Connect with us

ACTUALITATE

Ridicarea restricțiilor anti-COVID, un nou start pentru mediul de afaceri!

Publicat

pe

Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Agricultură și Industrie Dâmbovița, salută faptul că s-a încheiat starea de alertă generată de pandemie, că suntem în afara tuturor restricțiilor care ne-au țintuit în online, timp de 2 ani, blocând aproape total unele segmente ale mediului de afaceri, inițiativa.

„De astăzi, putem să ne dăm din nou mână atunci când încheiem un parteneriat de business. Avem mult de recuperat, lumea de afară doar s-a mai împiedicat de Covid, dar nu s-a oprit. Unele afaceri au prosperat formidabil de mult respectiv, curieratul, serviciile de internet, industria farma. Altele precum horeca, retailul sau industria evenimentelor sunt încă la ATI. 

Trăim după această pandemie o realitate diferită. Magazinul de la stradă a devenit doar o cabină de probă pentru clientul care comandă apoi haina online, angajații din horeca au plecat spre alte industrii în lipsa unei certitudini a carierei și pentru foarte mulți angajați, revenirea la birou, după doi ani de stat în fața laptopului îmbrăcați în cămașă albă și cu pantaloni de pijama,  pare o experiență puțin plăcută.

Sprijinul guvernelor din Piața Victoriei  în această perioadă a fost unul modest. Înțeleg că România nu are bugetul Germaniei sau Austriei dar, păstrând proporția, firmele noastre au ieșit (din nou) pe minus.

Cu toate acestea, cred că acum este timpul pentru a căuta oportunități de business. În vremuri dificile au câștigat cei care au viziune și curaj. 

Dâmbovița, prin poziția geografică și prin resursele sale trebuie să poată mai mult. Avem parcuri industriale, zone în care investitorii pot să dezvolte rapid capacități de producție. Avem un potențial turistic important, dar puțin exploatat. Suntem la doi pași de București, o piață de desfacere de peste 2 milioane de locuitori și fructificăm încă puțin acest avantaj din cauza unei infrastructuri rutiere nedezvoltate. Ține numai de noi să vrem mai mult!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură are ușa deschisă pentru fiecare antreprenor în parte. Suntem aici pentru dumneavoastră astfel încât împreună să dezvoltăm mediul de afaceri dâmbovițean”, a precizat Valentin Calcan – președintele Camerei de Comerț Agricultură și Industrie Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT