Connect with us

SOCIAL

Ce ai de făcut dacă pierzi des la pariuri din cauza unui singur pronostic

Publicat

pe

Agențiile de pariuri încurajează plasarea pariurilor cu mai multe selecții. De exemplu, Fortuna Bet are o ofertă promoțională prin care se ajunge la suplimentarea câștigului cu 100% în cazul biletelor care conțin minim douăzeci de meciuri, pentru cinci selecții extra câștigul fiind de 5%.

Atunci când joci bilete de tip acumulator, este pericol mare ca unul sau mai multe selecții să nu iasă. Frustrarea cea mai mare intervine atunci când o dai în bară chiar la ultimul meci de pe bilet. Dacă nu ai trecut printr-o asemenea experiență (deși e puțin probabil), imaginează-ți care este sentimentul atunci când ai 15 selecții câștigătoare, iar a 16-a e pierzătoare, eventual din cauza unui gol marcat pe final.

Ofertele promoționale și biletele în sistem

Este o situație nerecomandată cardiacilor, în adevăratul sens al cuvântului. Din fericire, există mai multe modalități pentru a te asigura că nu o vei lua razna, strigând „mai era un singur meci! Mai era un singur meci!”. Una dintre ele este reprezentată de ofertele promoționale: există agenții de pariuri sportive online care oferă câștig chiar și în cazul în care nu iese un meci de pe un bilet eligibil.

Dacă joci la un operator care nu oferă o astfel de opțiune, poți plasa un bilet în sistem 2/3, 3/4 , 5/6 , 6/7 ș.a.m.d. Pariurile în sistem sunt disponibile la toate agențiile online sau offline.

Miza totală este suma mizelor puse pentru fiecare combinație, dar joci mai relaxat, pentru că îți permiți să greșești o dată. Se poate ca tu să fi judecat foarte bine toate meciurile, dar la unul să ai ghinion, cum ar fi ca echipa pe care ai mizat să primească un cartonaș roșu.

Diferența între cele două „asigurări” prezentate mai sus este la nivelul câștigului potențial. Profitul este întreg în cazul biletului plasat prin oferta promoțională. În schimb, ai câștig mai mic pentru biletul în sistem, chiar dacă ies toate selecțiile.

DNB și linii asiatice

O altă cale de a evita situațiile neplăcute este să încerci să joci „la siguranță” fiecare selecție. O poți face folosind opțiunea Draw no Bet (DNB) pentru pariurile pe câștigătoarea meciului sau liniile asiatice, pentru rezultat sau pentru goluri marcate.

De exemplu, în loc să pariezi pe victoria cu FC Voluntari contra Chindiei Târgoviște la o cotă de 2.47, este indicat să mizezi pe FC Voluntari DNB (sau handicap asiatic 0), la o cotă de 1.65. În felul acesta, dacă meciul se va termina la egalitate, miza se va returna. Ideea este să minimizezi riscul de a pierde banii. Este de preferat un profit mai mic, dar mai sigur, în detrimentul unui câștig potențial mai mare, dar care îți pune în pericol tot biletul.

Aceeași logică este și în privința pariurilor pe goluri marcate. Dacă ești de părere că se vor înscrie „peste 2.5 goluri” într-o partidă, mai bine pariezi pe selecția „peste 2 goluri total asiatic”. Cota este mai mică, dar siguranța este mai mare, iar siguranța ar trebui să fie pe primul loc atunci când pui un bilet.

CashOut-ul este o „plasă de siguranță”

Cele mai multe agenții de pariuri online au disponibilă funcția CashOut, prin care poți închide un pariu înainte ca el să fie decis.

Revenind la exemplul de mai sus, dacă ți-au ieșit 15 selecții, atunci nu mai aștepta și al 16-lea meci. Închide pariul, pentru că ai oricum un câștig consistent. Unii operatori au și opțiunea CashOut parțial: închizi pariul pe o parte din miză, iar restul banilor pariați rămân în joc. Este o soluție chiar și mai bună decât CashOut-ul total.

În fine, mai există soluția clasică a „contrei”. Nu închizi pariul cu 16 meciuri după ce ies primele 15, dar pentru ultimul meci plasezi un pariu contrar celui pus pe bilet, astfel încât să ai profit orice s-ar întâmpla în acel eveniment.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Tânăr de 26 de ani s-a înecat într-un bazin de la baza de agrement din Trivale (Pitești)

Publicat

pe

Sursa foto: epitesti.ro

Un tânăr de 26 de ani s-a înecat, astăzi – 25 iunie 2022, într-un bazin de la baza de agrement din Pitești (Trivale), județul Argeș. Echipajele medicale sosite la fața locului au efectuat manevre de resuscitare aproape o oră, dar fără succes, fiind declarat decesul. Se pare că salvamarul a fost observat destul de târziu că bărbatul are probleme.

Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente cu consecințe tragice pe timpul desfășurării acestor activități recreative, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Argeș, recomandă:

– nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi lângă şi în apă. Ei se vor scălda numai sub supravegherea părinţilor sau altor persoane mature;

– nu vă scăldaţi în râuri, lacuri, canale de irigaţii sau de fugă ale râurilor sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenţii sunt foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, pietre, crengi şi trunchiuri de copaci;

– respectaţi întotdeauna recomandările salvamarului/administratorului locului de agrement;

– nu intraţi în apa rece înfierbântaţi, după ce aţi stat foarte mult timp la soare;

– dacă nu ştiţi să înotaţi foarte bine, nu vă aventuraţi în locuri periculoase, nesupravegheate; folosiţi în acest scop doar bazinele special amenajate şi supravegheate de personal calificat;

– este indicat ca autorităţile publice locale şi operatorii economici care administrează sau au pe raza teritorială cursuri de apă ori alte suprafeţe de apă care pot prezenta pericol de înec, să identifice aceste locuri şi să semnaleze acest pericol prin instalarea unor panouri de avertizare.

Atenție! Înecul este o variantă a asfixiei, cauzată de umplerea căilor respiratorii cu apă sau alt lichid. Pentru acordarea ajutorului, salvatorul are la dispoziţie cel mult 4-5 minute. Caracteristica cheie în producerea înecului este instalarea stopului cardiac.

– Salvarea din apă: când vedeți o persoană care se luptă în apă, primul impuls este să săriți. Această acțiune poate să nu aibă succes și să vă pună viața în pericol.

– Întinde-i mâna și trage-l: folosiți orice obiect de care se poate prinde persoana din apă. Dacă victima este aproape de mal, o creangă, o prăjină sau o vâslă pot fi îndeajuns de lungi. Folosiți-le.

– Aruncă-i și trage-l: într-o piscină sau pe o plajă amenajată ar putea exista un colac de salvare sau o baliză. Dacă nu există așa ceva, improvizați. Aruncați orice plutește: o frânghie, un obiect de plastic sau o anvelopă, chiar roata de rezervă de la o mașină. Gândiți-vă înainte de a acționa.

– Vâslește: dacă există în apropiere o barcă sau o canoe, folosiț-o dacă știți să o manevrați. Protejați-vă cu o vestă de salvare.

– Intră în apă: dacă s-au epuizat toate posibilitățile de salvare, intrați în apă, doar dacă sunteți un bun înotător, antrenat în tehnicile de prim ajutor. În caz contrar s-ar putea să fie nevoie de salvarea a două persoane.

– Primul ajutor: dacă sunteți în situația de a salva o persoană din apă, prima voastră grijă trebuie să fie siguranța salvatorului apoi scoaterea cât mai rapidă a victimei din apă. Urmează evaluarea funcțiilor vitale și stabilizarea coloanei vertebrale cervicale. Întoarceți cu fața în sus pacientul. Țineți capul victimei în poziție neutră. Folosiți o tehnică sigură pentru a deschide căile aeriene. Priviți, ascultați și simțiți dacă există respirație.

– Dacă pacientul nu respiră, porniți resuscitarea cardio-pulmonară. Primul și cel mai important tratament al victimei înecate este reducerea hipoxiei.

Foarte important! În cazul unei situații de urgență, anunțați de îndată autoritățile prin numărul unic de urgență 112!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Autoturism, răsturnat la Mija. Un copil a fost transportat la spital

Publicat

pe

Un copil de 7 ani a fost rănit în urma unui accident de circulație petrecut pe DN72, Târgoviște-Ploiești, în zona localității Mija, comuna IL Caragiale.

Din primele cercetări, se pare că un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă.

Micuțul a fost transportat la spital pentru efectuarea unor investigații suplimentare. De asemenea, au fost răniți și doi adulți.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT