pozitive și reținute permisele de conducere.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru conștientizarea tuturor participanților la trafic despre importanța respectării normelor rutiere”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Giurgiu

Autoutilitară plină cu baloți de paie, cuprinsă de flăcări în mers

Publicat

pe

Ieri după-amiază, pe șoseaua principală din localitatea Obedeni, județul Giurgiu, o autoutilitară și remorca pe care o tracta au fost cuprinse de flăcări. Ambele vehicule erau încărcate cu baloți de paie, fapt care a favorizat arderea și extinderea rapidă a incendiului.

Când a văzut focul în spate, conducătorul auto a ieșit repede din mașină și a solicitat sprijin. La fața locului au sosit pompierii de la Garda din Colibași cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Focul a distrus remorca și partea din spate a autoutilitarei. Incendiului s-a produs din cauza fenomenului de autoaprindere generat de căldura extremă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT