Connect with us

SOCIAL

Polițist băut și drogat a furat o mașină din municipiul Alexandria

Publicat

pe

Sursa foto: totalimpact.ro

Minunile, cu ghilimelele rigoare, în care sunt implicați polițiștii, până la urmă, oamenii care trebuie să fie exemple de moralitate și comportament civic nu par să se termine.

În județul Teleorman, un tânăr polițist a furat un autoturism. Cazul a fost reclamat ieri de către angajatul unei societăți comerciale. Oamenii legii s-au pus imediat în mișcare. Mașina cu pricina a fost găsită pe teritoriul localității Nanov. În urma testelor specifice, a reieșit că șoferul, polițist în municipiul Alexandria, era băut și se afla și sub influența substanțelor psihoactive.

După cum ne-a informat IPJ Teleorman, reprezentantul societății comerciale nu a depus încă plângere la Poliție cu privire la furtul autoturismului după ce acesta i-a fost restituit. Tânărului polițist i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe interzise și furt calificat.

Cazul a fost dezbătut în fel și chip pe rețelele de socializare. Polițistul care a comis-o rău de tot făcea parte din categoria oamenilor apreciați, la locul lor. În zilele sale libere, tânărul om al legii era cântăreț la biserică, în poziția de diacon onorific la mănăstirea din localitatea Crângu.

Sursa foto: totalimpact.ro

Vineri, se pare că a mers în vizită la un prieten cu care a băut toată noaptea. Sâmbătă, în zori, a dat să plece deși era încă amețit bine de alcool. A pornit pe drum. În fața unui bar din Alexandria, a ochit un autoturism cu motorul pornit și cu cheile în contact. Tânărul s-a urcat în mașină și a demarat în trombă. Polițiștii de la Serviciul Rutier l-au depistat în Nanov, o localitate de lângă Alexandria.

Agentul a fost testat cu alcooltestul, iar aparatul a indicat o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce denotă că nu era tocmai un pericol la volan, în schimb aparatul drug test a indicat faptul că polițistul ar fi consumat heroină.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Tânăr din Dâmbovița a alimentat mașina cu carburant patru nopți la rând fără să plătească!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Polițiștii din Târgoviște au reținut, ieri – 5 decembrie 2023, un tânăr de 23 de ani, din Gura Vulcanei, care a sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autovehicul parcat în Târgoviște și le-a montat la o altă mașină cu care a plecat la plimbare.

De asemenea, în cursul nopților de 1, 2, 3 și 4 decembrie, bărbatul a alimentat autoturismul cu carburant în valoare de peste 3.000 de lei, de la șase stații, fără a achita contravaloarea produsului.

Individul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

SOCIAL

Explozie într-o locuință din Teleorman. O femeie a fost prinsă sub dărâmături

Publicat

pe

O locuință din Copăceanca, județul Teleorman, a fost distrusă parțial de suflul unei explozii produsă ca urmare a acumulării de gaze din cauza unei butelii defecte. O femeie în vârstă de 79 de ani a fost prinsă sub dărâmături, fiind scoasă de vecini înainte de sosirea echipajelor de pompieri. Potrivit ISU Teleorman, bătrâna prezenta arsuri de gradul II și III, pe circa 20% din suprafața corpului, inclusiv pe căile aeriene. Echipajul medical de pe elicopterul SMURD, sosit în sprijin la locul evenimentului, a luat decizia intubării victimei și transportării la Spitalul Floreasca din municipiul București.

Explozia nu a fost urmată de incendiu. Au fost afectate bucătăria și un dormitor al locuinței. Deflagrația s-a produs în momentul în care proprietara casei a vrut să aprindă aragazul.

În acest context, ISU Teleorman reamintește faptul că este foarte important ca cetățenii să cunoască și să respecte următoarele reguli și măsuri menite să le protejeze viața și bunurile:

💥 Folosiți doar butelii comercializate în unități specializate!
⛔ Este interzisă încercarea cu flacără a etanșeității buteliei, garniturilor sau a furtunului!
✅ nu aprindeți chibrituri, brichete, nu manevrați întrerupătoarele electrice, soneriile, telefoanele, nu fumați şi nu utilizați surse de foc înainte de a aerisi încăperea;
✅ deschideți uşile şi ferestrele pentru aerisirea încăperii timp de 30 minute;
✅ în cazul în care se simte mirosul caracteristic al gazului în încăpere, închideți imediat robinetul buteliei şi al aparatului de utilizare;
✅ asigurați ventilarea permanentă a încăperilor în care sunt instalate aparate cu flacără deschisă, alimentate cu gaze naturale;
✅ la aprinderea focului respectați principiul „gaz pe flacără”. Întâi se aprinde flacăra, apoi se deschide robinetul de gaze naturale;
✅ verificați etanșeitatea conductelor de gaze doar cu emulsie de apă și săpun. Este interzisă utilizarea flăcării pentru a face acest lucru.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite