Connect with us

Dâmboviţa

Asociația „Marius și Prietenii” construiește casă pentru o copilă din Dâmbovița. Ajută și tu!

Publicat

pe

Asociația umanitară „Marius și Prietenii”, înființată de Marius Simionică – un român care a renunțat la un trai liniștit în Anglia și a revenit acasă pentru a aduce un strop de speranță în viața celor necăjiți, a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a construi casă unei familii din județul Dâmbovița.

Este vorba despre o copilă din Brătești de Jos, comuna Văcărești, care și-a pierdut tatăl din cauza cancerului și locuiește cu mama ei într-o cocioabă care stă să pice. Marius își dorește ca lucrările să fie gata înainte de Paște și face apel la mobilizare, să ajute fiecare om cum poate. Va fi cel de-a opta casă construită de Asociația „Marius și Prietenii”.

„Fac apel și la toți oamenii de afaceri sau companii / firme din județul Dâmbovița, pentru că orice ajutor ne va ajuta să îi schimbăm destinul acestei micuțe.

Orice simplu share ne ajută, orice mică donație în bănuți sau chiar materiale de orice fel. Sper din suflet să vină alături de noi și cât mai mulți oameni din Dâmbovița și altfel să reușim ca, de Paște, să îi dăm cheile Andreei.

Oricine dorește să îi trimită ceva Andreei, o poate face prin voluntarul nostru de suflet care locuiește foarte aproape de ea și îi poartă grija de peste doi ani, Adina Sophia„, a scris Marius pe Facebook. 

MODALITĂȚI PENTRU DONAȚII:
➡ PayPal: https://www.paypal.me/donatiinuk
➡️ Donații cu absolut orice card (inclusiv revolut), în orice monedă şi comision 0 direct pe site-ul Asociației „Marius și prietenii”: https://www.mariussiprietenii.com/
➡️ Transfer bancar in conturile Asociației „Marius și Prietenii”:
– Cont Lei: RO42RNCB0133163415260001
– Cont EURO:RO15RNCB0133163415260002
– Cod Swift: RNCBROBU
– Cod Bic: RNCB
Banca Comercială Română, sucursala oraşului Titu, județul Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Doliu la Spitalul Județean din Târgoviște. S-a stins din viață dr. neurolog Mariana Mocanu. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Publicat

pe

de

O veste tristă a îndoliat, în această după-amiază, comunitatea medicală din județul Dâmbovița. Dr. neurolog Mariana Mocanu s-a înălțat la ceruri.

„Un om deosebit, corect până la limită, modest, dar mai ales un doctor cum rar poți întâlni. De o puritate și o cinste extremă, doctorița noastră Mariana Mocanu a plecat după o viață plină de sacrificii în slujba oamenilor. A plecat lăsând în urmă o mare de lacrimi și un munte de regrete. Drum lin spre lumină!”, este mesajul pe care l-a postat pe Facebook dr. Ștefan Grapă – fostul șef al Secției Neurologie de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Primăria Titu acordă pachete alimentare persoanelor vulnerabile, cu ocazia Paștelui

Publicat

pe

Joi – 6 aprilie 2023, Primăria Titu, din județul Dâmbovița, va începe distribuirea de pachete cu alimente de bază către persoanele vulnerabile din localitate. Acțiunea se va derula între orele 08:30-15:00 la Centrul pentru Tineret (în spatele Bibliotecii Orășenești).

Beneficiază de acest ajutor locuitorii orașului Titu care se încadrează într-una din următoarele categorii:
a) persoane cu handicap grav sau accentuat, neinstituționalizate;
b) pensionari (pensionari de drept, beneficiari de pensii de invaliditate sau de urmaș, indiferent de vârstă), a căror pensie lunară este de până la 1.400 de lei, inclusiv;
c) persoanele cu vârsta peste 65 ani, care nu realizează niciun fel de venit;
d) beneficiarii de ajutor social acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat cu modificările şi completările ulterioare.

La ridicarea pachetului cu alimente trebuie să fie depuse următoarele documente:
a) cererea și declarația pe proprie răspundere, care va fi însoţită în mod obligatoriu de documente doveditoare, în funcţie de fiecare caz în parte;
b) copie act de identitate;
c) acte doveditoare privind veniturile realizate (copie cupoane de pensie din luna anterioară și/sau luna curentă celei în care se depune cererea, indemnizație handicap din luna anterioară și/sau luna curentă celei în care se depune cererea etc.);
d) copie certificat de încadrare în grad de handicap, dacă este cazul;
e) alte documente doveditoare privind apartenenţa la una dintre categoriile menţionate în prezenta metodologie, în funcţie de caz.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats