Connect with us

Dâmboviţa

Asociația „Marius și Prietenii” construiește casă pentru o copilă din Dâmbovița. Ajută și tu!

Publicat

pe

Asociația umanitară „Marius și Prietenii”, înființată de Marius Simionică – un român care a renunțat la un trai liniștit în Anglia și a revenit acasă pentru a aduce un strop de speranță în viața celor necăjiți, a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a construi casă unei familii din județul Dâmbovița.

Este vorba despre o copilă din Brătești de Jos, comuna Văcărești, care și-a pierdut tatăl din cauza cancerului și locuiește cu mama ei într-o cocioabă care stă să pice. Marius își dorește ca lucrările să fie gata înainte de Paște și face apel la mobilizare, să ajute fiecare om cum poate. Va fi cel de-a opta casă construită de Asociația „Marius și Prietenii”.

„Fac apel și la toți oamenii de afaceri sau companii / firme din județul Dâmbovița, pentru că orice ajutor ne va ajuta să îi schimbăm destinul acestei micuțe.

Orice simplu share ne ajută, orice mică donație în bănuți sau chiar materiale de orice fel. Sper din suflet să vină alături de noi și cât mai mulți oameni din Dâmbovița și altfel să reușim ca, de Paște, să îi dăm cheile Andreei.

Oricine dorește să îi trimită ceva Andreei, o poate face prin voluntarul nostru de suflet care locuiește foarte aproape de ea și îi poartă grija de peste doi ani, Adina Sophia„, a scris Marius pe Facebook. 

MODALITĂȚI PENTRU DONAȚII:
➡ PayPal: https://www.paypal.me/donatiinuk
➡️ Donații cu absolut orice card (inclusiv revolut), în orice monedă şi comision 0 direct pe site-ul Asociației „Marius și prietenii”: https://www.mariussiprietenii.com/
➡️ Transfer bancar in conturile Asociației „Marius și Prietenii”:
– Cont Lei: RO42RNCB0133163415260001
– Cont EURO:RO15RNCB0133163415260002
– Cod Swift: RNCBROBU
– Cod Bic: RNCB
Banca Comercială Română, sucursala oraşului Titu, județul Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Autoturism, răsturnat la Mija. Un copil a fost transportat la spital

Publicat

pe

Un copil de 7 ani a fost rănit în urma unui accident de circulație petrecut pe DN72, Târgoviște-Ploiești, în zona localității Mija, comuna IL Caragiale.

Din primele cercetări, se pare că un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă.

Micuțul a fost transportat la spital pentru efectuarea unor investigații suplimentare. De asemenea, au fost răniți și doi adulți.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ion Dumitru spulberă Regia Națională a Pădurilor într-un proces de răsunet

Publicat

pe

Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor, Ion Dumitru, singurul manager al acestei unități mamut care a reușit, în numai câțiva ani, să refacă de la zero o serie de subunități lăsate în paragină, numim aici Herghelia de la Jegălia, Muzeul Cinegetic Posada și multe sedii de ocoale etc., de ani de zile, luptă cu sistemul nevăzut ce le pune imediat piedică acela care se remarcă, care capătă notorietate mai mult decât li se permite.

Realizările sale în domeniului silvic, faptul că a ținut cu mână de fier Romsilva și nu a cedat la presiunile celor care ar fi vrut să acapareze pădurile și o serie de proprietăți ale RNP-ului, vorbim și de terenuri din inima Capitalei, l-au purtat pe Ion Dumitru ani întregi pe culoarele pașilor pierduți, l-au dus în fața instanțele cu dedicație, numite special pentru a spulbera caractere și personalități.

Ion Dumitru a fost un luptător și, chiar dacă o serie de foști colegi politici i-au întins capcane, l-au îndepărtat (nu dăm acum numele unui fost ministru de la Mediu și Păduri, din același partid, după ce Ion Dumitru a câștigat în instanță dreptul de a-l repune în funcție, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l îndepărta de o astfel de oportunitate.

Și, uite așa, un om dedicat meseriei, un specialist prin excelență, care ar fi putut, în toți acești ani, să aducă plus valoare Regiei Naționale a Pădurilor condusă de mulți neaveniți, a fost ținut în umbră de sistem.

Aflăm acum că fostul lider social-democrat, fost deputat în Parlamentul Românei, om care a stat tot timpul alături de cei mulți și necăjiți, a câștigat la Curtea de Apel București procesul cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Instituția, după cum a scris Ion Dumitru pe pagina sa de Facebook, este obligată să îi plătescă despagubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Este incredibil. Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor trebuie să primească despăgubiri calculate de la data de 17 aprilie 2001 până la data de 15 august 2020. Curtea de Apel București a constatat că raporturile de muncă dintre Ion Dumitru și RNP nu au fost deloc viciate. Oare, ce zice acum doamna fost ministru pe la Mediu și Păduri care a refuzat să îl repună în drepturi pe profesionistul Ion Dumitru, târât nedrept de statul paralel într-un scandal juridic și mediatic, doar cu scopul de a-l discredita și elimina?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT