Connect with us

SOCIAL

Jandarmii din Teleorman l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă la mai mulți copii

Publicat

pe

Dragă Moș Crăciun,

Eu îmi doresc de Crăciun să-mi aduci un trening, o pereche de adidași, o pereche de șosete, o căciuliță și niște dulciuri. Eu îți doresc multă sănătate și multă bucurie!

Este scrisoarea lui Vlăduț, un băiețel în vârstă de 9 ani, pe care l-au vizitat, ieri – 23 decembrie 2021, jandarmii din Teleorman împreună Moș Crăciun.

Militarii și reprezentanții Ocolului Silvic Roșiorii de Vede l-au însoțit, de asemenea, și la o familie cu trei copii, din comuna Vedea, care se confruntă cu multiple greutăți.

Astăzi, jandarmii din Teleorman și-au continuat misiunea umanitară. Prima oprire a fost în comuna Izvoarele, unde Moșul a vrut neapărat să stea de vorbă cu Florin, un elev eminent, despre care a auzit numai cuvinte de laudă din partea profesorilor.

S-a plecat apoi spre orașul Videle, la două familii cu 11 copii, care trec prin clipe grele și care au primit, în prag de sărbători, un ajutor care să le lumineze Crăciunul și să le aducă speranță și liniște sufletească.

„Zâmbetele celor întâlniți și surprinși, emoția lor, dar și a jandarmilor, au adus tuturor starea de bine în care trebuie să ne găsim mai ales în această perioadă. Sărbători fericite tuturor!”, este mesajul transmis de jandarmii din Teleorman.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Tânăr din Dâmbovița a alimentat mașina cu carburant patru nopți la rând fără să plătească!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Polițiștii din Târgoviște au reținut, ieri – 5 decembrie 2023, un tânăr de 23 de ani, din Gura Vulcanei, care a sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autovehicul parcat în Târgoviște și le-a montat la o altă mașină cu care a plecat la plimbare.

De asemenea, în cursul nopților de 1, 2, 3 și 4 decembrie, bărbatul a alimentat autoturismul cu carburant în valoare de peste 3.000 de lei, de la șase stații, fără a achita contravaloarea produsului.

Individul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

SOCIAL

Explozie într-o locuință din Teleorman. O femeie a fost prinsă sub dărâmături

Publicat

pe

O locuință din Copăceanca, județul Teleorman, a fost distrusă parțial de suflul unei explozii produsă ca urmare a acumulării de gaze din cauza unei butelii defecte. O femeie în vârstă de 79 de ani a fost prinsă sub dărâmături, fiind scoasă de vecini înainte de sosirea echipajelor de pompieri. Potrivit ISU Teleorman, bătrâna prezenta arsuri de gradul II și III, pe circa 20% din suprafața corpului, inclusiv pe căile aeriene. Echipajul medical de pe elicopterul SMURD, sosit în sprijin la locul evenimentului, a luat decizia intubării victimei și transportării la Spitalul Floreasca din municipiul București.

Explozia nu a fost urmată de incendiu. Au fost afectate bucătăria și un dormitor al locuinței. Deflagrația s-a produs în momentul în care proprietara casei a vrut să aprindă aragazul.

În acest context, ISU Teleorman reamintește faptul că este foarte important ca cetățenii să cunoască și să respecte următoarele reguli și măsuri menite să le protejeze viața și bunurile:

💥 Folosiți doar butelii comercializate în unități specializate!
⛔ Este interzisă încercarea cu flacără a etanșeității buteliei, garniturilor sau a furtunului!
✅ nu aprindeți chibrituri, brichete, nu manevrați întrerupătoarele electrice, soneriile, telefoanele, nu fumați şi nu utilizați surse de foc înainte de a aerisi încăperea;
✅ deschideți uşile şi ferestrele pentru aerisirea încăperii timp de 30 minute;
✅ în cazul în care se simte mirosul caracteristic al gazului în încăpere, închideți imediat robinetul buteliei şi al aparatului de utilizare;
✅ asigurați ventilarea permanentă a încăperilor în care sunt instalate aparate cu flacără deschisă, alimentate cu gaze naturale;
✅ la aprinderea focului respectați principiul „gaz pe flacără”. Întâi se aprinde flacăra, apoi se deschide robinetul de gaze naturale;
✅ verificați etanșeitatea conductelor de gaze doar cu emulsie de apă și săpun. Este interzisă utilizarea flăcării pentru a face acest lucru.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite