Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Proiectul privind asfaltarea drumului pe lângă Lacul Bolboci din Bucegi a fost deblocat

Publicat

pe

Proiectul Consiliului Județean Dâmbovița care vizează asfaltarea DJ 714, sectorul Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, podețe, acostamente și rigole betonate a fost blocat timp de un an, întrucât unul dintre constructorii care au participat la licitație a contestat procedura de trei ori. După ce i-au fost respinse sesizările, s-a îndreptat împotriva CJ Dâmboviţa și în instanță, la Curtea de Apel Ploiești. Și, din nou, administrația județeană a avut câștig de cauză!

Sentința este definită, dar s-a pierdut un an, doar pentru că unele firme „nu au chef de treabă sau au impresia că Dâmbovița este terenul lor de joacă” – spune președintele Corneliu Ștefan. Ofertele pentru execuție au fost deschise în decembrie 2020. Asta înseamnă că proiectul, în valoare de aproape 8 milioane de lei, ar fi fost astăzi aproape gata, dacă nu existau aceste contestații.

„Acum, trebuia să avem asfalt turnat pe aproape 4,5 km, rigole din beton pe 4 km, rigole carosabile, podețe și acostamente.

Mulțumesc funcționarilor din Consiliul Județean Dâmbovița care și-au făcut treaba ca la carte și au reușit să deblocheze acest proiect.

DJ 714, sector Bolboci – contur Lac Bolboci – Cheile Tătarului, este vital pentru turismul montan dâmbovițean”, a precizat președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

17,6 milioane de lei pentru modernizare străzi din orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu a obținut o finanțare de 17.654.201,95 lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” pentru implementarea unui proiect care vizează modernizarea mai multor străzi din zona peste calea ferată – Atârnați și realizarea unui sistem de evacuare ape pluviale aferent acestora.

Sunt incluse în proiect următoarele străzi: Regiei, Mihai Eminescu, Libertății, Liniștii, Înclinată, George Enescu și Petru Groza, în lungime de 1.507 m și cu o lățime ce variază între 5,70 m și 11,50 m.

„Pe toate cele opt străzi cuprinse în proiect, se vor efectua lucrări de: modernizare a părții carosabile, amenajare trotuare, realizare accese la proprietăți, amenajare spatii verzi, realizare sistem de colectare și evacuare a apelor prin canalizare pluvială, elemente de scurgere a apelor (șanțuri pereate și rigole carosabile), siguranța circulației și amenajare a accesibilității persoanelor cu dizabilități”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT