Connect with us

ACTUALITATE

Parcul Industrial Moreni, locul I în „Topul Firmelor din Dâmbovița” la categoria servicii

Publicat

pe

Rezultatele economice obținute au plasat Parcul Industrial Moreni pe locul I în „Topul Firmelor din Dâmbovița 2021”, la categoria servicii. Premiile au fost decernate, aseară – 16 decembrie 2021, în cadrul unei Gale organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmboviţa.

Directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, a mărturisit că munca în echipă și sprijinul permanent acordat de președintele Consiliul Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, pentru dezvoltarea unității, au contribuit decisiv la obținerea acestei performanțe.

„Vă asigur că atât eu, în calitate de director general, cât și echipa de oameni profesioniști și implicați pe care o coordonez la nivelul societății Moreni Parc Infustrial SA nu vom slăbi ritmul și vom depune tot efortul pentru a atinge toate obiectivele propuse”, a declarat Gabriel Purcaru.

Reamintim faptul că Parcul Industrial Moreni ocupă un loc fruntaș la nivel național, fiind considerat una dintre cele mai mari unități economice de acest tip, cu o suprafață de 252.000 mp și un grad de ocupare de 100%.

În Parcul Industrial Moreni își desfășoară activitatea 44 de firme, iar numărul angajaților depășește 900 de persoane. Unitatea are planuri de extindere cu aproximativ 18.000 mp, teren ce va fi preluat de la Primăria Moreni.

De asemenea, conducerea Parcului intenționează să implementeze cu fonduri europene nerambursabile și un proiect care vizează resistematizarea și modernizarea incintei.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Creșterea salariilor din învățământ ar trebui condiționată de performanța actului educativ!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Auzim din când în când intervenții pertinente din partea parlamentarilor care, de obicei, pentru a nu deranja prea mult anumite segmente de electoeat, se feresc să spună lucrurilor pe nume.

Deputatul PSD Dan Cristian Popescu a precizat, cu subiect și predicat, în cadrul emisiunii „Politica zilei” de la B1 TV, că este de acord cu mărirea salariilor cadrelor didactice, dar ar trebui să se facă în anume condiții, după niște reguli, după rezultate. Acordarea unor beneficii să fie efectuată în funcție de eficiența actului de educație, de performanță.

„Este un lucru acceptat și sunt multe țări care operează cu acest sistem de bonusare pentru performanță. Sunt două lucruri diferite. Pe de o parte, salariile trebuie crescute, pe de altă parte trebuie o anumită parte din salariu să fie condiționată de performanță”, a spus parlamentarul social-democrat.

Pe bună dreptate. Vrei retribuție mărită, beneficii, forțezi mâna guvernului cu proteste, greve, că, deh, doar prin sistemul bugetar au mai rămas sindicate care luptă, de obicei, doar pentru salarii, dar ce oferi în schimb?

Sunt școli cu promovabilitate scăzută sau zero la examenele naționale, ies pe bandă rulantă doar pseudo-teoreticieni, analfabeți funcționali.

O spun și statisticile internaționale că stăm prost la capitolele astea ce țin de practică, de pregătirea profesională, dar cerem mereu venituri mai mari. Ce ne pasă de restul? Noi să fim bine! Dacă nu ne dă Guvernul, punem repede de o grevă și se rezolvă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite