Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Centru cultural modern în comuna Niculești

Publicat

pe

La Niculești, județul Dâmbovița, a fost inaugurat, duminică – 19 decembrie 2021, un centru cultural modern, investiție realizată cu fonduri guvernamentale.

Primarul Dorinel Soare a ales să completeze acest moment important pentru comunitatea locală cu un eveniment de suflet: premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, oameni care sunt un exemplu demn de urmat întrucât au rămas unul lângă celălalt indiferent de greutățile cu care s-au confruntat în acești ani.

Au fost prezenți la Niculești oaspeți de seamă: Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, deputata Carmen Holban, senatorul Titus Corlățean, viitorul prefect al județului – Claudia Gilia, consilieri județeni și primari din zonă.

„Oamenii sărbătoriți astăzi sunt un adevărat exemplu pentru toți! Au parcurs împreună jumătate de secol, au trecut peste perioade bune și mai puțin bune, însă au rămas la fel de uniți și apropiați ca în prima zi a celor 50 de ani care au trecut. La mulți ani sănătoși și fericiți!

De asemenea, îi felicit pe toți cei care s-au implicat în finalizarea Centrului Cultural Niculești, obiectiv important pentru comunitatea locală și îi asigur de tot sprijinul meu pentru proiectele viitoare”, a spus președintele CJ Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.

Mesaje de felicitare pentru cuplurile de aur din Niculești, dar și pentru reprezentanții administrației publice locale au transmis și ceilalți invitați: Carmen Holban, Claudia Gilia și Titus Corlățean.

  • „Am avut bucuria să le pot spune 《La mulți ani!》 cuplurilor din comuna Niculești care au sărbătorit 《Nunta de Aur》. Să aveți parte de zile liniștite și de sănătate pentru a vă putea bucura de tot ceea ce ați realizat împreună. Nu în ultimul rând, îl felicit pe Soare Dorinel, primarul comunei Niculești, pentru Centrul Cultural construit în localitatea pe care o conduce” – Carmen Holban, deputat.

 

  • Le doresc 《Mulți ani cu sănătate, tuturor cuplurilor care au fost sărbătorite astăzi》. Felicitări, domnului primar Soare Dorinel, pentru întreaga activitate pe care o desfășoară în slujba cetățenilor din Niculești” – Claudia Gilia, în scurt timp, prefectul județului Dâmbovița.

 

  • „Am avut bucuria să particip la evenimentul organizat de Primăria Niculești, de celebrare a cuplurilor din localitate care au împlinit 50 de ani de căsătorie! A fost un eveniment extrem de emoționant și plăcut, dar cele mai emoționate au fost persoanele, soț și soție, sărbătorite. La mulți ani! Domnul să binecuvânteze familiile! Poate cel mai emoționant episod al ceremoniei l-a constituit momentul în care unul dintre sărbătoriții semi-Centenarului, un fost profesor, a rostit o poezie creștină și a vorbit despre rolul și importanța familiei” – Titus Corlățean, senator.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a obținut 42 de milioane de lei să modernizaze 17 străzi și trotuarele aferente

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a obținut o finanțare în valoare de 42 de milioane de lei, prin Programul Național „Anghel Saligny”, pentru modernizarea a 17 străzi din municipiu, în lungime de peste 12 km. De asemenea, se va interveni și asupra trotuarelor aferente – spune edilul Daniel Cristian Stan. Administrația publică locală va lansa, în scurt timp, licitația de execuție. De precizat că termenul de finalizare a lucrărilor nu depășește 12 luni, din momentul predării amplasamentului către constructor.

Sunt incluse în acest proiect: bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor și Costache Olăreanu.

Primarul Daniel Cristian Stan a remarcat distribuirea echilibrată, pe zone, a fondurilor prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și a făcut referire la cei doi ani de guvernare PNL-USR când municipiului Târgoviște nu i-au fost repartizate sume de la buget din cauza culorii politice a edilului ales (PSD) – situație valabilă și pentru alte localități din țară.

„Stau și mă gândesc cam ce sume ar fi primit județul Dâmbovița dacă, în momentul de față, PSD nu era la guvernare. Eu fac această paralelă permanent cu situația municipiului Târgoviște care timp de 2 ani a fost ignorat total de o guvernare de dreapta care nu a avut nimic în comun cu interesele comunităților locale”, a declarat Daniel Cristian Stan în cadrul unei conferințe de presă.

A mai spus edilul că municipalitatea, pe lângă cele 17 străzi sus-amintite, pentru care a primit finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny”, va lansa, săptămâna viitoare, licitația pentru reabilitarea străzilor Oltului, Ion Neculce, Fructelor și Luceafarului. De asemenea, Primăria Târgoviște are în lucru, în parteneriat cu CJ Dâmbovița, investiția care vizează modernizarea străzii Calea București. Totodată, este în lucru proiectul care vizează bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării și pasajul peste calea ferată de la Pavcom.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT