Connect with us

Dâmboviţa

63 de incendii de vegetație și 17 în gospodării, în județul Dâmbovița, în numai 7 zile!

Publicat

pe

Echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmboviţa au executat, săptămâna trecută, 120 de misiuni, după cum urmează: 17 la incendii în gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 63 la incendii de vegetație, 7 la accidente rutiere, 8 acţiuni pentru asistența persoanelor şi 25 la alte situaţii de urgenţă (deblocări de ușă, deblocări de persoane, salvări animale etc.).

De asemenea, au existat 216 solicitări pentru SMURD, din care 27 au vizat transportul unor persoane suspecte sau confirmate cu COVID-19 la unitățile spitalicești, urmate de acțiuni de decontaminare a personalului.

În același interval de timp, respectiv 7-13 februarie 2022, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat și 124 de acțiuni de verificare a persoanelor aflate în carantină la domiciliul declarat.

Totodată, au fost executate 76 de misiuni de verificare în teren a căilor de acces și intervenție și 72 de verificări la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe teritoriul județului Dâmbovița, cu scopul de a urmări respectarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor – se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite