Connect with us

ACTUALITATE

Târgoviște. Se fură containerele pentru colectarea selectivă a deșeurilor menajere!

Publicat

pe

De la 1 martie 2022, în județul Dâmbovița a fost declanșat programul de colectare selectivă a deșeurilor menajere. Vorbim despre o activitate extrem de judicioasă, de meticuloasă, care implică, pe lângă resursele umane și mijloacele tehnice și mecanice mobilizate de Supercom SA, și o doza de responsabilitate din partea fiecărui cetățean al județului.

După cum ne-a precizat managerul Supercom Dâmbovița, Octavian Burlacu, a fost demarată acțiunea de mobilare a platformelor de precolectare a deșeurilor menajere și reciclabile pe fracții. Pe teritoriul municipiului Târgoviște, unde există 300 de platforme speciale, Supercom instalează circa 1.500 de containere și 300 de clopote pentru sticlă. În aceste recipiente, cetățeanul are obligația de a depune resturile menajere în mod selectiv, în funcție de tipul de deșeu care este nominalizat pe fiecare container în parte.

Flotila de utilaje ale Supercom, una dintre cele mai mari și mai performante firme de profil din țară, care este angrenată în această misiune extrem de importantă pentru confortul și civilizația urbană, pentru protecția mediului ambiant, este deservită de personal calificat, pregătit să răspundă ferm, cu profesionalism, tuturor solicitărilor apărute.

Din păcate, a remarcat, cu tristețe, managerul Supercom Dâmbovița, după nici două ore de la dotarea platformelor cu containere destinate colectării selective, acestea au început să… dispară. Atât au înțeles unii târgovișteni despre acest program care tocmai a început să fie pus în practică, să fure containerele!

Responsabilii Supercom fac apel la cetățenii municipiului să sesizeze rapid autoritățile când observă producerea unei astfel de fapte. Cei care sustrag containerele vor fi cercetați penal pentru furt. De precizat că aceste recipiente speciale dispun de serii și alte elemente de siguranță.

Din câte știm, municipiului Târgoviște beneficiază de un sistem performant de supraveghere video. Alo, Poliția Locală, sunteți la butoane! Poate aflați în timp util cine a început să fure de prin cartiere containerele pentru deșeurile menajere.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT