Connect with us

ACTUALITATE

Sfidare cum numai în România găsești!

Publicat

pe

Zilele trecute, pe fluxurile de știri, în publicațiile respectabile, a apărut o informație de-a dreptul penibilă și jignitoare la adresa omului care trudește ca năucul pentru oleacă de supraviețuire. O știre care intră în compoziția ghiveciului cu de toate pe care îl primim zilnic din partea canalelor media. Un artist, o vedetă, un manelist cu fițe, plin de el, de parcă ar fi buricul pământului, a spart măsuța scumpă a unei prietene, și ea solistă de același tip de muzică aducătoare de parale multe. S-a supărat rău fata. Ținea la obiectul ei. Mă mir că nu a și plâns. Dar, așa de ciudă, să vadă dușmanii cât „suferă” și-a fotografiat măsuța pe care erau înșirate teancuri de bani, cum vezi doar în filmele cu mafioți după câte o spargere de bancă, a mai scris câteva cuvinte, așa, aiurea, și i-a dat drumul pe rețelele de socializare.

Ca să vezi ce înseamnă viața, democrația, existența. Fac mișto de noi maneliștii, cum le place unora să zică, pe rețelele de socializare. Abundă televiziunile de ei. Îi observi în tot soiul de ipostaze, făcând aproape nimic. Bătuți de câte un „nea” cu bățul la fund s-au alergați cu praștia… Îi vezi în tot soiul de scenarii hidoase pe televiziunile de divertisment și ei adună mese de bani. Sunt curios dacă cineva de la Fisc a văzut ce a întins duduia pe masă. Or fi venituri impozitate? Oricum, sfidarea întrece orice închipuire.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT