Connect with us

Dâmboviţa

Mergeți acasă, oameni buni! Nu vă mai lasați manipulați! Apel lansat de la Pucioasa

Publicat

pe

Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, a făcut, în această seară, un apel la calm și responsabilitate, în contextul haosului stârnit în benzinării după ce s-a vehiculat ideea că prețul carburanților va depăși mâine 10 lei per litru. Oameni buni, duceți-vă acasă! – este îndemnul edilului, iar argumentele aduse sunt pertinente, pentru cine stă și analizează situația. Ceilalți vor forma probabil în continuare cozi în benzinării…

„Astăzi, în prima zi în care avem o scădere semnificativă a prețului țițeiului la bursă, românii sunt incă o dată mințiți, dezinformați la scară larga!

Zeci de mii de șoferi au luat cu asalt stațiile PECO! De ce?! Pentru că ar urma o creștere a prețului la carburant?! Cu cât?! Nimeni nu știe!

Dar, deși aceasta creștere nu este intemeiată, isteria aceasta pe care o generați luând cu asalt pompele poate fi chiar cea care va genera această creștere!

Oameni buni, ce se intâmplă astăzi este o lecție… trăim o manipulare la care suntem supuși o mare parte dintre noi și pe care nu am știut sa o tratam cu indiferența cuvenită!

Ambulanțe, masinile ISU, camioanele si chiar serviciile de utilitate publică sunt blocate pentru că noi am cazut intr-o capcana incredibilă! Iar viața unora poate depinde de aceste servicii!

În curand utilajele de la SCUP, ce împrăștie material antidetapant in oraș, vor trebui sa alimenteze. Dacă vor sta ore intregi la o coada generată de această isterie o sa avem parte de o dimineața grea!

Să admitem (deși sunt sigur că nu va fi așa) că vom avea parte de o creștere de preț substanțiala. Economia pe care fiecare o faceți de cateva zeci de lei, poate o sută, doua de lei, dezechilibreaza o societate si poate va pune in pericol viața unor semeni ce depind de un anumit transport!

Mergeți acasă, oameni buni! Nu vă mai lasați manipulați!”, a scris primarul Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident rutier cu două victime pe DN7, în comuna Mătăsaru

Publicat

pe

Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, au fost răniți, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN7, în comuna Mătăsaru. Mașina cu care circulau, din direcția Găești ore Mătăsaru, a părăsit partea carosabilă. La volan se afla băiatul de 19 ani, de fel din Boteni. Deocamdată, nu se știe din ce motiv tânărul șofer a pierdut controlul asupra volanului.

La fața locului au intervenit pompierii din Găești și Vișina, cu autospecială de descarcerare și două echipe SMURD. Conducătorul auto și o tânără de 18 ani, pasageră în mașină, au fost găsiți conștienți. După ce au primit primul ajutor, aceștia au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Străzile din municipiul Moreni vor intra în modernizare pe Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Eforturile administrației publice de la Moreni sunt din nou încununate de succes în ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile pentru modernizarea municipiului.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a două proiecte privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, investiții importante pentru civilizația urbană și confortul cetățenilor din Moreni.

În primul proiect, se are în vedere execuția de lucrări pe 3,550 km de străzi din municipiul Moreni. Investiția are o valoare 4.709.490,2 lei. Străzile incluse în acest proiect sunt: Teiș, Armoniei, Școlii, Muzeului, Soarelui, Libertății, Romană, Fragilor, Artere laterale H.C.C., Grădinilor.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 3,827 km, străzi din cartierul Schela Mare. Pentru aceast obiectiv, se vor aloca 5.439.817,76 lei. Vor intra într-un proces total de refacere străzile: Anul 1907, Codrului, Ghioceilor, Izlazului, Luceafărului, Pietriș, Sirius, Ștrandului, Trandafirilor și Uranus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT