Connect with us

Dâmboviţa

376 de locuri de muncă disponibile săptămâna aceasta prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa, sunt înregistrate astăzi, 4 aprilie, 376 de posturi vacante, din care: 19 pentru persoanele cu studii superioare, 306 pentru meseriași și 51 pentru muncitori necalificați.

Dintre acestea menţionăm: lăcătuș mecanic, electrician întreținere reparații, sudor, mecanic auto, barman, bucătar, tâmplar universal, agent securitate, lucrător comercial, sortator produse, fierar – betonist, faianțar, ambalator manual, agent curățenie, șofer autoturisme și camionete, brutar, mecanic auto, patiser, vânzător, lucrător bucătărie, operator mașini unelte, menajeră, croitor, electrician în construcții, electrician exploatare rețele electrice, casier, operator introducere-validare-date, confecționer articole textile, lăcătuș montator utilaje industriale, reprezentant comercial, manichiurist, paznic, tapițer, operator vânzări prin telefon, primitor – distribuitor, manipulant mărfuri, inginer căi ferate și drumuri, agent vânzări, director restaurant, inginer electroenergetică, asistent manager, maistru construcții, inginer de sistem în informatică, șef sală restaurant, inginer prelucrări mecanice, inginer tehnolog metalurg, muncitor necalificat în domenii de activitate precum: metalurgie, confecții textile, construcții, asamblarea și sortarea pieselor.

Detalii suplimentare se pot obţine:
– site: www.anofm.ro – ajofm dambovita – locuri de muncă vacante;
– Telefon: 0245/620635 și 0245/615932.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident rutier cu două victime pe DN7, în comuna Mătăsaru

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, au fost răniți, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN7, în comuna Mătăsaru. Mașina cu care circulau, din direcția Găești ore Mătăsaru, a părăsit partea carosabilă. La volan se afla băiatul de 19 ani, de fel din Boteni. Deocamdată, nu se știe din ce motiv tânărul șofer a pierdut controlul asupra volanului.

La fața locului au intervenit pompierii din Găești și Vișina, cu autospecială de descarcerare și două echipe SMURD. Conducătorul auto și o tânără de 18 ani, pasageră în mașină, au fost găsiți conștienți. După ce au primit primul ajutor, aceștia au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Străzile din municipiul Moreni vor intra în modernizare pe Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Eforturile administrației publice de la Moreni sunt din nou încununate de succes în ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile pentru modernizarea municipiului.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a două proiecte privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, investiții importante pentru civilizația urbană și confortul cetățenilor din Moreni.

În primul proiect, se are în vedere execuția de lucrări pe 3,550 km de străzi din municipiul Moreni. Investiția are o valoare 4.709.490,2 lei. Străzile incluse în acest proiect sunt: Teiș, Armoniei, Școlii, Muzeului, Soarelui, Libertății, Romană, Fragilor, Artere laterale H.C.C., Grădinilor.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 3,827 km, străzi din cartierul Schela Mare. Pentru aceast obiectiv, se vor aloca 5.439.817,76 lei. Vor intra într-un proces total de refacere străzile: Anul 1907, Codrului, Ghioceilor, Izlazului, Luceafărului, Pietriș, Sirius, Ștrandului, Trandafirilor și Uranus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT