Connect with us

Giurgiu

A fost găsită muniția care a dispărut din sediul Poliției Mihăilești!

Publicat

pe

Foto arhivă

A dispărut un încărcător pentru pistol și 17 cartușe din camera de armament a Poliției Orașului Mihăilești, județul Giurgiu! Este știrea care a făcut înconjurul țării, în urmă cu două săptămâni.

A fost doar unul din multele scandaluri în care au fost implicați polițiștii din Giurgiu în ultimele două luni, plecând de la gluma cu porcul de Crăciun, luată în serios de unii oameni ai legii, și terminând cu revoltă de la Bolintin Vale și destituirea inspectorului șef.

Ei bine, astăzi – 25 ianuarie 2022, IPJ Giurgiu ne informează că muniția dispărută a fost găsită, ca urmare a unor activități administrative, în depozitul de specialitate al Inspectoratului.

„La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mihăilești s-au sesizat cu privire la faptul că, de la camera de armament a unității, lipsește un încărcător pentru pistol și muniția aferentă, respectiv 17 cartușe.

În baza sesizării, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu a dispus constituirea unei echipe de verificare, care s-a deplasat la sediul poliției orașului Mihăilești, în vederea stabilirii situației de fapt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și neglijență în serviciu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Ulterior, la data de 12 ianuarie a.c., încărcătorul și cartușele aferente au fost identificate, în urma efectuării unor activități administrative, în depozitul de armament și muniție al inspectoratului”, se precizează în comunicatul de presă remis de IPJ Giurgiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

ISU Giurgiu a scos la concurs 30 de posturi de soldat profesionist (servant)

Publicat

pe

de

Vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică foarte bună – acestea sunt două dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii care vor să devină soldați profesioniști (servanți) în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu. Perioada de înscriere a candidaților pentru ocuparea unuia dintre cele 30 de posturi vacante a debutat ieri, 27 iunie 2022.

Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste locuri pot candida persoane care au absolvit cel puțin învățământul general obligatoriu, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Candidații care doresc să participe la concurs vor transmite cererea de înscriere și copia actului de identitate, exclusiv electronic, în format pdf, pe adresa de e-mail srurecrutare@isugiurgiu.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Data limită de înscriere este 15.07.2022, ora 16:00. Cererea de înscriere trebuie completată olograf, lizibil și cu respectarea tuturor paragrafelor indicate în document. Aceasta trebuie datată și semnată.

E-mail-ul prin care se transmite cererea de înscriere va cuprinde la rubrica “subiect” sintagma ”Inscriere_concurs_SGP”, urmată de numele și prenumele candidatului (Exemplu: Înscriere_concurs_ SGP_Marinescu_Ioan).

Candidații care au transmis cererea de înscriere respectând indicațiile de mai sus vor primi un cod unic de identificare. Aceștia se vor prezenta, personal, până la data de 26.07.2022, ora 14:00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vlașca” al județului Giurgiu din strada Dorobanți nr.19, în vederea completării dosarului de recrutare cu un dosar plic de carton, ce trebuie să cuprindă documentele menționate în anunțul postat pe pagina www.isugiurgiu.ro.

După evaluarea dosarelor, candidații vor susține două probe eliminatorii pentru verificarea existenței unor fobii incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor, astfel:
– “urcarea pe scară” – pentru verificarea acrofobiei (frică extremă de înălțime);
– “deplasare în subsol întunecat” – pentru verificarea existenței claustrofobiei și acluofobiei (frica de a fi închis într-o cameră sau într-un spațiu mic / teamă patologică de întuneric sau de locuri întunecoase).

Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă – evaluarea performanței fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Acesta poate fi urmărit accesând https://fb.watch/9sgkAKg2Le/.

Probele de concurs se vor susține, în perioada 08-19.08.2022, la centrul de selecție constituit la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” al județului Prahova, situat în municipiul Ploieşti, str. Rudului, nr. 96, conform graficului stabilit de comisia de concurs, ce va fi afișat în timp util la avizier şi pe pagina de internet a instituției – www.isugiurgiu.ro.

Anunțul complet poate fi consultat accesând următorul link: http://bit.ly/Soldati_profesionisti_servanti

Sursa: ISU Giurgiu

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

ISU Giurgiu angajează 18 șoferi pentru autospecialele de intervenție

Publicat

pe

de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu organizează concurs pentru ocuparea a 18 posturi de conducător auto (autospeciale), prin încadrare directă. Pot participa la concurs persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, împliniți anul acesta, care dețin permis de conducere categoriile B și C și au absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat.

Toate actele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare în vederea participării la concurs trebuie transmise la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, exclusiv în format electronic (pdf.), astfel:
– cererile de înscriere, completate lizibil și semnate, alături de copii ale actului de identitate, permisului de conducere categoriile B și C, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare și CV-ul, până la data de 06.07.2022, ora 14:00, inclusiv în zilele nelucrătoare;
– dosarul de recrutare, cu toate documentele prevăzute în anunțul postat pe pagina www.isugiurgiu.ro, până la data de 19.07.2022, ora 14:00.

În eventualitatea depăşirii mărimii maxime a capacităţii de ataşamente (50 de megabytes), vor fi transmise e-mail-uri succesive, numerotate crescător. E-mail-urile de înaintare a documentelor vor cuprinde la rubrica ,,Subiect” sintagma ,,Cerere de înscriere” sau ,,Dosar”, în funcţie de situaţie, urmat de numele şi prenumele candidatului și de postul pentru care candidează (exemplu: Dosar_Ionescu Ion_Conducător auto).

Concursul constă în:
– o probă practică ce are caracter eliminatoriu (testarea abilității de a conduce un autovehicul care necesită permis de conducere categoria C). Aceasta se va desfășura în perioada 29.07 – 03.08.2022. Locația, data, ora prezentării vor fi comunicate ulterior, în funcție de numărul candidaților, conform planificării;
– test scris ce va fi susținut în data de 11.08.2022, din tematica şi bibliografia de concurs;
– un interviu pe subiecte profesionale (doar în situaţia în care se impune departajarea candidaţilor).

Examinarea medicală și evaluarea psihologică efectuate de structurile de specialitate ale M.A.I. se vor realiza doar de către candidații declarați „Admis”.

Pentru detalii, accesați: bit.ly/Concurs_conducator_auto

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT