Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Jandarmerița și rețeta succesului pe internet: băi cu lapte!

Publicat

pe

Sursa foto: topsecret.ro
Sursa foto: topsecret.ro

Acțiunea de decredibilizare a instituției numite Jandarmeria Română, folosindu-se, culmea, mijloace interne, reaua voință a unora din afară, continuă. Este un semn clar că și pe acolo este ceva putred, o scăpare pe undeva, prin birourile unde se hotărăște selecția cadrelor.

După episoadele recente care au semănat o undă de îndoială în public, vorbim aici de mașina Jandarmeriei băgată într-o groapă, de căderea de pe cal a unui militar taman în inima Capitalei, terminând cu așa-zisul pas de defilare de tot râsul de la Cluj, o altă întâmplare de pomină a căzut ca o cărămidă grea pe capul Jandarmeriei Române.

Presa a publicat imagini cu o tânără grațioasă nevoie mare, care, într-o stare de excitație specifică probabil vârstei, s-a filmat în ipostaze nu tocmai decente. Femeia s-a lăsat imortalizată video pe când își făcea duș îmbrăcată (a nu se înțelege că avea paltonul pe ea!) și se juca cu spumă pe un soi de hol, unde se târa precum o reptilă. Iar într-un alt filmuleț își turna pe îndelete lapte pe corp. Imagini de înfierbântat masculii!

Ai zice că nu este nimic. Până la urmă, mediul virtual este plin până la saturație de imagini cu tot soiul de june care nu știu cum să iasă cât mai mult în evidență, să atragă atenția asupra farmecelor de care dispun. Dar, frate, tinerica din imaginile difuzate de o publicație de prin Ardeal este jandarmeriță. A fost, că nu știm dacă mai este, purtătoarea de cuvânt a Grupării Mobile de Jandarmi de la Cluj!

Înțelegem, trăim în democrație, fiecare face ce vrea cu viața lui, dar, când te înregimentezi într-o instituție în care valorile morale, conduita și forța exemplului sunt esențiale, ai grijă la ceea ce faci și în viața ta privată. Cum te expui, la ce năbădăi te apucă. Nu?

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT