Connect with us

ACTUALITATE

Patru firme vor executa lucrările de modernizare și lărgire a DN7, Bâldana-Titu

Publicat

pe

Alba-neagra cu proiectul privind modernizarea la patru benzi a DN 7, Bâldana-Titu, a ajuns într-o fază nouă. Sperăm să fie ultima.

Luni – 20 decembrie 2021, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor și a făcut public rezultatul procedurii de atribuire a contractului intitulat ”Proiectare şi execuţie lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana-Titu km 30+950 – 52+350”.

Ofertantul declarat câstigător este Asocierea Cosedil Spa – Chirulli Andrea Impresa Individuale – S.C. Total Road S.R.L. – S.C. Bit Invest S.R.L. Prețul contractului este de 242.358.973,61 de lei fără TVA.

Acesta se va derula pe o perioadă de 26 de luni. Partea de proiectare se va întinde pe 6 luni, iar cea de execuție pe 20 de luni. Perioada de garanţie este de 10 ani, iar lucrările de lărgire la 4 benzi se vor executa pe o lungime de 21,40 km.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT