Connect with us

Dâmboviţa

Partida Romilor Pro Europa Dâmbovița, angrenată în procesul de recensământ

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, președintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, este în permanență preocupat de relațiile dintre comunitatea de romi și administrația publică locală și județeană, de cum sunt rezolvate problemele cu care se confruntă romi dar și de modul în care membrii etniei se achită de obligațiile cetățenești.

Acolo unde a fost nevoie, liderul Răducanu, împreună cu ceilalți membrii din conducerea Partidei Romilor, au acordat consultanță, i-a sprijinit pe oameni. De pildă, în această perioadă de pregătire a procesului de recensământ a populației și locuințelor, președintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița a avut o serie de întâlniri cu reprezentanții administrației publice locale și județene, în vederea declanșării acestei acțiuni naționale care se va derula și în comunitățile de romi din județ, în cartierele locuite cu preponderență de etnici romi.

În acest sens, Tudorică Răducanu a purtat în aceste zile discuții cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, și cu Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște. Dialogurile au vizat tocmai procesul de recenzare în condiții optime, fără reticență și alte probleme.

Tudorică Răducanu a solicitat celor doi reprezentanți ai administrație publice locale și județene ca, în așezările și cartierele locuite majoritar de romi, să fie angrenați în procesul de recensământ operatori de etnie romă, pentru a fi evitate situațiile dificile ce țin de comunicare, de cunoaștere a realităților din comunitățile de romi.

Totodată, președintele Partidei Romilor Tudorică Răducanu a mai precizat că toți liderii organizațiilor din județ vor colabora cu reprezentanții primăriilor pentru derularea în condiții optime, fără probleme, a recensământului populației și locuințelor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite