Connect with us

Călăraşi

Descinderi la traficanții de tutun din Călărași

Publicat

pe

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Călărași au efectuat trei percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar fi importat și comercializat în mod ilegal tutun.

Conform informațiilor furnizate de oamenii legii, învinuiții, în perioada septembrie 2021 și până în prezent, ar fi desfășurat activități de achiziționare, transport, prelucrare și comercializare a produselor din tutun.

În urma descinderilor, polițiștii au confiscat 2.413 kg de tutun, în valoare de 1.109.980 de lei, 11.000 de tuburi filtre și o instalație specializată de tocare și prelucrare a tutunului.

Acțiunile s-au desfășurat sub supravegherea procurorilor de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Călăraşi

18 percheziții la braconieri din Călărași

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, cu spriijinul colegilor de la Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.G.P.R, de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București și cei de la inspectoratele de poliție județene Ialomița, Ilfov și Constanța au executat, în data de 15 martie, 18 percheziții în locații din județul Călărași, la domiciliul unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic.

În urma descinderilor au fost descoperite și ridicate aproximativ 230 de kg de carne de vânat, 9,6 kg de preparate din carne de vânat, 19 arme letale de calibru 12,16, 2.279 de cartușe de calibru 12,16, 1 trofeu de cerb necrotaliat, 6 crotalii, 1 dispozitiv de vedere nocturnă, 4 lanterne și 12 telefoane mobile.

10 bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 66 de ani, bănuiți de comiterea acestei fapte, au fost duși la audieri. Patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Călăraşi

Gelozia extremă l-a dus în arest pe un tânăr de 20 de ani din Călărași

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

O femeie, de 62 de ani, din comuna Mănăstirea, județul Călărași, a alertat polițiștii cu privire la faptul că nepoata sa a fost implicată într-un scandal în urma căruia s-a ales bătută de prietenul său. Din cercetări a reieșit că fata, în dimineața zilei de 25 februarie 2024, în timp ce s-ar fi aflat la o petrecere organizată într-o casă din localitate, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, ar fi fost lovită cu palmele și pumnii de către prietenul său, un tânăr de 20 de ani. Acesta i-a spart tinerei telefonul mobil și a alergat-o cu un obiect contondent, amenințând că o omoară.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit că există risc pentru viața, integritatea sau libertatea persoanelor. Din păcate, tânăra nu a dorit emiterea ordinului de protecție provizoriu. Oricum, flăcăul gelos s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere. De asemenea, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, tânărul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite