Connect with us

Dâmboviţa

Sprijin de 100.000 de lei pentru un tânăr bolnav din comuna Petrești

Publicat

pe

Încă un gest de suflet, încă o dovadă clară a faptului că există oameni și entități care se gândesc la suferința aproapelui și care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a oferi sprijin în situații limită.

Asociatia Centrul Socio-Cultural COMMUNIO din Târgoviște a demonstrat până acum că, prin eforturile conjugate ale celor care administrează această structură umanitară, mulți semeni de-ai noștri au reușit să învingă boala, problemele generate de destin, de neprevăzut.

În aceste zile, la inițiativa preotului Ionuț Ghibanu – președintele acestui organism nonguvernamental, un tânăr din comuna Petrești, județul Dâmbovița, a fost ajutat cu 100.000 de lei, bani necesari pentru achiziționarea unui autoturism cu care să se deplaseze, aproape zilnic, la clinica unde este tratat pentru afecțiunile de care suferă.

„Părinții tânărului au mai contribuit cu suma de 10.000 euro necesari în vederea realizării achiziției. Autoturismul este unul special, creat pentru persoanele cu grave probleme locomotorii și alte dizabilități, așa cum are tânărul ajutat de către Asociație. De asemenea, menționăm că, pentru a completa suma de 100.000 lei, Communio a apelat la diverși sponsori din județul nostru”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident rutier cu două victime pe DN7, în comuna Mătăsaru

Publicat

pe

Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, au fost răniți, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN7, în comuna Mătăsaru. Mașina cu care circulau, din direcția Găești ore Mătăsaru, a părăsit partea carosabilă. La volan se afla băiatul de 19 ani, de fel din Boteni. Deocamdată, nu se știe din ce motiv tânărul șofer a pierdut controlul asupra volanului.

La fața locului au intervenit pompierii din Găești și Vișina, cu autospecială de descarcerare și două echipe SMURD. Conducătorul auto și o tânără de 18 ani, pasageră în mașină, au fost găsiți conștienți. După ce au primit primul ajutor, aceștia au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Străzile din municipiul Moreni vor intra în modernizare pe Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Eforturile administrației publice de la Moreni sunt din nou încununate de succes în ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile pentru modernizarea municipiului.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a două proiecte privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, investiții importante pentru civilizația urbană și confortul cetățenilor din Moreni.

În primul proiect, se are în vedere execuția de lucrări pe 3,550 km de străzi din municipiul Moreni. Investiția are o valoare 4.709.490,2 lei. Străzile incluse în acest proiect sunt: Teiș, Armoniei, Școlii, Muzeului, Soarelui, Libertății, Romană, Fragilor, Artere laterale H.C.C., Grădinilor.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 3,827 km, străzi din cartierul Schela Mare. Pentru aceast obiectiv, se vor aloca 5.439.817,76 lei. Vor intra într-un proces total de refacere străzile: Anul 1907, Codrului, Ghioceilor, Izlazului, Luceafărului, Pietriș, Sirius, Ștrandului, Trandafirilor și Uranus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT