Connect with us

ACTUALITATE

CCIA Dâmboviţa, bilanț la 2 ani de mandat în noua formulă de conducere. VIDEO

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmboviţa sărbătorește astăzi 2 ani de când și-a început mandatul noul Colegiu de Conducere. A fost o schimbare necesară, pentru că instituția devenise un loc unde nu se mai întâmpla nimic. Exista și atât! Fără ca antreprenorii să găsească aici sprijin. Situația este total diferită în momentul de față, chiar dacă pandemia de coronavirus a încurcat un pic planurile noii conduceri.

„20 ianuarie 2020 avea să ne arate ce înseamnă viziune, inspirație, inovație și curaj. În acești doi ani am conștientizat că misiunea noastră este de a susține comunitatea oamenilor întreprinzători.

În acești doi ani ne-am conturat viziunea, aceea de a ajuta afacerile să crească. În acești doi ani ne-am definit scopul, și anume, de a oferi antreprenorilor o comunitate de profesioniști unde se pot dezvolta împreună.

Ne propunem să continuăm! Suntem creatori de business! Suntem club de afaceri!”, este mesajul pe care l-a transmis, astăzi – 20 ianuarie 2022, Colegiul de Conducere al CCIA Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vezi programul de acțiuni pregătit pentru „Zilele județului Dâmbovița” (1-5 iunie 2022)

Publicat

pe

În perioada 1-5 iunie 2022, se vor organiza în Dâmbovița, sub egida „Zilele județului”, o serie de acțiuni artistice, cultural-sportive și târguri meșteșugărești. Autoritățile au dorit să marcheze în acest mod împlinirea a 510 ani de atestare documentară. Președintele CJ, Corneliu Ștefan, a precizat că este vorba despre o suită de evenimente de promovare a județului pe care intenționează să le transforme într-o sărbătoare anuală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Titu, anunț important pentru locuitorii orașului. Măsură obligatorie până la 30 iunie!

Publicat

pe

de

Primăria Titu, județul Dâmbovița, informează locuitorii orașului că, potrivit legislației în vigoare, au obligația să ia măsuri de combatere a buruienii Ambrozia (popular, iarba pârloagelor)

Proprietarii / deținătorii de terenuri trebuie să desfășoare, până cel târziu în data de 30 iunie, acțiuni de cosire, smulgere, erbicidare etc.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT