Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Voinești a îndeplinit toate investițiile propuse pentru anul 2021

Publicat

pe

Primarul comunei Voinești, Dănuț Gabriel Sandu, a transmis pe rețelele de socializare, astăzi, când suntem aproape de cumpănă dintre ani, un mesaj de suflet câtre locuitorii comunei. Edilul trece în revistă anul 2021, cu împliniri și neîmpliniri, și îi asigură pe consătenii săi că 2022 va fi, la nivelul localității, din punct de vedere investițional, un an deosebit.

Gabriel Dănuț Sandu este unul dintre primarii din județ care a performat pe toate palierele în ceea ce privește implicarea pentru dezvoltarea socio-economică și edilitară a localității pe care o administrează. Totodată, a pus mare preț pe relația cu cetățeanul, pe comunicare, ca elemente indispensabile în munca administrativă.

„Dragii mei,

Timpul nu stă pe loc. Asta este misiunea lui, să macine continuu rosturile acestei lumi, să ne arate că suntem trecători și că trebuie, fiecare dintre noi, să lăsăm ceva care să dăinuie în urma noastră. O amprentă a visurilor și năzuințelor noastre.

Mai avem câteva ore și vom lasă în urmă anul 2021, cu bucuriile, împlinirile și tristețile sale. Pășim în 2022 cu speranță în suflet, cu gânduri rotunjite de bine, cu încrederea că Dumnezeu ne va sprijini să ieșim și din această pandemie care ne-a dat peste cap existența de zi cu zi și ne-a răpit, multora dintre noi, oameni dragi.

Citește și: Toamnă bogată în proiecte de dezvoltare la Primăria Voinești

În comuna Voinești, 2021 a fost totuși, în ciuda necazurilor pricinuite de coronavirus, de restricții, de necomunicare și de crizele politice, un an cu realizări. Împreună cu colegii din Primărie, am lăsat deoparte neajunsurile iscate de vremuri și am acționat pentru mai binele comunității noastre. Cu satisfacție vă spun astăzi că toate proiectele pe care ni le-am propus au fost duse la îndeplinire. Nu a rămas nimic neterminat din ceea ce am avut pe lista de investiții pentru 2021. Totul pentru Voinești, pentru oamenii care trăiesc și muncesc aici!

Cât privește anul 2022, consider că va fi unul și mai plin, având în vedere investițiile pe care le avem deja conturate. Vom deschide noi fronturi de lucru, cu scopul de a dezvolta și a consolida infrastructura locală. Țelul nostru este să trăim în confort, să trăim civilizat!

Este mult de muncă, dar nu sunt omul care să se dea bătut. Până la urmă, pentru asta mi-ați acordat încrederea dumneavoastră, de aceea am acceptat să vă reprezint, pentru a face lucruri bune pentru comuna noastră.

Vă doresc, acum, la cumpăna dintre ani, multă sănătate și fericire, să aveți coșul vieții plin cu împliniri și speranțe de mai bine. La mulți ani!”, este mesajul pe care l-a transmis locuitorilor comunei Voinești primarul Dănuț Gabriel Sandu, astăzi, în ultima zi a anului 2021.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Străzile din municipiul Moreni vor intra în modernizare pe Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Eforturile administrației publice de la Moreni sunt din nou încununate de succes în ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile pentru modernizarea municipiului.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a două proiecte privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, investiții importante pentru civilizația urbană și confortul cetățenilor din Moreni.

În primul proiect, se are în vedere execuția de lucrări pe 3,550 km de străzi din municipiul Moreni. Investiția are o valoare 4.709.490,2 lei. Străzile incluse în acest proiect sunt: Teiș, Armoniei, Școlii, Muzeului, Soarelui, Libertății, Romană, Fragilor, Artere laterale H.C.C., Grădinilor.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 3,827 km, străzi din cartierul Schela Mare. Pentru aceast obiectiv, se vor aloca 5.439.817,76 lei. Vor intra într-un proces total de refacere străzile: Anul 1907, Codrului, Ghioceilor, Izlazului, Luceafărului, Pietriș, Sirius, Ștrandului, Trandafirilor și Uranus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a obținut 42 de milioane de lei să modernizaze 17 străzi și trotuarele aferente

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a obținut o finanțare în valoare de 42 de milioane de lei, prin Programul Național „Anghel Saligny”, pentru modernizarea a 17 străzi din municipiu, în lungime de peste 12 km. De asemenea, se va interveni și asupra trotuarelor aferente – spune edilul Daniel Cristian Stan. Administrația publică locală va lansa, în scurt timp, licitația de execuție. De precizat că termenul de finalizare a lucrărilor nu depășește 12 luni, din momentul predării amplasamentului către constructor.

Sunt incluse în acest proiect: bulevardele Independenței și Libertății, străzile Calea Domnească, 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Aleea Grivița, Gabriel Popescu, Boerescu Zaharia, Maior Brezișeanu Eugen, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Porumbeilor și Costache Olăreanu.

Primarul Daniel Cristian Stan a remarcat distribuirea echilibrată, pe zone, a fondurilor prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și a făcut referire la cei doi ani de guvernare PNL-USR când municipiului Târgoviște nu i-au fost repartizate sume de la buget din cauza culorii politice a edilului ales (PSD) – situație valabilă și pentru alte localități din țară.

„Stau și mă gândesc cam ce sume ar fi primit județul Dâmbovița dacă, în momentul de față, PSD nu era la guvernare. Eu fac această paralelă permanent cu situația municipiului Târgoviște care timp de 2 ani a fost ignorat total de o guvernare de dreapta care nu a avut nimic în comun cu interesele comunităților locale”, a declarat Daniel Cristian Stan în cadrul unei conferințe de presă.

A mai spus edilul că municipalitatea, pe lângă cele 17 străzi sus-amintite, pentru care a primit finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny”, va lansa, săptămâna viitoare, licitația pentru reabilitarea străzilor Oltului, Ion Neculce, Fructelor și Luceafarului. De asemenea, Primăria Târgoviște are în lucru, în parteneriat cu CJ Dâmbovița, investiția care vizează modernizarea străzii Calea București. Totodată, este în lucru proiectul care vizează bulevardele Mircea cel Bătrân și Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării și pasajul peste calea ferată de la Pavcom.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT