Connect with us

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa organizează un eveniment de prezentare a soluțiilor fotovoltaice

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și societatea Constant Energy din Ilfoveni organizează, miercuri – 23 februarie 2022, de la ora 13:00, la sediul CCIA (Târgoviște – Calea Câmpulung, Nr. 6A), evenimentul „Soluții fotovoltaice pentru un viitor energetic inteligent”.

CCIA Dâmboviţa vine astfel în întâmpinarea antreprenorilor din județ cu servicii complete de consultanță, montaj și punere în funcțiune, precum și cu o gamă variată de echipamente fotovoltaice de la mai buni producători, aduse în Dâmbovița de firma Constant Energy.

Pentru detalii și înscrieri îi puteți contacta pe organizatori la numărul de telefon 0245.210.318 sau la următoarele adrese de email: info@cciadb.ro sau simona.dodan@cciadb.ro.

„Energia solară este una dintre cele mai de preț resurse ale planetei noastre și a câștigat tot mai mult teren în ultima vreme, fiind nepoluantă, gratuită și, nu în ultimul rând, inepuizabilă.

Beneficiile pe termen lung ale sistemelor fotovoltaice sunt mai mult decât evidente, reducând costurile de producere a apei calde menajere, dar și contribuind la dezvoltarea unei culturi de consum sustenabil”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT