Connect with us

Argeș

Clinică medicală, în flăcări! Cinci persoane prinse în interior s-au autoevacuat!

Publicat

pe

Incendiu, în această după-amiază, într-o clinică medicală din orașul Costești, județul Argeș. Potrivit ISU, cinci persoane care se aflau în interiorul imobilului, doi angajați și trei pacienți, s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor și nu sunt victime.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de stingere din Costești, Bradu și Pitești, precum și o ambulanță SMURD. Focul se manifestă la nivelul acoperișului.

UPDATE: Încă se lucrează pentru lichidarea focarelor nestinse de la nivelul acoperișului. Incendiul a afectat aproximativ 80 mp de acoperiș (asterială, izolație termică și tablă), iar persoanele care s-au evacuat erau într-un cabinet stomatologic. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire – ne informează ISU Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

5 bărbați din Argeș au ajuns la spital intoxicați cu o substanță pentru tratarea scabiei la ovine

Publicat

pe

S-a dat alarma la o fermă de animale din localitatea Moșoaia, județul Argeș. Cinci bărbați au solicitat sprijin medical după ce ar fi folosit o substanță chimică pentru spălarea ovinelor. Lucrătorilor li s-a făcut rău.

La fața locului s-au deplasat polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, cei de la Ordine Publică, lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și de la Biroului pentru Protecția Animalelor.

Muncitorii, cu vârste cuprinse între 43 și 57 de ani, s-au intoxicat în urma spălării ovinelor cu o substanță folosită pentru combaterea râiei. Au fost transportați de urgență la spital.

De precizat că, din cauza concentrației prea puternice a substanței folosite pentru tratarea scabiei, 50 de oi au murit.

La ferma unde s-a produs nedoritul eveniment au mai sosit echipaje specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și ai Direcției Sanitar Veterinare Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

14-15 iunie 2024. Două zile de festival în orașul Mioveni. „CF MOTO-DAY ADVENTURE FEST”

Publicat

pe

De

Astăzi și mâine (14-15 iunie 2024), va avea loc pe platoul Făget, în orașul Mioveni, județul Argeș, Festivalul “CF MOTO DAY – ADVENTURE FEST”.

În acest context, Jandarmeria Argeș le recomandă participanților să respecte următoarele sfaturi, pentru bună desfășurare a evenimentului:

– să adopte un comportament civilizat;
– să respecte îndrumările și recomandările organizatorilor și ale forțelor de ordine prezente în zonă;
– să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și a obiectelor personale (genți, bagaje, telefoane);
– să supravegheze cu atenție sporită minorii care se pot rătăci cu ușurință sau se pot expune pericolului de accident;
– să evite conflictele de orice natură și, în cazul în care sunt martorii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forțelor de ordine din zonă sau să solicite echipajele de jandarmi prin S.N.U.A.U 112.

„În egală măsură, recomandăm participanților să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea genera alte manifestări contrare prevederilor legale.

Desfășurarea în condiții de siguranță a festivalului este prioritatea noastră, de aceea reamintim că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice cu modificările și completările ulterioare, este interzisă participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explosive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora”, se mai precizează în comunicatul de presă transmis de IJJ Argeș.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite