Connect with us

Giurgiu

A fost găsită muniția care a dispărut din sediul Poliției Mihăilești!

Publicat

pe

Foto arhivă

A dispărut un încărcător pentru pistol și 17 cartușe din camera de armament a Poliției Orașului Mihăilești, județul Giurgiu! Este știrea care a făcut înconjurul țării, în urmă cu două săptămâni.

A fost doar unul din multele scandaluri în care au fost implicați polițiștii din Giurgiu în ultimele două luni, plecând de la gluma cu porcul de Crăciun, luată în serios de unii oameni ai legii, și terminând cu revoltă de la Bolintin Vale și destituirea inspectorului șef.

Ei bine, astăzi – 25 ianuarie 2022, IPJ Giurgiu ne informează că muniția dispărută a fost găsită, ca urmare a unor activități administrative, în depozitul de specialitate al Inspectoratului.

„La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mihăilești s-au sesizat cu privire la faptul că, de la camera de armament a unității, lipsește un încărcător pentru pistol și muniția aferentă, respectiv 17 cartușe.

În baza sesizării, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu a dispus constituirea unei echipe de verificare, care s-a deplasat la sediul poliției orașului Mihăilești, în vederea stabilirii situației de fapt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și neglijență în serviciu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Ulterior, la data de 12 ianuarie a.c., încărcătorul și cartușele aferente au fost identificate, în urma efectuării unor activități administrative, în depozitul de armament și muniție al inspectoratului”, se precizează în comunicatul de presă remis de IPJ Giurgiu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Tânăr din Dâmbovița și-a cumpărat mașină cu euro falși, în Giurgiu!

Publicat

pe

Un tânăr de 22 de ani, din județul Dâmbovița, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a cumpărat un autoturism folosind bancnote false de euro. Tranzacția s-a concretizat, în data de 10 noiembrie 2023, într-o societate comercială din Giurgiu, situată la km 49 al Autostrăzii București-Pitești.

Polițiștii de la Serviciul Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu au efectuat, vineri – 17 noiembrie, trei percheziții la locuințele suspectului, unde au găsit mașina care a făcut obiectul contractului de vânzare – cumpărare, precum și 5.170 de euro, din tipul de fals cunoscut la nivel european „PROP-COPY” – ne informează IPJ Giurgiu.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Dâmbovița și al jandarmilor din cadrul IJJ Dâmbovița. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

Pește otrăvit într-o baltă privată din Stănești, Giurgiu

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Polițiștii Secției nr. 5 Giurgiu au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că fiul său a găsit mai mulți pești morți pe malul bălții pe care o administrează, aflată în extravilanul localității Stănești.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că aspectele sesizate se confirmă și au ridicate mai multe probe de apă, pentru stabilirea cu exactitate a substanței otrăvitoare care a fost aruncată în balta cu pește și, evident, pentru descoperirea vinovaților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite