Connect with us

ACTUALITATE

Nu completa așa-zisul chestionar trimis de Lidl! Ți se vor fura banii din cont!

Publicat

pe

În această perioadă, circulă în special pe WhatsApp, dar și pe rețelele sociale și pe email, mesaje cu privire la așa-zise premii oferite de Lidl România. Sub pretextul câștigării unor sume de bani, românilor li se cere să completeze un chestionar. De fapt, link-ul primit duce către un site de phishing, ceea ce înseamnă că veți furniza atacatorilor cibernetici datele de care au nevoie pentru a vă lăsa fără banii din cont!

În acest context, Directoratul Național pentru Securitatea Cibernetică face următoarele recomandări:

✅ Evită accesarea link-urilor provenite din surse necunoscute și analizează-le cu o soluție de securitate, înainte de a face click!

✅ Nu furniza date cu caracter personal, financiar sau date de autentificare în urma primirii unor astfel de link-uri!

✅ Verifică mereu existența promoției pe canalele oficiale ale brandului (site, canale verificate de social media) și raportează orice ofertă sau concurs care ridică suspiciuni la 1911 sau alerts[@]dnsc[.]ro.

✅ Pune-te la punct cu metodele de fraudare folosite de atacatori online și testează-ți abilitățile de a recunoaște astfel de tentative malițioase: https://sigurantaonline.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

 

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite