Connect with us

Călăraşi

Frate, soră și mama lor s-au aruncat în Brațul Borcea, la Călărași

Publicat

pe

Sursa foto: captură video marinbadea.ro

Trei persoane, un bărbat și două femei, au decis, ieri – de Sf. Ion, să își încheie socotelile cu această lume, alegând să se sinucidă, simultan, aruncându-se în apele reci ale Brațului Borcea, în zona Parcului Central din municipiul Călărași.

Trupurile sinucigașilor au fost văzute plutind de oamenii care se plimbau în acea zonă. Imediat, au fost anunțate autoritățile. La fața locului au intervenit de urgență salvatorii de la ISU Călărași. Cu ajutorul unei bărci pneumatice, aceștia au scos corpurilor din apă.

Din păcate, cele două femei au fost declarate decedate. Organismele lor nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Bărbatul era în viață, în șoc hipotermic. Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Călărași sunt rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire.

Sursa foto: marinbadea.ro

Din cercetări a reieșit că cele trei persoane care au decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se în Brațul Borcea, sunt rude, frate de 52, sora de 47 de ani și mama celor doi, în vârstă de 77 de ani. Conform portalului marinbadea.ro, această familie năpăstuită trăia pe stradă, din mila oamenilor. În 2017, fuseseră evacuați dintr-o locuință socială în care își duceau existența precară din cauza datoriilor acumulate.

Se pare că cei trei persoane suferau de anumite afecțiuni psihice aflându-se în evidența medicilor. În 2017, ar mai fi avut o asemenea tentativă de suicid, fiind salvați de un polițist.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Călăraşi

Percheziții la trei traficanți de cocaină din Călărași

Publicat

pe

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din cadrul B.C.C.O. București și S.C.C.O. Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Călărași, au efectuat, ieri – 8 iunie 2022, trei percheziții în municipiul Călărași, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

„În fapt, începând cu anul 2022, trei persoane ar fi achiziționat droguri de mare risc (cocaină) și ar fi comercializat către consumatori din municipiul Călărași.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate cinci doze / pliculețe cu cocaină, o pastilă M.D.M.A., o țigaretă cu fragmente vegetale, verde olive, șase telefoane mobile, 965 de euro, 350 de lei și trei grindere. Două persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – B.T. Călărași, pentru audieri”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Romsilva a înființat 30 km de perdele forestiere de protecție în zona Autostrăzii A2

Publicat

pe

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a plantat, în campania de împăduriri din această primăvară, 90 de hectare de perdele forestiere în proximitatea Autostrăzii A2, la Ocolul Silvic Lehliu din cadrul Direcției Silvice Călărași.

Lungimea acestor perdele forestiere este de 30 de kilometri, iar la lucrările de împădurire a acestora s-au utilizat circa 450.000 de puieți forestieri.

Între 2014 și 2021, Romsilva a plantat alte 142,89 hectare de perdele forestiere pentru protecția Autostrăzii A2, în județele Ialomița, Călărași și Constanța.

Programul actual de înființare a perdelelor forestiere prevede 34 de obiective de investiții, cu o suprafață totală de 650,14 hectare, pentru protecția autostrăzilor și drumurilor naționale din județele Arad, Argeș, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Vrancea – se mai precizează în comunicatul RNP Romsilva.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT