Connect with us

Dâmboviţa

833 de dâmbovițeni și-au găsit locuri de muncă în ianuarie și februarie 2022

Publicat

pe

AJOFM Dâmbovița este implicată activ în implementarea Programului Național de Ocupare a Forței de Muncă. Ne-a informat Constanța Anghel, directorul executiv al instituției, că, în primele două luni ale acestui an, 833 de dâmbovițeni și-au găsit locuri de muncă prin intermediul agenției județene.

„Din totalul persoanelor ocupate, 354 de cetățeni au vârsta de peste 45 ani, 208 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 108, între 30 și 35 de ani, 65 – între 25 și 30 de ani, iar 98 de persoane sunt tineri sub 25 de ani.

În funcție de rezidență, din totalul celor încadrați în muncă, 274 provin din mediul urban, iar 559 de oameni provin de la sate”, ne-a precizat Constanța Anghel.

Cele mai multe persoane pentru care s-au indentificat locuri de muncă, respectiv 325, au studii medii. 170 au la bază școli profesionale, 249 au trecut prin învățământul elementar, iar 89 de noi angajați au studii superioare.

„Pentru integrarea pe piața muncii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă înregistrate în baza de date a AJOFM Dâmbovița, beneficiază de pachete personalizate de măsuri active prevăzute de Legea nr.76/ 2002, privind sistemul asigurărilor de șomaj și stimularea forței de muncă, modificată și completată.

În primele două luni ale anului 2022, numărul persoanelor care au beneficiat de asistență pentru înregistrarea în evidență ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea asigurării protecției sociale privind acordarea indemnizației de șomaj sau cuprinderea în măsuri active, a fost de 2034 de oameni”, a mai spus directorul executiv al AJOFM Dâmbovița.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite