Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Democrație cu sfaturi comuniste de la ministrul Energiei!

Publicat

pe

Ministrul Energiei, renumitul Virgil Popescu de la PNL, face ce face și pune mana pe bâta pe care o ține după ușă și lovește tot mai des în baltă. Acum a dat o bucată zdravănă și ne-a împroșcat rău judecata și nivelul de suportabilitate al declarațiilor pe care le tot basculează în spațiul public.

Văzând ministrul Popescu că nu este de scos la capăt cu explozia prețurilor la energia electrică și la gaze naturale, că nici compensările nu rezolvă mare lucru, iar confuzia se răspândește precum o ceață la umbra căreia își fac de cap furnizorii, ne-a făcut o recomandare. A spus ministrul Energiei să încercăm să consumăm mai puțin curent electric și gaze naturale. Să încercăm să facem economie, dacă vrem facturi mai mici. Incredibil sfatul unui ministru liberal, nu al vreunui năuc teleportat din vremurile comunismului.

Adică, ce înseamnă economie, domnule ministru? Să stăm pe întuneric în case? Să urmărim programul tv câte două ore pe zi? Să folosim dușul o dată la două săptămâni, să oprim centralele termice și să punem mai multe pături pe noi?

Replicile lui Virgil Popescu nu au nicio treabă cu civilizația, cu economia de piață, cu normele capitalismului bazat în primul rând pe consum. Oprim tot, facem economie la gaze și curent, eventual mâncăm mai puțin, ținem capul în pământ, stăm cu pătura în cap, pregătiți să încasăm lovitură după lovitură de la cei aidoma lui Virgil Popescu. Chiar nu îl dă nimeni jos? Nu se vede acolo, pe sus, printre norii puterii, că este depășit? Probabil nu are cine să îl vadă dacă toți sunt la fel.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT