Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Voinești a îndeplinit toate investițiile propuse pentru anul 2021

Publicat

pe

Primarul comunei Voinești, Dănuț Gabriel Sandu, a transmis pe rețelele de socializare, astăzi, când suntem aproape de cumpănă dintre ani, un mesaj de suflet câtre locuitorii comunei. Edilul trece în revistă anul 2021, cu împliniri și neîmpliniri, și îi asigură pe consătenii săi că 2022 va fi, la nivelul localității, din punct de vedere investițional, un an deosebit.

Gabriel Dănuț Sandu este unul dintre primarii din județ care a performat pe toate palierele în ceea ce privește implicarea pentru dezvoltarea socio-economică și edilitară a localității pe care o administrează. Totodată, a pus mare preț pe relația cu cetățeanul, pe comunicare, ca elemente indispensabile în munca administrativă.

„Dragii mei,

Timpul nu stă pe loc. Asta este misiunea lui, să macine continuu rosturile acestei lumi, să ne arate că suntem trecători și că trebuie, fiecare dintre noi, să lăsăm ceva care să dăinuie în urma noastră. O amprentă a visurilor și năzuințelor noastre.

Mai avem câteva ore și vom lasă în urmă anul 2021, cu bucuriile, împlinirile și tristețile sale. Pășim în 2022 cu speranță în suflet, cu gânduri rotunjite de bine, cu încrederea că Dumnezeu ne va sprijini să ieșim și din această pandemie care ne-a dat peste cap existența de zi cu zi și ne-a răpit, multora dintre noi, oameni dragi.

Citește și: Toamnă bogată în proiecte de dezvoltare la Primăria Voinești

În comuna Voinești, 2021 a fost totuși, în ciuda necazurilor pricinuite de coronavirus, de restricții, de necomunicare și de crizele politice, un an cu realizări. Împreună cu colegii din Primărie, am lăsat deoparte neajunsurile iscate de vremuri și am acționat pentru mai binele comunității noastre. Cu satisfacție vă spun astăzi că toate proiectele pe care ni le-am propus au fost duse la îndeplinire. Nu a rămas nimic neterminat din ceea ce am avut pe lista de investiții pentru 2021. Totul pentru Voinești, pentru oamenii care trăiesc și muncesc aici!

Cât privește anul 2022, consider că va fi unul și mai plin, având în vedere investițiile pe care le avem deja conturate. Vom deschide noi fronturi de lucru, cu scopul de a dezvolta și a consolida infrastructura locală. Țelul nostru este să trăim în confort, să trăim civilizat!

Este mult de muncă, dar nu sunt omul care să se dea bătut. Până la urmă, pentru asta mi-ați acordat încrederea dumneavoastră, de aceea am acceptat să vă reprezint, pentru a face lucruri bune pentru comuna noastră.

Vă doresc, acum, la cumpăna dintre ani, multă sănătate și fericire, să aveți coșul vieții plin cu împliniri și speranțe de mai bine. La mulți ani!”, este mesajul pe care l-a transmis locuitorilor comunei Voinești primarul Dănuț Gabriel Sandu, astăzi, în ultima zi a anului 2021.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni începe plata restanțelor către asistenții persoanelor cu handicap

Publicat

pe

De

Primăria municipiului Moreni va începe, zilele acestea, să achite plățile restante către asistenții persoanelor cu handicap grav, precum și indemnizațiile lunare restante.

„Având în vedere adresa Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița înregistrată sub nr. 16275/06.12.2023, în această după-amiază Consiliul Local al municipiului Moreni, convocat în ședință extraordinară de îndată, a aprobat cu unanimitate de voturi rectificarea bugetară pentru plata drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare restante. Astfel, în zilele următoare, se va proceda la plata drepturilor legale restante pentru aceste persoane”, este anunțul transmis de municipalitatea morenară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa a obținut fonduri să modernizeze 69 de străzi. Vezi lista!

Publicat

pe

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat, săptămâna aceasta, la Ministerul Dezvoltării, două contracte de finanțare care vizează reabilitarea și modernizarea a 69 de drumuri de interes local, cu fonduri obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. De precizat că proiectele tehnice sunt deja realizate, astfel că procedura de licitație pentru desemnarea constructorului va demara în scurt timp.

„Prioritizarea lucrărilor se va face în funcție de gradul de realizare al infrastructurii de apă-canal, încercând să ne sincronizăm cu lucrările ce se vor realiza pe POIM, în așa fel încât să nu fim nevoiți să intervenim pe respectivele străzi după terminarea lucrărilor de modernizare.

Primul proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 24 de drumuri de interes local, ce au o lungime de 8,122 km, iar valoarea totală a investiției este de 14.899.357,40 lei.

Al doilea proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 45 de drumuri de interes local, cu o lungime de 8,279 km, iar valoarea totală a investiției este de 15.930.544,76 lei.

Cele 69 de drumuri sunt amplasate pe întreg teritoriul orașului, iar prin modernizarea lor vom rezolva, într-o mare proporție, problema infrastructurii rutiere din orașul nostru”, a precizat primarul Constantin Ana.

Lista străzilor care sunt incluse în cele două proiecte:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite