Connect with us

Giurgiu

Hoți, încolțiti în trafic de polițiști! Aveau asupra lor bani și bunuri furate

Publicat

pe

În cursul dimineții de astăzi – 5 februarie 2022, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și de la Inspectoratul Județean de Poliţie Giurgiu, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcția Operațiuni Speciale, au surprins în flagrant 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani, care se deplasau cu un autoturism. În mașină au fost găsiți peste 65.000 de lei, 1.500 de euro și 20 de tablete destinate unor unități de învățământ. Banii și aparatura fuseseră sustrase dintr-o instituție din județul Teleorman.

Tot astăzi oamenii legii au efectuat șase percheziții în locații din municipiul București. Cercetările în acest caz au fost declanșate în data de 8 ianuarie 2022, când, la Secția 18 Poliție, s-a primit o sesizare de la administratorul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru, de unde au sustras bani și bunuri. Ulterior, a mai fost înregistrată o altă sesizare, de la un alt reprezentant, care reclama același tip de infracțiune.

„O sesizare similară a fost formulată și către Secția de Poliție din Sectorul 4, în acest caz cercetările fiind preluate de Serviciul Investigații Criminale Sector 4. În urma documentarii cazurilor, sub supravegherea unităților de parchet, a rezultat presupunerea rezonabilă că în toate aceste cazuri ar fi acționat aceleași persoane.

În baza informațiilor, datelor, probelor și mijloacelor de probă coroborate, astăzi s-a reușit depistarea suspecților și imobilizarea lor, pe raza județului Giurgiu. Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 și Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și pentru stabilirea întregii activități infracționale”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

ISU Giurgiu angajează 18 șoferi pentru autospecialele de intervenție

Publicat

pe

de

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu organizează concurs pentru ocuparea a 18 posturi de conducător auto (autospeciale), prin încadrare directă. Pot participa la concurs persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, împliniți anul acesta, care dețin permis de conducere categoriile B și C și au absolvit liceul cu diplomă de bacalaureat.

Toate actele necesare pentru constituirea dosarului de recrutare în vederea participării la concurs trebuie transmise la adresa de e-mail recrutare@isugiurgiu.ro, exclusiv în format electronic (pdf.), astfel:
– cererile de înscriere, completate lizibil și semnate, alături de copii ale actului de identitate, permisului de conducere categoriile B și C, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare și CV-ul, până la data de 06.07.2022, ora 14:00, inclusiv în zilele nelucrătoare;
– dosarul de recrutare, cu toate documentele prevăzute în anunțul postat pe pagina www.isugiurgiu.ro, până la data de 19.07.2022, ora 14:00.

În eventualitatea depăşirii mărimii maxime a capacităţii de ataşamente (50 de megabytes), vor fi transmise e-mail-uri succesive, numerotate crescător. E-mail-urile de înaintare a documentelor vor cuprinde la rubrica ,,Subiect” sintagma ,,Cerere de înscriere” sau ,,Dosar”, în funcţie de situaţie, urmat de numele şi prenumele candidatului și de postul pentru care candidează (exemplu: Dosar_Ionescu Ion_Conducător auto).

Concursul constă în:
– o probă practică ce are caracter eliminatoriu (testarea abilității de a conduce un autovehicul care necesită permis de conducere categoria C). Aceasta se va desfășura în perioada 29.07 – 03.08.2022. Locația, data, ora prezentării vor fi comunicate ulterior, în funcție de numărul candidaților, conform planificării;
– test scris ce va fi susținut în data de 11.08.2022, din tematica şi bibliografia de concurs;
– un interviu pe subiecte profesionale (doar în situaţia în care se impune departajarea candidaţilor).

Examinarea medicală și evaluarea psihologică efectuate de structurile de specialitate ale M.A.I. se vor realiza doar de către candidații declarați „Admis”.

Pentru detalii, accesați: bit.ly/Concurs_conducator_auto

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Giurgiu

Giurgiu: Filtre rutiere în zona orașelor Mihăilești și Bolintin-Vale

Publicat

pe

Polițiștii din Giurgiu au verificat, în această dimineață, în intervalul orar 06:00-09:00, peste 90 de autovehicule pentru transportul public de marfă și persoane. Filtrele rutiere au fost organizate în zona orașelor Mihăilești și Bolintin-Vale.

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 54.220 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale.

Polițiștii rutieri au verificat legalitatea tipului de transport, deținerea și verificarea documentelor necesare efectuării transportului de persoane, respectarea capacității autovehiculului și a traseului stabilit, totodată au fost verificate documentele conducătorilor auto și testarea alcoolscop a acestora.

De asemenea, au fost controlate 93 de autovehicule, 108 persoane legitimate și 59 de testări alcoolscop, 2 dintre acestea fiind pozitive și reținute permisele de conducere.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru conștientizarea tuturor participanților la trafic despre importanța respectării normelor rutiere”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT