Connect with us

Dâmboviţa

Haideți să arătăm că românii sunt alături de cei care au fugit din calea acestui război nedrept!

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a lansat, astăzi – 27 februarie 2022, un apel la solidaritate cu poporul ucrainean care are nevoie de sprijin din cauza războiului pornit de Rusia.

„Să intri într-un magazin, iar persoana aflată în fața ta să aibă un coș plin de cutii de lapte praf și alimente și să o auzi spunând: „Pentru copiii refugiaților din Ucraina!” arată ce fel de oameni suntem.

Să vezi zeci de oameni care, poate din puținul lor, au făcut în așa fel încât să trimită ceva sutelor de ucraineni fugiți din fața unui război absurd, arată din ce aluat suntem făcuți noi, românii.

Dragi dâmbovițeni,

Ceea ce faceți zilele acestea se numește omenie și tot ceea ce faceți, faceți cu inima curată. Pentru toate acestea vă mulțumesc!

Mulțumesc celor care ați venit în Piața Tricolorului și ați donat în cadrul campaniei “Umanitatea nu are granițe”!

De ieri, în Piața Tricolorului, Crucea Roșie Dâmbovița a amplasat un cort la care oamenii cu suflet mare vin în sprijinul celor care și-au lăsat în urmă casele și toată munca de o viață.

Așadar, în fiecare zi, între orele 10.00-14.00, puteți să aduceți:
– alimente neperisabile;
– apă sau sucuri;
– produse de igienă și produse sanitare (săpun, șampon, pastă de dinți, periuțe);
– orice sumă de bani în numerar sau prin virament bancar direct pe site-ul https://crucearosie.ro/.

Haideți să arătăm, încă o dată, că românii sunt alături de cei care au fugit din calea acestui război nedrept și care, mai ales acum, au nevoie de ajutorul nostru!”, este mesajul transmis de președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Președinte CJ Dâmbovița: Cu un simplu mulțumesc, primarul de la Găești putea intra în istorie

Publicat

pe

Șoseaua de centură a orașului Găești este cel mai important proiect al Consiliului Județean Dâmboviţa, care a primit finanțare, săptămâna aceasta, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este vorba despre 80 de milioane de lei din costul total de 90 de milioane de lei. Diferența de cost va fi suportată de administrația județeană – a precizat președintele CJ Dâmbovița. Cu toate acestea, primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, și-a alocat meritele pentru această investiție – a mai spus Corneliu Ștefan, care a punctat de asemenea că edilul ar fi putut intra în istorie dacă ar fi scris pe Facebook un simplu mulțumesc. Atât.

„Când alții nu au fost în stare nici măcar să o deseneze, noi avem un program aprobat anul trecut de către Ministerul Transporturilor și astăzi avem deja și sursa de finanțare. Centura orașului Găești este un drum județean, este proiectul CJ Dâmbovița, este proiectul pe care noi, cei din administrația județeană, l-am gândit pentru județul Dâmbovița.

Domnul primar de la Găești nu are niciun merit în realizarea acestei centuri ocolitoare. Îmi pare rău că a ieșit să își asume munca noastră, a CJ Dâmbovița și a parlamentarilor PSD. Îi transmit că dacă scria pe Facebook un simplu mulțumesc intra în istoria orașului Găești și a județului Dâmbovița printr-un gest de noblețe. Dar, a luat copy-paste toată postarea mea și a scris-o pe contul personal.

Dl. primar, centura orașului Găești este un drum județean, este munca noastră, a conducerii CJ Dâmbovița și a parlamentarii PSD, care ne-am asumat în fața dâmbovițenilor acest proiect. Astăzi este un moment istoric. Avem un contract de finanțare și, în perioada următoare, vom scoate la licitație partea de proiectare și execuție. Pe 17 iulie, se vor depune oferte pentru studiul de fezabilitate”, a declarat Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT