Connect with us

Dâmboviţa

Start „Cupa Rotary Târgoviște Contratimp” la înot, 23-27 februarie 2022

Publicat

pe

Eveniment sportiv de anvergură la Complexul Turistic de Natație Târgoviște! Începând de astăzi, 23 februarie 2022, până duminică, peste 400 de sportivi, reprezentând 35 de cluburi din țară, vor concura pentru „Cupa Rotary Târgoviște Contratimp” – ediția I, competiție de înot inclusă în calendarul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern

„Având o competiție de asemenea anvergură la început de an, înseamnă foarte-foarte mult pentru înotătorii noștri, care au venit într-un număr mare. O să vedem, începând de astăzi, la ce nivel de performanță au ajuns”, a declarat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Atmosfera în incinta bazinului olimpic de înot de la Târgoviște era, în această după-amiază, când s-a dat startul concursului, era una de sărbătoare. Pentru a se putea respecta măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, competiția va fi împărțită în 8 reuniuni principale și alte 16 secundare. Participă copii 10 – 11 ani, cadeți 12 – 14 ani, juniori, tineret și seniori.

Actualul președinte al Rotary Club Târgoviște, Marin Vasile Ghionoiu, ne-a mărturisit că asociația pe care o conduce s-a implicat în organizarea acestui eveniment întrucât sportul este un mijloc de educație, de formare a caracterelor și a liderilor.

„Împreună cu sponsorii noștri, cu care avem o foarte bună relație, am reușit să adunăm fondurile necesare pentru organizarea competiției, astfel încât aceasta să fie la un nivel foarte ridicat din punct de vedere tehnic. În urmă cu doi ani și jumătate, am mai organizat o competiție, dar pe plan local, fără să fie înscrisă în calendarul competițional al Federației. Acum, am trecut la alt nivel”, ne-a precizat Marin Vasile Ghionoiu – președintele în exercițiu al Asociației Rotary Club Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Marin Vasile Ghionoiu (stânga) – președintele Rotary Club Târgoviște și Andu Bâlcan (dreapta) – secretarul Rotary Club Târgoviște

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Autoturism, răsturnat la Mija. Un copil a fost transportat la spital

Publicat

pe

Un copil de 7 ani a fost rănit în urma unui accident de circulație petrecut pe DN72, Târgoviște-Ploiești, în zona localității Mija, comuna IL Caragiale.

Din primele cercetări, se pare că un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă.

Micuțul a fost transportat la spital pentru efectuarea unor investigații suplimentare. De asemenea, au fost răniți și doi adulți.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Ion Dumitru spulberă Regia Națională a Pădurilor într-un proces de răsunet

Publicat

pe

Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor, Ion Dumitru, singurul manager al acestei unități mamut care a reușit, în numai câțiva ani, să refacă de la zero o serie de subunități lăsate în paragină, numim aici Herghelia de la Jegălia, Muzeul Cinegetic Posada și multe sedii de ocoale etc., de ani de zile, luptă cu sistemul nevăzut ce le pune imediat piedică acela care se remarcă, care capătă notorietate mai mult decât li se permite.

Realizările sale în domeniului silvic, faptul că a ținut cu mână de fier Romsilva și nu a cedat la presiunile celor care ar fi vrut să acapareze pădurile și o serie de proprietăți ale RNP-ului, vorbim și de terenuri din inima Capitalei, l-au purtat pe Ion Dumitru ani întregi pe culoarele pașilor pierduți, l-au dus în fața instanțele cu dedicație, numite special pentru a spulbera caractere și personalități.

Ion Dumitru a fost un luptător și, chiar dacă o serie de foști colegi politici i-au întins capcane, l-au îndepărtat (nu dăm acum numele unui fost ministru de la Mediu și Păduri, din același partid, după ce Ion Dumitru a câștigat în instanță dreptul de a-l repune în funcție, a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l îndepărta de o astfel de oportunitate.

Și, uite așa, un om dedicat meseriei, un specialist prin excelență, care ar fi putut, în toți acești ani, să aducă plus valoare Regiei Naționale a Pădurilor condusă de mulți neaveniți, a fost ținut în umbră de sistem.

Aflăm acum că fostul lider social-democrat, fost deputat în Parlamentul Românei, om care a stat tot timpul alături de cei mulți și necăjiți, a câștigat la Curtea de Apel București procesul cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Instituția, după cum a scris Ion Dumitru pe pagina sa de Facebook, este obligată să îi plătescă despagubiri egale cu salariile indexate, majorate și reactualizate și cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat în calitate de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Este incredibil. Fostul director general al Regiei Naționale a Pădurilor trebuie să primească despăgubiri calculate de la data de 17 aprilie 2001 până la data de 15 august 2020. Curtea de Apel București a constatat că raporturile de muncă dintre Ion Dumitru și RNP nu au fost deloc viciate. Oare, ce zice acum doamna fost ministru pe la Mediu și Păduri care a refuzat să îl repună în drepturi pe profesionistul Ion Dumitru, târât nedrept de statul paralel într-un scandal juridic și mediatic, doar cu scopul de a-l discredita și elimina?

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT