Connect with us

Prahova

A plătit 21.000 de lei și 1.400 de euro după un telefon primit în miez de noapte!

Publicat

pe

Foto arhivă

Polițiștii din Văleni de Munte efectuează, în această dimineață, percheziții în județele Prahova și Dâmbovița, la mai multe persoane cercetate într-un dosar de înșelăciune prin metoda „accidentul”.

Ancheta a scos la iveală faptul că, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, o femeie, din oraşul Vălenii de Munte, a fost contactată telefonic de persoane care s-au prezentat în mod mincinos ca fiind reprezentanţii unui spital, spunându-i că fiul acesteia ar fi suferit un accident rutier grav şi că, pentru acoperirea costurilor medicale, ar fi nevoie de 21.000 și 1.400 de euro, bani pe care i-a achitat escrocilor.

În urma deschiderilor din această dimineață, patru persoane au fost conduse la audieri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prahova

Uite că se poate! Percheziții la persoane acuzate de schingiuirea animalelor

Publicat

pe

Polițiștii de la Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Prahova au efectuat, astăzi – 22 noiembrie 2023, trei percheziții, în orașul Urlați și într-o comună din județ, la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de schingiuirea animalelor și folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.

Cercetările au scos la iveală faptul că, la data de 15 noiembrie 2023, doi bărbați, de 19 și 43 de ani, ar fi lovit, în repetate rânduri, un câine, iar ulterior ar fi provocat un alt câine să muște pe animalul bătut. Cei doi indivizi au fost conduși la sediul Poliției pentru a fi audiați și pentru a se dispune măsurile legale în acest caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Prahova

Coliziune între trei vehicule ale Armatei Române, în Prahova

Publicat

pe

Sursa foto: phonline.ro

Accident mai puțin obișnuit pe DN 1, în apropiere de Ploiești, în zona podului Rafinăriei de la Petrobrazi. Două trailere și un autoturism Duster aparținând Armatei Române, care însoţeau un convoi militar, s-au tamponat.

Din fericire, în urma evenimentului, nu au fost înregistrate persoane rănite, ci doar pagube materiale. Cei trei șoferi ai autovehiculelor implicate în accident, de 36, 40 şi 41 de ani, au fost supuși testului cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite