Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Transport public gratuit pentru toți elevii din municipiu

Publicat

pe

Consiliul Local Municipal Târgoviște a aprobat, săptămâna aceasta, mai multe facilități pentru locuitorii orașului. Este vorba despre elevi și pensionarii cu venituri sub 1.800 lei/lună. Aceștia vor putea circula, de acum înainte, gratuit cu mijloacele de transport public local. Sumele necesare pentru decorarea acestor servicii vor fi suportate din bugetul Primăriei.

În acest sens, elevii cu domiciliul în Târgoviște trebuie să se adreseze unităților de învățământ cu o cerere, urmând să primească abonamentul care le permite transportul gratuit în oraș.

„Pentru elevii care fac naveta din alte unități administrativ-teritoriale, dar învață în municipiul Târgoviște, decontarea transportului se face prin Ministerul Educației Naționale, nu pe procedura pe care am aprobat-o în ședința Consiliului Local”, a explicat primarul municipiului Târgoviște.

Cât îi privește pe pensionarii din Târgoviște, consilierii locali au majorat cu 300 de lei plafonul de venituri până la care pot beneficia de gratuitate la transportul public local, ajungându-se acum la 1.800 de lei. Cererile se adresează Serviciului Comunitar al Direcției de Asistență Socială, situat în Micro VI, vizavi de sediul operatorului de transport.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu: Plata taxelor și impozitelor locale până la 31 martie vă aduce 10% reducere

Publicat

pe

Primăria Titu le reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice faptul că vor beneficia de o bonificație de 10% dacă își achită integral, până la data de 31 martie 2023, taxele și impozitele pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport aferente anului în curs, respectiv

Obligațiile de plată către Primăria Titu se pot achita direct la Biroul Impozite şi Taxe Locale, precum și online, cu cardul, prin intermediul platformei ghiseul.ro, disponibilă 7 zile din 7 și 24 de ore din 24. De reținut că nu se percepe comision, dar și că prin ghiseul.ro puteți achita și amenzile, pentru persoanele fizice. Dovada plăţii se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Trei locuri de joacă noi, în trei săptămâni! Un cadou perfect pentru copiii din comuna Poiana

Publicat

pe

Reprezentanții administrației publice locale de la Poiana, județul Dâmbovița, au profitat la maximum de vremea frumoasă din ultimele săptămâni și, printr-o bună colaborare cu firma constructoare, au reușit să amenajeze în timp record trei locuri de joacă noi, câte unul în fiecare sat al comunei.

Investiția, în valoare de aproximativ 350.000 de lei, a fost realizată cu fonduri europene nerambursabile obținute printr-un proiect depus prin Grupul de Acțiune Locală Titu.

„Primul loc de joacă l-am finalizat în data de 27 februarie, în satul de centru, lângă Căminul Cultural. Următorul, cel de la Centrul de Zi din Poienița, a fost gata pe 6 martie, iar, de săptămâna trecută, și copiii din Poiana de Jos au la dispoziție un loc de joacă nou, pe strada Teiului. Mă bucur că am reușit să le facem acest cadou chiar la început de primăvară, când sunt nerăbdători să iasă la joacă afară”, ne-a spus primarul Marian Șerban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats