Connect with us

ACTUALITATE

Nu câinii sunt de vină pentru tragedia de la Contești! Apel pentru adopție. Stăpânii îi vor eutanasiați

Publicat

pe

Sursa foto: captură video ProTv

Cristina Păun, tânăra din Târgoviște care depune, de ani buni, un efort supraomenesc să salveze câinii părăsiți la margine de drum, în păduri, pe câmp și pe cei care ajung în adăpostul public, moment din care nu li se mai dau decât 14 zile de viață, face apel la iubitorii de animale pentru preluarea celor patru câini caucazieni ai familiei din comuna Contești, județul Dâmbovița, care și-a pierdut, ieri – 24 ianuarie 2022, copilul de 6 ani.

„Știți părerea mea, singurii vinovați sunt părinții, că și-au luat astfel de câini, că au lăsat copilul în curte timp de 20 de minute singur și pot continua…

Am nevoie de voi! Nu de judecat și comentarii inutile, ci de ajutor să salvăm cei 4 caucazieni care au „omorât” copilașul de 6 ani.

Stăpânii îi vor eutanasiați… că trebuie să găsească un alt vinovat decât ei, evident. Nu avem multe zile la dispoziție…

Am mare încredere în medicul care a fost la fața locului și nu sunt agresivi… deci ceva s-a întamplat acolo… probabil copilașul a încercat să ia mâncarea cățeilor.

Adoptatori responsabili care să ia o parte din ei sau pe toți 4 găsim? Dacă puteți ajuta, aștept să îmi scrieți, altfel vă rog să vă abțineți.

Am salvat în trecut doi câini care și-au omorât stăpânii, știu cu ce se mănâncă. Aceștia însă nu au făcut nimic premeditat… a fost un accident cauzat de neglijența oamenilor!”, este apelul pe care l-a lansat Cristina Păun pe rețelele de socializare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Creșterea salariilor din învățământ ar trebui condiționată de performanța actului educativ!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Auzim din când în când intervenții pertinente din partea parlamentarilor care, de obicei, pentru a nu deranja prea mult anumite segmente de electoeat, se feresc să spună lucrurilor pe nume.

Deputatul PSD Dan Cristian Popescu a precizat, cu subiect și predicat, în cadrul emisiunii „Politica zilei” de la B1 TV, că este de acord cu mărirea salariilor cadrelor didactice, dar ar trebui să se facă în anume condiții, după niște reguli, după rezultate. Acordarea unor beneficii să fie efectuată în funcție de eficiența actului de educație, de performanță.

„Este un lucru acceptat și sunt multe țări care operează cu acest sistem de bonusare pentru performanță. Sunt două lucruri diferite. Pe de o parte, salariile trebuie crescute, pe de altă parte trebuie o anumită parte din salariu să fie condiționată de performanță”, a spus parlamentarul social-democrat.

Pe bună dreptate. Vrei retribuție mărită, beneficii, forțezi mâna guvernului cu proteste, greve, că, deh, doar prin sistemul bugetar au mai rămas sindicate care luptă, de obicei, doar pentru salarii, dar ce oferi în schimb?

Sunt școli cu promovabilitate scăzută sau zero la examenele naționale, ies pe bandă rulantă doar pseudo-teoreticieni, analfabeți funcționali.

O spun și statisticile internaționale că stăm prost la capitolele astea ce țin de practică, de pregătirea profesională, dar cerem mereu venituri mai mari. Ce ne pasă de restul? Noi să fim bine! Dacă nu ne dă Guvernul, punem repede de o grevă și se rezolvă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite