Connect with us

SOCIAL

De ce câștigătorii la jocuri de noroc nu folosesc limite de timp?

Publicat

pe

Jocurile de noroc, așa cum le recomandă și denumirea, se bazează în cea mai mare parte pe soartă sau hazard, cum este numită aceasta în termeni de specialitate. Totuși, pe lângă noroc, mai există și o serie de alți factori care decid rezultatele jocului unui jucător. Cel mai important factor este strategia de joc pe care și-o formează jucătorul. Acesta este și cea care îi diferențiază pe gamblerii profesioniști de amatori.

Jucătorii profesioniști sunt cei care la finalul unui an de joc, când fac bilanțul rezultatelor acumulate, se pot mândri cu mai multe câștiguri decât pierderi. Pentru asta însă, este nevoie de o disciplină foarte riguroasă și de o strategie bine pusă la punct, menite să îi ajute să se mențină la un nivel cât mai înalt. Acest lucru necesită o investiție serioasă de timp pentru a studia jocurile îndelung și strategiile adecvate acestora. De asemenea, jucătorii profesioniști sunt conștienți că au nevoie de timp și pentru a-și cunoaște atuurile și punctele slabe, astfel încât să aleagă doar titluri de joc care să le pună în valoare aptitudinile și să le ofere satisfacție deplină.

Principalul avantaj, atunci când urmărești câștig după câștig, este să îți dai seama ce anume declanșează aceste reușite. Dacă nu poți face asta, jocurile tale vor fi asemeni multor alți jucători amatori – un joc câștigat, unul pierdut și tot așa.

Odată atins un nivel profesionist, limitele de timp îți vor deveni reflex sau vei înceta să le mai folosești. Totuși, până să capeți experiența mult râvnită, este recomandat să te familiarizezi cu limitele de timp, mai ales dacă vrei să îți asiguri un loc la masa câștigătorilor. Acestea te vor ajuta să identifici care este momentul cel mai favorabil pentru a te retrage, astfel încât să eviți pierderile de bani și eventualele daune la nivelul bugetului.

În altă ordine de idei, limitele de timp te ajută, de asemenea, să îți salvezi profitul și să nu te lași pradă tentației de a-ți multiplica câștigurile atunci când ești în febra adrenalinei, deoarece, în cele mai multe cazuri, s-a dovedit că jocul din impuls nu aduce decât pierderi jucătorilor. Un bun exercițiu în acest sens sunt sloturile online care, nu doar că te vor fascina prin grafica lor hipnotică, dar te vor și ajuta să îți formezi o disciplină de joc.

Titluri precum Sweet Bonanza sunt ideale atunci când vrei să te bucuri de o sesiune palpitantă de sloturi, care să îți inunde simțurile și să îți ofere, totodată, un bun prilej de a practica stăpânirea de sine, oferindu-ți frecvent câștiguri care te îndeamnă să joci mai mult, dar cărora va trebui să le faci față, dacă vrei să îți gestionezi eficient bugetul și nervii.

Ce înseamnă să îți setezi limite de timp?

Limitele de timp pentru jocuri de noroc nu sunt altceva decât alarme pe care jucătorii le setează pe dispozitivele lor pentru a marca un moment oportun pentru a se opri din joc. Recomandat este ca, înainte să îți definești limitele de timp, să joci 2-3 sesiuni fără acestea, pentru a-ți forma o idee cam după câte minute sau ore de la începutul jocului începi să nu mai dai randament.

De cele mai multe ori, odată analizate propriile performanțe, jucătorii aleg să își stabilească limitele încă de la începutul jocului, însă nu este greșit nici să le setezi pe parcursul rundelor tale. Important este să le setezi, momentul e mai puțin relevant. Utilizarea limitelor de timp te poate ajuta să îți reduci drastic pierderile sau, pe de altă parte, un bun prilej de a-ți salva câștigurile. Acest sistem poate oferi un ajutor extraordinar amatorilor care încă nu sunt siguri când este momentul potrivit să se oprească. Iar în jocurile de noroc, acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere.

Cu toate acestea, din când în când, se poate întâmpla și să îți surâdă norocul și să te bucuri de o serie nebunească de câștiguri, moment în care limitele de timp nu își mai au locul, deoarece în astfel de situații se recomandă să continui să joci. Pe asta se bazează jucătorii câștigători. Ei caută aceste șanse, iar când le întâlnesc le exploatează la maximum.

De ce nu folosesc câștigătorii această metodă

Jucătorii câștigători au suficientă experiență încât să simtă jocul și să își dea seama când este momentul lor să câștige. Au dedicat suficient timp pasiunii lor și au exersat atât de mult încât identificarea situațiilor de joc cu potențial profitabil le-a devenit reflex. Acest lucru le oferă un avantaj uriaș.

Astfel, în situațiile în care este evident că ai șanse să continui șirul câștigurilor, părăsirea jocului doar pentru că ai atins un timp limită nu este o decizie inteligentă și nici profitabilă. Cheia în aceste situații este să continui să joci până obosești și începi să faci greșeli. Ulterior, când ai jucat suficient de mult un anumit joc pentru a înțelege și recunoaște aceste semne, nu vei mai avea deloc nevoie de o limită de timp prestabilită.

De asemenea, există anumite situații în care poți continua să câștigi chiar și atunci când ești obosit. Ceea ce trebuie să faci este să găsești o masă la care să ai cel mai bun avantaj față de restul jucătorilor, iar atât timp cât ceilalți sunt dispuși să continue să arunce cu bani în joc, nu îți rămâne decât să urmărești dinamica mesei și să aștepți momentul oportun pentru a le arăta de ce ești în stare. Există totuși câteva metode pe care trebuie să le iei pentru a obține acest avantaj.

Spre exemplu, dacă joci blackjack, trebuie să înveți strategiile și să înveți cum să numeri cărțile. Dacă joci poker de masă, trebuie să înveți să identifici mesele care îții oferă cele mai mari șanse de câștig. Atât timp cât ții cont de aceste lucruri, nu vei mai avea nevoie să îți impui limite de timp șii vei putea juca asemeni marilor câștigători, ghidându-se după instinct.

Concluzie

Jocurile de noroc sunt o formă de divertisment care poate da dependență mai repede decât ai crede. Din acest motiv, este foarte important să înveți să identifici momentul ideal pentru a te opri din joc sau să îți stabilești limite de timp, în cazul în care nu ai apucat să acumulezi suficientă experiență și încă nu simți dinamica jocurilor. Totodată, pe măsură ce progresezi, îți va fi natural să renunți la acestea și vei începe să intuiești momentele în care ar fi de preferat să te oprești, exact cum fac jucătorii profesioniști.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Doi răniți într-un accident rutier pe DN 72A, în Voinești

Publicat

pe

Accident rutier, astăzi – 6 decembrie 2023, pe DN 72A, în comuna Voinești. Un bărbat de 48 de ani a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului.

Potrivit IPJ Dâmbovița, șoferul și o pasageră în vârstă de 37 de ani au fost transportați la spital cu diferite traumatisme. Polițiștii urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

La fața locului au acționat pompierii din Voinești și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Tânăr din Dâmbovița a alimentat mașina cu carburant patru nopți la rând fără să plătească!

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Polițiștii din Târgoviște au reținut, ieri – 5 decembrie 2023, un tânăr de 23 de ani, din Gura Vulcanei, care a sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autovehicul parcat în Târgoviște și le-a montat la o altă mașină cu care a plecat la plimbare.

De asemenea, în cursul nopților de 1, 2, 3 și 4 decembrie, bărbatul a alimentat autoturismul cu carburant în valoare de peste 3.000 de lei, de la șase stații, fără a achita contravaloarea produsului.

Individul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și urmează să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Dosarul este instrumentat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite